ИНТРО С ИКОНКАМИ

ZEVS

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Acordarea chakrelor, restabilirea şi curăţarea aurei, câmpurilor energetice şi meridianelor energetice. Amplifică semnificativ acţiunea altor frecvenţe compatibile. Lucrează eficient în tandem cu Firast.

Frecvenţă universală. Amplificator. Zevs este „pedala de accelerare” a cosmoenergetului care măreşte viteza proceselor energetice. Asigură protecție structurală împotriva afectărilor şi impulsurilor negative din exterior. Posibilitatea de a influenţa asupra unei situaţii negative, mentalităţi, neutralizează negativul (modifică structura câmpului). Restabilește memoria celulară. Ajută în evitarea unei întâlniri nedorite, dacă intenţionezi, te face neobservat. Înlătură blocuri, dureri cauzate de spasme. Ridică performanța, randamentul, concentrarea. Zevs - este frecvența, care exercită acea „mişcare bruscă”, imbold sau impuls, necesar pornirii chakrelor şi armonizării lor. Frecvenţa Zevs în starea sa activă umple tot spațiul din jur, și datorită calităţii sale de a impulsiona şi de a stimula, activează toate centrele energetice, inclusiv pe cele mici. Accelerează metabolismul energetic, acţionează indirect asupra procesului de vindecare rapidă a tuturor bolilor şi disfuncţiilor.

Conţine proprietăți de vindecare de tip Yang (de exemplu, la tratarea impotenţei cu Sinlah adăugăm şi Zevs). Zevs reface funcţionarea creierului la nivel celular (Şiva acţionează asupra conexiunilor neuronale). O utilizăm la vindecarea glandei tiroide (în pereche cu Sinrah/Sinlah). Ajută la înlăturarea temerilor și complexelor. În multe cazuri, o folosim pentru pomparea aurei împreună cu alte frecvenţe, pentru anumite scopuri (depinde de intenţia operatorului). Este utilizată numai împreună cu alte frecvenţe.

Energia frecvenței Zevs este puternică și în același timp moale și densă. O proprietate foarte importantă a frecvenței Zevs este că ea face „lucrul murdar” de eliminare a negativului din aura umană, şi creează condiţii pentru funcţionarea eficientă a frecvenţelor activate. Aceasta este o caracteristică foarte importantă și necesară. În cazurile dificile, când aparent, vindecarea pacientului este îndoielnică, sau, la prima vedere, chiar imposibilă, frecvența Zevs, în tandem cu frecvenţele necesare, va remedia rapid situația. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

No Code Website Builder