ИНТРО С ИКОНКАМИ

HUTTA
- PARTEA SPECIALĂ -

30.12.2023

Autor: Slava Gurschi

Dedicat memoriei învățătorului meu, fondatorului cosmoenergeticii, academicianului Vladimir Petrov (22.02.1958 - 05.05.2007).

Atenție!
Această informaţie este destinată spre utilizare în exclusivitate numai pentru cosmoenergeţii iniţiaţi în Blocul Hutta. Utilizarea acestor materiale de alte persoane, prezintă un risc pentru integritatea mintală și fizică. Autorul nu poartă răspundere în cazul utilizării tehnologiilor publicate fără inițierile și îndrumarea teoretico-practică corespunzătoare.


Întroducere

Au trecut 12 ani de la prima cunoștință cu lumea energiilor din blocul Hutta (mențiune – lucrarea în cauză a fost scrisă de mine prima dată în varianta rusă în anul 2018). Acest eveniment important din viața mea a avut loc în vara anului 2006, în timp ce participam la cele trei expediții din Meschera sub îndrumarea academicianului Vladimir Petrov. Cifra 12 are o semnificație specială. Acesta este numărul de cicluri cosmice - 12 luni ale anului, 12 semne zodiacale, 12 ani în ciclul de viață al fiecărei persoane, 12 matrici ale magului etc. Cifra 12 este perioada de formare a unui specialist, a unui meșter, a unui maestru al meșteșugului său. În cosmoenergetică, în cercul nostru de colegi, se spune că un magistru al cosmoenergeticii, ca specialist, „se maturizează” abia după doisprezece ani de practică. În numerologie, este general acceptat, că ciclul de formare reprezintă anii de stabilire a unor informații fundamental importante, începutul învățării și dobândirea de experiență. Nici eu nu am făcut excepție de la această regulă. Din momentul acordării cu Hutta, călătoria mea a început pe căile învățării și colectării experienței valoroase. Acum este primăvara anului 2018, ciclul de 12 ani se apropie de sfârșit, ora recoltei a sosit, iar colegul vostru, Slava Gurschi, în continuarea lucrării ”Hutta. Partea generală”, este gata să împărtășească mai multe cunoștințe acumulate, dar deja predominant cu un accent practic.

Părintele sistemului, numit ”Blocul Hutta”, V. Petrov, a acordat o atenție deosebită ”odraslei sale”. Una dintre sarcinile principale din ultimii ani ai vieții sale, a fost de a aduce în ordine baza teoretică și practică a acestui bloc de frecvențe. El, cu ajutorul elevilor săi avansați, a vrut să înțeleagă pe deplin, ce fel de „fiară” era aceasta. Da, evident că avea propriile realizări, precum și experiența și evoluțiile acumulate de elevii inițiați, cărora le-a încredințat lucrări de cercetare, dar aceasta nu a fost suficient. Multe părți din mozaic lipseau, pentru a crea o imagine completă, deoarece produsul era încă „vag”. Prin urmare, ultimele expediții din 2006 s-au desfășurat având ca temă principală - Hutta (a mai fost un alt subiect acolo, dar acum nu vorbim despre asta). Vladimir Petrov a decis să inițieze în „geometria cosmică” pe toți participanții expedițiilor verii anului 2006. Cu această mișcare, fondatorul sistemului a sperat să obțină mai multe informații despre subiectul care l-a interesat - oamenii vor practica Hutta, oamenii se vor dezvolta, oamenii vor genera idei noi! După cum se zice, „Două minți sunt mai bune decât una”! Echipa era necesară pentru a compara experiența personală cu cea colectivă, cu scopul dezvăluirii stării reale a lucrurilor. Astfel, prin eforturi comune, s-ar fi putut ajunge la finalizarea logică și cu succes a proiectului Blocul Hutta. Dar, din motive cunoscute, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat. Învățătorul a ”plecat”, iar elevii s-au împrăștiat.

De ce lucrarea în cauză are denumirea ”Hutta. Partea specială”? Datorită faptului că prima lucrare, „Hutta. Partea generală”, a inclus concepte despre subiectul și trăsăturile generale ale sistemului, s-a pus mai mult accent pe principiile și mecanismele de funcționare, primii pași practici în exersarea separatorului și utilizarea frecvențelor blocului Hutta, ceea ce se numește în limbajul științific de obicei Partea Generală. Apoi în cea de-a doua lucrare se vor discuta chestiuni de direcție îngustă și anume diferite tehnici privind etapa pregătitoare a unui operator începător, exersarea complexă a separatorului și exersarea multifazică a frecvențelor Hutta în diferite medii, metode de concentrare a maselor de energie în anumite părți ale corpului și distribuția acesteia, antrenamentul corpului energetic, mecanismul de activare a frecvențelor pe pacienți, metodele și procedurile de desfășurare a ședințelor de îmbunătățire a sănătății, modul în care operatorul și pacientul ar trebui să se comporte în timpul ședinței și după ședință, durata cursului de tratament, eliminarea „surplusului energetic” de către operator, caracteristicile lucrului cu paraziții energetici (exorcism), compatibilitatea frecvențelor Hutta cu alte frecvențe și alte practici, cum să alternați ședințele folosind frecvențele cosmoenergetice, cum să curățați lucrurile, spațiile, alte obiecte, cum să structurați apa, cum se lucrează cu suprafețe mari (ecologie), cum se controlează vremea, specificul desfășurării ședințelor de la distanță, cum un operator poate îmbunătăți percepția kinestezică slabă a frecvențelor Hutta și alte subiecte interesante.

Partea generală și partea specială constituie o lucrare completă. Prin urmare, cititorul nu trebuie să neglijeze legătura metodologică dintre cele două părți. Pe baza acestor considerații, vă recomand să citiți mai întâi „Hutta. Partea generală”, apoi să treceți la studiul acestei lucrări, „Hutta. Partea specială”.

Exersarea separatorului de frecvențe

Notă. Practicile energetice expuse în această lucrare ar trebui efectuate pe stomacul gol, astfel încât energia să curgă liber și să fie îdreptată pentru antrenarea percepției separatorului și „digerarea” frecvențelor venite din exterior, și nu pe mâncare. De asemenea, este recomandat să practicați exercițiile „cu forțe proaspăte” și odihniți.

Separatorul de frecvențe este o proiecție mentală, care servește pentru a marca granițele câmpului nostru energetic, pentru a-l satura cu frecvențele Hutta. Separatorul reprezintă o structură energetică închisă, concepută pentru separarea și concentrarea de către operator a particulelor de origine solar-terestră (fotoni + gaze) sau frecvențe Hutta.

După inițierea în blocul de frecvențe Hutta, ar trebui să începi să exersezi separatorul. Dacă separatorul nu este exersat deloc sau nu este complet exersat, nu vei putea interacționa eficient cu frecvențele Hutta, rezultatele tale vor fi nesemnificative și slabe.

Conform principiului „vizualizat - creat”, privind imaginea, îți imaginezi că ești în centrul unui separator tridimensional. Este mai bine să stai în centrul camerei, sub candelabru, și să proiectezi separatorul paralelipiped pe configurația camerei. Partea frontală a corpului și fața sunt îndreptate în diagonală, după cele două linii orizontale de culoare roz (o linie de sus, care trece de-a lungul tavanului, a doua de jos, de-a lungul podelei), spre colțul albastru al separatorului. În consecință, din spate, în direcția opusă, va fi colțul verde al separatorului. În centrul separatorului, în imagine, se vede o linie verticală roz (punctul de referință este candelabrul) care ar trebui să fie în spatele tău. La dreapta și la stânga ta sunt colțurile roșii ale separatorului. Apoi, „trasează” mental liniile rămase ale separatorului de frecvență, așa cum se arată în figură. Liniile unei laturi ale separatorului (pereții camerei, podeaua și tavanul) corespund liniilor părții opuse (pereții sunt opuși, liniile tavanului corespund liniilor podelei), conform principiului reflexiei oglinzii.

În stadiul inițial, vizualizezi fragmente sau linii individuale ale separatorului, formând întreaga structură. În timp, vei învăța să reproduci întregul separator. Pentru ați ușura „povara”, recomand să printezi o imagine a separatorului de frecvență pe o foaie A4 (de preferință lucioasă, culorile de pe ea sunt mai vibrante) și atârn-o pe candelabru, sau pune-o pe un suport în fața ta, pe masă. Astfel, imaginea separatorului va fi în fața ta și-ți va fi mai ușor să te concentrezi asupra procesului de operare. 

SEPARATOR DE FRECVENȚE HUTTA

Făcând acest exercițiu de mai multe ori, de-a lungul timpului, imaginea separatorului se va „întipări” în subconștientul tău, iar în viitor, acesta se va declanșa „automat”, după același principiu cum sunt construite și funcționează protecțiile cosmoenergetice (scoica și piramida).

Dacă ești sensibili, atunci când exersezi separatorul, poți experimenta senzații gustative sau tactile ale separatorului (de exemplu, o senzație de gust amar pe limbă, presiune ușoară asupra aurei). De asemenea, la începutul exersării, poți avea efecte secundare, și anume, se poate schimba ușor percepția, de obicei această stare este descrisă: „Ca și cum aș fi pe Lună” sau „Cu capul în ceață”, „Deconectat de realitate”, „Atenție distrasă” etc. Nu trebuie să-ți fie frică de asta, are loc o reconfigurare. Sistemul energetic (corpul) trebuie să se obișnuiască cu noile schimbări, trebuie să „digere” informații noi. Integrarea (fuziunea) separatorului cu sistemul tău energetic are loc prin asimilare; după câteva zile, percepția se va „calibra” și „imaginea lumii” va deveni mai clară. Efecte ”secundare” vor fi și în viitor, când vei începe să exersezi primele frecvențe Hutta.

Variația micromediilor

”Am urât fiecare minut de antrenament, dar mi-am spus: „Nu renunța, suferi acum și trăiește-ți tot restul vieții ca un campion”.

Muhammad Ali

”Nu mă tem de cel care studiază zece mii de lovituri diferite. Mă tem de cel care exersează o lovitură de zece mii de ori”.

Bruce Lee

Sportivii de performanță, pentru a menține starea fizică și a îmbunătăți calitățile atletice, trebuie să se antreneze în mod constant și să efectueze antrenamente în diverse condiții geografice și climatice, să efectueze sarcini de antrenament semnificative, pe vreme caldă și rece, la temperaturi ridicate și scăzute a mediului exterior.

Aceste procese sunt justificate de faptul, că în timpul competițiilor, sportivul se află în condiții mai confortabile. Sportivii sunt antrenați în condiții „dure”, iar competițiile sportive se desfășoară în alte condiții, mai „prielnice”. Când un atlet aleargă mult timp pe nisip și apoi trece la o bandă de alergare, viteza lui crește semnificativ. Același lucru se întâmplă dacă sunt atașate greutăți la picioarele unui atlet și apoi date jos. Se dezvoltă mușchii corpului, ligamentele devin mai puternice, rezistența crește, și performanța atletică se îmbunătățește!
În cazul nostru, sarcina nu este să antrenăm corpul fizic, ci să antrenăm corpul energetic și percepția, deoarece suntem cosmoenergeți și ne ocupăm de energii!

Un operator începător exersează separatorul în diferite medii. La început, exersarea separatorului se realizează în cameră. Apoi coordonatorul, în funcție de caracteristicile individuale ale elevului, îi oferă următorul program. De exemplu, exersarea în cameră cu adăugarea elementelor din stihia aerului: a unui anumit miros de ulei esențial, fum de plante uscate sau cu o schimbare a temperaturii (poți porni aerul condiționat, ventilatorul, sau dacă este iarnă, deschide fereastra). Exersarea separatorului într-o cameră în lumina zilei, în lumina razelor solare directe, noaptea în întuneric, cu lumina aprinsă a becului, sau la flacăra lumânării - elemente din stihia focului. Exersarea separatorului în cameră în timp ce stai într-un vas cu apă, în poziție culcată, într-o cadă de baie cu apă fierbinte sau caldă (care va permite câmpului tău să se „contopească” sau să se acorde armonios cu separatorul), exersarea în saună – elemente ale stihiei apei. Astfel, alternând unul sau altul element-factor, coordonatorul modifică condițiile exterioare pentru neofit, schimbă mediul. Exersarea într-o poiană din pădure, exersarea pe malul lacului, exersarea la foc, exersarea separatorului cu muzică, exersarea separatorului în încăperi mici (dulap, cămară, baie, pivniță, subsol), exersarea separatorului folosind imagini mentale diferite (același foc, apă, vânt) etc.

Cu aceste exerciții, corpul tău energetic dobândește flexibilitate, spectrul de sensibilitate crește, percepția se extinde și devii capabil să percepi diferența fiind în diferite condiții și stări. Te antrenezi în identificarea senzațiilor specifice, caracteristice fiecărei situații individuale, exersând separatorul în fiecare caz aparte. La schimbarea „anturajului”, în timpul exersării separatorului, corpul energetic va reacționa în felul său, va produce stări speciale. Dar va veni momentul în care cantitatea se va transforma în calitate, și vei avea o percepție individuală a separatorului. Vei obține proprietăți personale ale separatorului (acestea pot fi mirosuri, gust, senzații kinestezice, culori, semne vizuale) care-ți vor servi pentru reproducerea lui instantanee. În viitor, este suficient să-ți amintești de cheia de pornire (”declanșatorul personal”), de exemplu, gustul separatorului, și bam, s-a format instantaneu, ești în el.

Merită menționat un alt efect important al sensibilității crescute, atunci când microclimatul de exersare se modifică brusc. Trecerea de la condiții „severe” la condiții „prielnice”. De exemplu, ai exersat separatorul o săptămână în pădure, iarna, pe vânt și vreme rea, apoi ai trecut să exersezi în condiții mai confortabile, acasă, în căldură și liniște. Desigur, rezultatele exersărilor la domiciliu vor crește semnificativ.

Setul de măsuri de mai sus, pentru exersarea separatorului, îți va permite ”să prinzi în cele din urmă trei păsări deodată”. Și anume, integrarea separatorului în sistemul energetic („pentru totdeauna”), obținerea unei chei individuale de pornire și senzoriul „antrenat” al corpului energetic, care va fi util în continuare la exersarea frecvențelor Hutta.

Această practică accesibilă, să o numim „Variația micromediilor”, poate fi folosită cu succes pentru exersarea frecvențelor cosmoenergetice și Hutta.

Exersarea frecvențelor Hutta

În primele luni se exersează separatorul de frecvențe. După aceasta, se trece la următoarea etapă – exersarea frecvențelor Hutta. De fapt, elevul trece prin două racordări cu frecvențele Hutta. Prima este inițierea de trei zile în Blocul Hutta. A doua, este o lungă și minuțioasă ajustare individuală a câmpului energetic al elevului cu frecvențele Hutta primite. Ultimele nu sunt frecvențele blocului buddhist (terapeutic), când poți lucra cu frecvențele imediat după inițiere. În Hutta, aura neofitului trebuie mai întâi să se obișnuiască cu noile frecvențe, trebuie să se adapteze și să se reconstruiască. Atât în cazul separatorului, cât și în cazul frecvențelor, neofitul le exersează sub supravegherea atentă a învățătorului, care urmărește toate etapele exersării. Există aproximativ 16 etape de exersare. Fiecare etapă ulterioară dezvăluie esența celei anterioare. După ce a trecut prin toate etapele, elevul va fi capabil să opereze pe deplin cu frecvențele Hutta.

Pentru început, ghidul-coordonator în funcție de geometria imaginii, selectează pentru ucenicul său cele mai simple frecvențe, a căror funcționalitate principală este axată pe curățarea energetică. Prozelitul exersează una sau mai multe frecvențe într-o perioadă de timp, un anumit program de exersare prescris de profesor. Apoi practicantul prezintă un raport detaliat asupra fiecărei etape a pregătirii (ce senzații trăiește, ce vede, ce simte). Pe baza raportului, învățătorul pregătește un nou program de training, complicând treptat sarcina, oferind elevului frecvențe mai complexe, introducând exerciții suplimentare, schimbând micromediul exersărilor etc. Profesorul își ține propriul jurnal în care consemnează progresul pregătirii elevului său. El monitorizează starea ucenicului, îl sprijină și face corectările necesare în procesul de pregătire. Când este necesar, laudă, când situația o cere, dă un ”șut-imbold” didactic. După timp, întregul proces de exersare poate dura până la un an, după care practicantul va „înota în spațiul energiilor Hutta ca un pește în apă”.

Sursa de reper pentru activarea frecvențelor Hutta sunt imaginile grafice speciale. În format electronic, acestea pot fi deschise și vizualizate pe monitorul unui computer, pe un proiector, pe ecranul televizorului, tabletei sau telefonului. Dacă ai grijă de sănătatea ochilor, poți recurge la o variantă mai ecologică. Printează pe o foaie A4 imaginea frecvenței și plaseaz-o în fața ta, pe o mapă sau chiar agățată de candelabru (vezi exemplele de mai jos). Astfel, imaginea grafică a frecvenței va fi înaintea feței, la o distanță de 50 cm, și va fi mai ușor pentru tine să te concentrezi asupra procesului de exersare.

Materialele privind Blocul Hutta, sunt date elevului după inițierea de trei zile în frecvențele corespunzătoare. Ucenicul primește imaginile grafice a frecvențelor Hutta în format electronic și printate pe foi A4. Totodată mai primește și interpretarea (descrierea) frecvențelor Hutta printate pe foi A4. Textul este evidențiat în culori în funcție de zona de aplicare, ceea ce va adăuga semnificativ operativitate în găsirea informațiilor necesare. De exemplu, textul care ține de problemele sistemului nervos este evidențiat cu albastru, sistemul musculo-scheletic este evidențiat cu roșu, textul despre influențe distructive este evidențiat cu violet etc. Iată un exemplu de astfel de materiale. Poți găsi rapid și comod frecvența de interes și domeniul ei de aplicare.

Deci, în primul rând, formezi separatorul. Având imaginea frecvenței în fața ochilor (alternând focalizarea, concentrându-te în centrul foii (poți desena un punct), apoi acoperind întreaga foaie cu privirea), o activezi, repetând în minte de câteva ori „Activez Hutta!”, începi să „îmbraci” treptat frecvența pe tine și să umpli cu ea întregul spațiu al separatorului (întreaga încăpere). Procesul de structurare corporală și umplere a separatorului cu frecvență poate fi comparat cu o ninsoare, doar că în loc de fulgi de zăpadă-particule, vizualizezi imaginea frecvențelor (nu este nevoie să-ți imaginezi frecvențele în dinamică, este suficient să umpli spațiul cu ele, într-o ordine haotică). La un moment dat, vei simți că frecvența te-a „acoperit”, s-a pornit (de ex. o senzație de căldură în corp). De asemenea, atunci când activezi frecvența, trebuie să înțelegi de ce faci asta, la ce rezultat tinzi, adică trebuie să fie intenția (de exemplu, pentru exersarea frecvenței, sau pentru energizare/curățare). La activarea frecvențelor Hutta, pe lângă căldură corporală, poți simți și un gust specific pe vârful limbii (locul in care limba atinge cerul gurii). Acesta este un semn bun, un indicator că curentul de energie care circulă pe orbita energetică, datorită fluxului și creșterii nivelului de energie din organism, capătă putere.

Cititorul poate obiecta: „Nu se deschide oare frecvența clasică Hutta din Blocul Magic atunci când se pronunță „ Activez Hutta”?! Nu, nu se deschide, dintr-un motiv simplu, și anume, operatorul, pornind mecanismul, „proiectând” separatorul și concentrându-se pe imaginea frecvenței blocului Hutta, intenționează să o activeze și să lucreze anume cu această frecvență, și nu frecvența cosmoenergetică clasică Hutta din Grupul Magic! Și încă ceva, pentru activarea frecvenței Hutta din Blocul Magic, ai nevoie și de vizualizarea unei imagini mentale speciale.

Importanța densității aurei și alte nuanțe la exersarea frecvențelor Hutta

Vladimir Petrov, explicând elevilor săi caracteristicile Blocului Hutta, menționa de mai multe ori despre efectul galopant observat în stările operatorului care exersează frecvențele Hutta, despre fluctuațiile senzoriale. Se întâmplă ca un operator începător fie să simtă frecvențele, fie să nu le simtă. Da, influența bioritmurilor și a intensității vântului solar asupra stării practicianului și a procesului de exersare este de netăgăduit. Dar, în esență, însuși progresul exersării frecvențelor, sau adaptarea corpului energetic la energiile Hutta, se desfășoară lin, încet. Elevul abordează această chestiune ca un atlet profesionist - antrenament zilnic al corpului energetic prin exersarea frecvențelor, până în momentul în care fluxul energetic al frecvențelor Hutta se va simți permanent, uniform, fără fluctuații. Senzațiile schimbătoare a frecvențelor Hutta apar din cauza densității energetice insuficiente a câmpului neofitului, deoarece se știe că frecvențele Hutta sunt mai energice decât, de exemplu, frecvențele clasice cosmoenergetice, iar pentru a le simți este necesară creșterea nivelului energetic al corpului, astfel încât aura să devină mai plină, mai saturată și mai consistentă din punct de vedere energetic.

Cum să crești densitatea aurei? Este foarte simplu, trebuie să exersezi în fiecare zi. Așa cum spun homeopații „Similia similibus curantur” - „Similarul vindeca ceea ce este similar”, iar în cazul nostru, „Energia este atrasă de energie”.

Elevul, la începutul etapei de exersare a frecvențelor Hutta, trebuie să fie pregătit energetic. Cel puțin, ar trebui să fie funcționale și constante primele trei chakre inferioare, astfel încât fluxul energetic al frecvențelor Hutta, în timpul exersării, să fie concentrat în zonele pelvine și abdominale ale corpului, pentru a evita supraîncărcarea energetică a nivelurilor superioare, zonele pieptului (inima) și capului (creierului)! Operatorii hipertensivi ar trebui să fie atenți la exersări, deoarece frecvențele Hutta ”conțin mult foc”. În cazul unei creșteri de tensiune, puteți deschide lotusul și fântâna energetică dedesubt pentru a elibera excesul de energie.

De ce am atins tema chakrelor? Din punct de vedere funcțional, chakrele sunt responsabile pentru colectarea energiei din mediul extern, pentru distribuția acesteia prin canale și pentru emisia de energie reziduală în exterior. Mulți oameni, cred în mod eronat, că chakrele stochează energie. Când privești chakrele de sus, ele arată ca niște vortexuri de energie. Simplu vorbind, chakrele, ca o ”morișcă”, absorb energie, apoi, prin canalele energetice (vasele energetice), această energie circulă în tot corpul energetic, furnizând energie vitală întregului sistem. Principalul loc de depozitare a energiei sunt ”acumulatorii” localizați în mijlocul aurei, în abdomen (zona în care se află glandele suprarenale, ficatul, pancreasul și splina). De aceea, centrul coconului este cel mai luminos și mai saturat din punct de vedere energetic!

Anume în acea zonă te antrenezi să direcționezi energia sintetizată obținută ca urmare a interacțiunii cu frecvențele Hutta. Este necesar să colectezi energia în ”dispozitivele de stocare” în mod moderat. Se recomandă să exersezi aproximativ până la ora 18.00 pentru a da timp ”bateriilor să se răcească” înainte de a merge la culcare. În caz contrar, dacă exersezi/lucrezi cu Hutta seara, înainte de culcare, vei fi ”suprapompat” de energie, va fi o stare de suprasaturare, de parcă ar arde focul în burtă, și ulterior îți va fi greu să adormi. Starea de supraîncărcare poate fi atenuată prin proceduri banale, de exemplu, făcând un duș, care va ameliora aceste senzații (apa stinge focul). Chiar dacă vei activa frecvențele Hutta cu intenția de a exersa, în orice caz, efectul acumulării de energie în organism va persista. Prin urmare, este recomandabil să concentrezi energia în compartimentul abdominal al corpului, să o direcționezi cu atenția în zona primelor trei chakre inferioare (ultimele vor distribui energia unde este necesar) sau ”cazanul” inferior (dan-tien-ul, nivelul energetic inferior). Ca operator începător nu atingi ”cazanul” mijlociu (zona chakrei a 4-a) și superior (zona chakrelor 5, 6, 7). Doar operatorii cu experiență aplică Hutta pe aceste „etaje”.

”Repetitio est mater studiorum”. Deci, la început, dezvolți primele trei chakre inferioare pentru colectarea productivă a energiei frecvențelor Hutta și creșterea sensibilității. Când vei simți funcționarea chakrelor, îți va fi mai ușor să controlezi și să direcționezi fluxul frecvențelor Hutta către zona ”cazanului” inferior. Pentru a normaliza chakrele, poți cere ajutorul colegului tău cosmoenerget. Dacă nu ai un partener, poți să ți le normalizezi singur, cu frecvențele Zevs și Firast, cu palmele, în contact, pe zona chakrelor (dreapta în față, stânga în spate). De asemenea Floarea de foc te poate ajuta în acest sens.

Exercițiile zilnice vor avea consecințe specifice, vei acumula automat un exces de energie, deoarece se știe că frecvențele Hutta sunt bogate în primul rând în energie. Și invers, în cazul frecvențelor cosmoenergetice clasice, informația prevalează în mod semnificativ asupra energiei și uneori cosmoenergeții nu dispun de suficientă energie pentru o implementare mai rapidă a informațiilor, pentru creșterea vitezei, pentru rezultate mai rapide și mai tangibile, fie că este vorba de vindecare sau alte domenii de aplicare. Mai mult, „încărcătura energetică” acumulată, datorită practicilor, poate fi folosită productiv pentru desfășurarea unor evenimente precum ședințele de zoroastrianism, mai ales că frecvențele Hutta sunt înzestrate cu proprietățile elementului focului.

Un exemplu clar care demonstrează rolul vital al energiei în dezvoltarea proceselor este atunci când luăm două plante. Planta nr. 1 crește într-un loc deschis, luminos, sub razele calde ale Soarelui. Planta nr. 2 crește la umbră. Ambele plante sunt udate în mod regulat. Rezultatul este evident: planta nr. 1 se va dezvolta mai repede decât planta nr. 2 datorită luminii directe a soarelui. Astfel, un cosmoenerget, care lucrează în mod regulat cu Hutta, datorită frecvențelor energizante, va crește semnificativ densitatea și saturația aurei sale, ceea ce va influența pozitiv puterea de realizare a frecvențelor cosmoenergetice și a altor practici.

Nu confundați densitatea (saturația) energetică și informațională a unei particule cu frecvența acesteia. Fiecare particulă vie pulsează, vibrează, oscilează într-o anumită tonalitate, cu alte cuvinte, are propria sa frecvență. Vibrația este determinată de conținutul informațional al particulei. În funcție de pulsația energetică, particula nou-născută a Universului se va dovedi a fi mai mult sau mai puțin materială. De exemplu, frecvența unei particule de materie solidă, tangibilă (o bucată de fier) va fi semnificativ mai joasă decât frecvența materiei intangibile (conexiunile neuronale ale creierului).

Să ne imaginăm întregul mecanism de interacțiune dintre operator și frecvențele Hutta folosind exemplul procesului de preparare a compotului.

Să presupunem că castronul în care este gătit compotul este un separator. Apa din castron este corpul energetic al operatorului. Fructele în apă este frecvența Hutta. Decizia bucătarului de a prepara compotul și controlul psiho-mental asupra procesului în sine - este intenția operatorului, la ce rezultat tinde (curățare, vindecare, energizare) și controlul cursului acțiunii. Acum apa trebuie să fiarbă, astfel încât fructele să-și „elibereze” sucul în apă, ceea ce va da apei un gust fructat, un miros și o culoare deosebită. Operatorul trebuie să „primească” frecvența Hutta și să o sintetizeze cu aura sa, să o „digere” cu corpul său energetic (piramida de aur și perla îl vor ajuta). Dar pentru a face acest lucru eficient, practicantul trebuie să simtă cel puțin o căldură interioară, kinestezic, altfel nu va exista sinteza - apa nu se va încălzi la temperatura și starea necesară, tehnologia de preparare nu va fi respectată, fructele vor rămâne în apă în stare crudă, neprelucrate.

Pentru a simți „focul exterior” (frecvența Hutta), trebuie să aprinzi „focul interior” (corp eteric dezvoltat). Este important conținutul energetic al câmpului energetic personal, nu conținutul informațional. Densitatea aurei poate fi crescută în diferite moduri, de exemplu, prin practicarea tehnicii „Floarea de foc”, sau prin energizare eterică cu elementul focului, direct, interacționând cu o sursă de foc sau în combinație cu alte elemente.

Lucrul cu pacienții

După cum zicea Vladimir Petrov, la început este necesar să exersezi în modul corespunzător Hutta și doar apoi să tratezi oamenii cu ea. Capacitatea de a trata alți oameni depinde de capacitatea corpului energetic al operatorului de a sintetiza calitativ frecvențele pentru a structura cu ele câmpul pacientului.

Lucrul cu pacienții cu frecvențele Hutta se desfășoară după cum urmează. Ședința se ține în regim non-contact. Este de preferat să lucrezi cu o singură persoană. La început, se recomandă să „pornești” chakrele pacientului cu Floarea de Foc, sau cu frecvența Piramida de Aur, sau cu Zevs și Firast în contact (nu atingem a 6-a și a 7-a chakră!). Formezi separatorul și activezi pe tine o frecvență aleasă (nu mai mult de una!). Pacientul stă în picioare, cu ochii închiși (la fel ca într-o ședință clasică). Activează alternativ separatorul și frecvența pe el. Ordinea de proiectare a separatorului și de activare a frecvenței este aceeași. Fața pacientului este îndreptată spre colțul albastru, linia roz-mov verticală centrală a separatorului trece după spatele lui etc. (în același mod ca la tine). Apoi umple întregul spațiu al separatorului cu frecvența. Întâi „îmbracă” cu ea pacientul (integral), apoi structurează spațiul camerei.

În timpul ședinței, folosești doar o singură frecvență asupra pacientului; nu există combinații de frecvențe ca în cazul celor clasice. Poți activa mai multe frecvențe, alternându-le. După 10-20 de minute poți activa pe pacient altă frecvență Hutta. Combinarea frecvențelor Hutta cu frecvențele cosmoenergetice clasice sau alte practici într-o singură ședință, nu este recomandată. Pentru a îmbunătăți procesul, poți adăuga lumânări, fum, uleiuri esențiale și vizualizarea elementelor de stihii (de ex. lumină puternică, foc arzător).

„Lotusul”, „epoleții”, ”pieptul”, „fântâna”, etc. nu se deschid la pacient (cu excepția ședințelor de exorcism și în cazurile de hipertensiune arterială, dacă tensiunea crește, începe să doară capul). „Lotusul” (în stare închisă) va funcționa ca o supapă, eliberând excesul în sine.

Metoda „transcrierii” este compatibilă, atâta timp cât pacientul este sub acțiunea frecvențelor Hutta problemele pot fi „transcrise” de pe el. Metoda „motorașul energetic” nu este folosită! De asemenea, nu atingem organele, nu creăm „arce”, nu „secționăm” câmpul!

Există un soi de vindecători, care au obiceiul de a deschide frecvențele pe pacient la începutul ședinței, iar apoi pleacă la o cafea și o țigară. „Țin totul sub control!” – spun ei cu aplomb. Acest mod de comportament vorbește fie despre goala încredere în sine, despre neprofesionalismul vindecătorului, fie despre un specialist cool și cu înaltă calificare, fiind capabil să efectueze astfel de „trucuri”. Așadar, revenind la subiectul nostru, operatorul nu trebuie absolut distras de la lucrul cu pacientul, mai ales la început! Nu vă gândiți în timpul ședinței la problemele cotidiene: „trebuie să cumpăr carne, să iau copiii de la grădiniță, să gătesc, să spăl, să calc etc.” În timpul ședinței, operatorul este implicat 100% în procesul de lucru cu pacientul, de restul nu-i pasă!
Operatorul tratează bolile secvenţial, nu toate odată şi nu toate într-o singură şedinţă. Mai întâi curăță, apoi trece la organe sau sisteme individuale ale corpului.

Este posibilă structurarea apei cu frecvențele Hutta. Apa este structurată de o singură frecvență. O frecvență, un vas cu apă. Metoda de structurare a apei: formezi separatorul pe vasul cu apă (este mai bine să păstrezi apa într-un vas de sticlă). Activează frecvența timp de 5-10 minute, cu intenția de a curăța mai întâi, apoi de a conferi apei o anumită calitate, o proprietate prezentă în descrierea funcțională a frecvenței. La final, verifică cu palma. Dacă vine presiune de jos, atunci apa a fost adusă în starea dorită. Procedura este finalizată.

De regulă, frecvențele Hutta nu au ca efect agravarea stării sau apariția stării de criză a pacientului, adică boala nu culminează. Pentru un lucru mai eficient în vindecare, se recomandă alternarea ședințelor folosind frecvențele Hutta și frecvențele cosmoenergetice clasice. Primele ard cu succes elementele patogene, cele din urmă readuc la normal un organ sau sistem al corpului, deoarece știm că frecvențele Hutta sunt mai energice în conținutul lor, iar frecvențele cosmoenergetice sunt mai informative, ajustând organul la frecvența de referință corespunzătoare, la frecvența unui organ sănătos.

Durata medie a unei ședințe de vindecare, curățare, armonizare este de 30-40 de minute.

La sfârșitul ședinței, operatorul dezactivează frecvența Hutta „dizolvând” separatorul de pe pacient cu intenția corespunzătoare - de a opri frecvența!

Este necesar de avertizat pacienții că frecvențele Hutta risipesc atenția, concentrarea scade, simțul realității a ceea ce se întâmplă este temporar deplasat, ”ești parcă în ceață”. Motivele de ce se întâmplă acest lucru au fost deja enunțate în această lucrare. Pentru a preveni/corecta aceste momente, sunt recomandate procedurile de apă, măsurile de „împământare” a energiei corpului (mișcare, sport, plimbări, dietă corespunzătoare), precum și ședințe cu frecvențe cosmoenergetice clasice, așa cum am menționat mai sus. Este mai bine ca pacientul să nu conducă mașina după ședință, să traverseze strada cu atenție și să nu lucreze la unelte cu risc ridicat, cum ar fi de ex. un ferăstrău circular, drujbă etc.

Pacienților, în special celor mai în vârstă, le este greu să stea în picioare în timpul ședințelor, îndeosebi cu utilizarea frecvențelor Hutta. În astfel de cazuri, ședințele pot fi ținute șezând pe scaun, sau schimbând poziția, după o pauză de șezut pe scaun pacientul se ridică din nou în picioare. Ședințele se pot efectua și în poziție culcată.

Un punct foarte important trebuie luat în considerare. În timpul ședințelor cu frecvențele Hutta, corpul pacientului suferă o influență puternică, plus frecvențele, datorită nivelului energetic ridicat, au un efect saturator și hrănitor. Astfel tensiunea arterială și temperatura corpului pacientului poate crește. Pe baza textului care descrie funcționalitatea frecvențelor Hutta, putem concluziona că acestea pot trata toate bolile, dar acest lucru nu este în întregime adevărat. Există o categorie de pacienți cărora nu le este recomandat să facă ședințe cu frecvențe Hutta, cărora le este contraindicată energia de foc și anume: pacienți hipertensivi, gravide (este posibil dacă există amenințarea de avort spontan sau alte patologii grave), pacienți cu accident vascular cerebral, cu boli de inimă, cu tulburări psihice, cu patologii cerebrale, predispuși la agresiune, cu orice fel de tumori, cu spasme vasculare, cu răni, cu arsuri, cu febră mare etc.

Este posibil să se țină ședințe la distanță cu frecvențele Hutta. Este recomandabil să vezi pacientul pe un monitor de computer, ecran de telefon etc. Lucrezi de parcă ai fi prezent în acel moment lângă pacient. Tu simți spațiul în care se află pacientul, „sondezi” pacientul însuși și menții rezonanța frecvenței până la sfârșitul ședinței. În primul rând, la începutul ședinței, normalizezi chakrele pacientului cu „Floarea de foc”. Dar se poate mai simplu. Frecvențele Hutta, în sine, activează puternic centrii energetici. Acest lucru poate fi aplicat și într-o ședință față în față, non-contact. Aproape orice frecvență Hutta deschisă în timpul ședinței este potrivită pentru aceasta. Formându-ți intenția de a ”porni” centrii energetici, de a lucra cu fiecare chakră separat, îți proiectezi starea respectivă pe pacient, ”lansezi” chakrele pacientului, îți imaginezi că chakrele pacientului funcționează la fel ca ale tale – chakrele pot fi rotite la figurat ca un disc în sensul acelor de ceasornic (dacă privim de sus), îți imaginezi că chakrele se încălzesc, devin mai luminoase etc. Aproximativ în același mod, prin sincronizarea stărilor, se lucrează la tratarea organelor și a altor părți ale corpului. Trebuie să ai dezvoltat simțul empatiei pentru a „a fi în moment”, „acolo și acum”, atunci când desfășori ședințe la distanță.

Întrebare. Există un cerc de cosmoenergeți care susțin că în timpul ședinței operatorul nu își consumă energia personală, ci consumă energia cosmosului. Operatorul își cheltuiește energia atunci când lucrează cu pacienții cu frecvențe Hutta?

Da, operatorul consumă energie psihică pentru a percepe, fixa și menține vibrația frecvenței (formarea separatorului asupra pacientului, menținerea imaginii mentale atât a separatorului, cât și a frecvenței) și pentru a controla procesele pe parcursul ședinței. Și atunci când influențezi ceva, indiferent cu ce fel de frecvențe (clasice sau Hutta), tu translezi inițial totul prin tine, prin piramida de aur și perla energetică, care sintetizează materialul info-energetic, îl transformă astfel încât să poată fi „mâncat” (asimilat), atât pentru tine, cât și structurat pe pacient. Afirmația că cosmoenergetul nu își cheltuiește energia personală este eronată. Încă cât cheltuiește! Dar aici intervine legea compensării energetice. Oricât de multă energie nu ar consuma, cosmoenergetul o primește înapoi, și vice-versa. Analogic procesului de respirație, cât aer inspirăm tot atâta și expirăm. Are loc circulația sau metabolismul info-energetic.

Exorcizarea cu Hutta

Wikipedia interpretează Exorcismul (exorcismul latinesc din grecescul ἐξορκισμός „interzicerea demonilor”) ca acțiuni care vizează expulzarea demonilor sau a altor entități subtile dintr-o (din) persoană (sau loc).

Entitățile respective se pot înrădăcina în corpul unei persoane numai dacă există un motiv de atașare, adică cauza acestor fenomene este în primul rând persoana însuși. Și dacă persoana își dă seama de neajunsurile sale și începe să lucreze asupra sa, atunci entitățile ies rapid din el.

Frecvențele cosmoenergetice sunt utilizate eficient pentru a rezolva astfel de probleme; după caracteristicile info-energetice, pentru entitățile energetice sus-menționate, ele nu sunt compatibile cu viața.

În ceea ce privește utilizarea frecvențelor Hutta în exorcizare. Frecvențele Hutta au un potențial puternic de foc. De ce le este frică paraziților energetici? Așa e, de foc!

O ședință de exorcizare cu frecvențe Hutta se desfășoară în conformitate cu următoarea schemă. Pacientul stă într-o poziție relaxată (asigură-te că ai un scaun în spatele pacientului). Preveniți-l să nu deschidă ochii, să stea drept, să nu se aplece și să nu-și încline bărbia pe piept. Pregătiți dinainte un vas sau o pungă în caz dacă pacientul vomită. Este recomandabil să aprinzi câteva lumânări. Închide ”scoica” pe tine. ”Deschide” pacientului lotusul, umerii, pieptul și spatele, brațele, picioarele. Formează separatorul și activează frecvențele Hutta pe tine și pe pacient, succesiv. Deschide ”fântâna de foc” pe toată camera (deschide fereastra). Realizezi că în acel moment frecvențele „ard” aura pacientului integral. Când entitatea se „prăjește”, ea se agită de obicei în sus și iese prin gură, nas sau „lotus”, sau își părăsește „locuința” prin brațe, picioare și alte „ieșiri” inferioare. Dacă pacientul se comportă violent, îl poți imobiliza cu o cămașă de forță (se cere acordul preventiv).

La sfârșitul ședinței, ”peticești” aura pacientului folosind metoda „Aurul lichid” și o armonizezi cu frecvențele Farun-Buddha, Zevs, Firast. După ședință curăță camera cu Firast sau Glaih.

Faci ședințe o dată la două zile, alternând cu frecvențele clasice folosite în exorcism. Durata ședinței - 40 de minute. Adesea există dorința de a prelungi ședința atunci când vedem că munca este productivă. Dar nu trebuie să uităm că pacientul obosește pur fizic și slăbește.

Există o metodă eficientă, cu elemente de dezechilibru, care a fost împărtășită de un coleg. Exercițiul în cauză este dur, dar merită. Imaginează-ți următorul tablou. În pădure, noaptea, dormi dulce într-un cort, și deodată, în liniște, se aude un șir lung de explozii puternice. De-a lungul cortului, încep să se rupă în zdrențe pereții, iar tu, îngrozit, te ridici și sari afară din cort. Ceva similar se întâmplă atunci când operatorul, în timpul ședinței de exorcism, activează pe pacientul „posedat” frecvența „bomba” (deoarece frecvența grafic arată ca o bombă). Acest ”truc” trebuie efectuat de un operator cu experiență, cu mare atenție și delicatețe, pentru a nu dăuna pacientului. Aura pacientului ”posedat” este umplută cu această frecvența, cu așa numitele ”bombe”. Ele explodând la marginile exterioare ale câmpului energetic al pacientului (nu trebuie ”aruncată în aer” întreaga aură, doar marginea exterioară!) creează goluri în el. Entitățile se sperie și se zvâcnesc ca șobolanii pe o navă care se scufundă, și încep să evadeze. După aceasta, trebuie să restabilim aura și s-o ”peticem” cu ”aur lichid”. În acest mod, datorită formării unui microclimat ostil entităților și datorită unei perturbări accentuate a balanței energetice, se pot realiza progrese semnificative în cadrul activităților de exorcizare.

Blocul Hutta - plastilină energetică din care poți modela orice vrei

„Tu ai ordonat. Procedând astfel, ai stabilit o nouă intenție, o nouă comandă. Ei bine, atunci comanda ta a devenit comanda Vulturului.”

Carlos Castaneda „Focul din interior”

La grădiniță, copiii învață de obicei să lucreze cu plastilină. În primul rând, educatorul arată cum să sculpteze figuri simple, apoi micii elevi, de-a lungul timpului, dobândind abilități, devin mai pricepuți și creează „opere de artă” personale. Ceva similar se întâmplă în viața unui operator de frecvențe Hutta începător. La început el se ghidează de particularitățile funcționale ale frecvențelor stabilite în texte. Dar înțelege, că funcționalitatea descrisă a frecvențelor Hutta limitează aria lor de influență, datorită faptului că acestea sunt structuri luminoase cu conținut energetic înalt, și prin urmare, slab informative.

Operatorul poate, la propria discreție, extinde funcționalitatea frecvențelor Hutta. Pentru a umple aceste structuri cu informații noi, în dependență de scop/sarcină, operatorul formează o intenție în minte (curățare, vindecare, armonizare, energizare) și își imaginează rezultatul final (o aură curată, luminoasă și plină). Astfel, particulele de lumină care intră în aura pacientului, după ce au primit ”încărcătura informațională”, își vor îndeplini „misiunea” urmând comanda operatorului. Operatorul are un set bogat de plastilină (Blocul Hutta), din care, din punct de vedere idealist, poate modela orice figură, poate conferi plastilinei orice formă dorește, la nivel info-energetic.

Lucrul cu Hutta pe suprafețe mari (pădure, câmp, lac)

Când operatorul lucrează cu suprafețe mari, formează mai multe separatoare pe teritoriul respectiv. De exemplu, operatorul are sarcina de a revigora un lac „mort” cu o suprafață de 6 hectare. Împarte lacul în 3 părți, la fiecare 2 hectare, cu 3 separatoare pentru întreg lacul. Apoi activează o frecvență cu intenția de a reface acest ecosistem.

Purificarea obiectelor cu frecvențe Hutta

Pe obiect formezi separatorul și activezi frecvențele Hutta corespunzătoare pentru curățare. De asemenea, poți curăța și structura marfa sau alt obiect de vânzare. Nu lucra pe bani.

Structurarea și încărcarea talismanelor și amuletelor cu frecvențe Hutta

Frecvențele Hutta pot fi folosite pentru a structura și a încărca cu energie în confecționarea talismanelor și amuletelor.

În Reiki și Litoterapie, cristalele (minerale naturale, pandantive, piramide, coliere) servesc ca generatoare, amplificatoare și convertoare originale ale diferitelor tipuri de energie în energie biologică, care influențează organismul nostru, la nivel emoțional, mental și spiritual. Talismanele și amuletele sunt de asemenea surse de câmpuri info-energetice. Operatorul info-energetic stratifică și încarcă obiectul cu un program special pentru a rezolva o problemă specifică, pentru o anumită persoană, și împreună cu forma și grafica produsului (diverse simboluri și semne), este formată matricea informațională a amuletei (talismanului). Pentru ca aceasta să funcționeze, are nevoie de alimentare (o sursă de energie), motiv pentru care este recomandat să porți mereu amuleta cu tine, pe corp. Lucrul de a face amulete și talismane necesită timp, precizie și experiență. Aceste articole de putere sunt întotdeauna realizate individual și pentru rezolvarea problemelor specifice. A face o amuletă sau un talisman „într-o singură ședință”, precum și „pentru toate odată”, este imposibil în principiu.

Pe scurt, tehnica de lucru este următoarea. Operatorul „formează” separatorul pe amuletă și activează frecvența. Apoi, el structurează informațiile în straturi (așează programul) și saturează energetic amuleta. Face așa de mai multe ori. Întregul proces poate dura o săptămână sau două.

Controlul vremii cu ajutorul frecvențelor Hutta

Nu sunt fan să fac „trucuri” cu vremea pentru distracție, pentru că aceasta este o interferență în treburile Mamei Natură și astfel de manipulări se vor întoarce mereu ”cu procente”. Ceea ce natura nu reușește să completeze prin „harul” tău prima dată, o va completa mai târziu, într-un mod mai pronunțat.

Dar există momente în viață când cunoștințele și abilitățile în controlul meteo local îți pot fi utile. De exemplu, decizi să instalezi un nou acoperiș pe casa ta. Ai îndepărtat foile vechi de ardezie și ai început să instalezi noile foi de țiglă. Prognoza meteo a fost în favoarea ta. Au promis vreme însorită și senină. Dar brusc, pe neprins, s-a intensificat vântul și nori întunecați au început să se adune peste casă. Cum să eviți o furtună, ce să faci într-o astfel de situație? Îți propun dragule cititor să rezolvi singur această problemă și să-ți folosești abilitățile intelectuale. După cum știi, norii de grindină sunt împrăștiați cu rachete speciale. „Huttistul” are propriile „rachete” în arsenalul său, și anume așa-zisa frecvență „bomba”, care, după cum știi deja, este folosită cu succes în exorcizare. Metoda de „rupere” locală a norilor funcționează pe aproximativ același principiu. Și cum să faci asta din punct de vedere tehnic, pricepete singur. Ca urmare, va ploua în împejurime, dar în zona ta va fi uscat, și vei putea continua în liniște lucrările de montare.

Stimulanți de stări

În viața cosmoenergetului sunt zile în care, din cauza unor circumstanțe interne sau externe, scad bioritmurile și tonusul, apare apatia și lenea, în urma cărora pică randamentul, și lucrul cu frecvențele Hutta merge prost, fie individual sau când facem ședințe pacienților. Desigur, poți amâna activitățile pentru altă zi, pentru a acumula puteri noi, petrece timpul în natură și a avea un somn sănătos. Dar există o altă cale de ieșire din astfel de situații. Există așa-numitele declanșatoare-amplificatoare pentru intensificarea stărilor dorite. Declanșare - înseamnă a pune în acțiune. Salvatorii în cazul nostru vor fi elementele stihiinice ale naturii.

O persoană experimentează anumite stări atunci când „contactează” cu elementele naturii. Înotul, aflarea lângă foc, contactul cu pământul, exercițiile de respirație - au efecte diferite asupra stării noastre fizice, emoționale, mentale și energetice. Cosmoenergetul folosind aceste elemente, intensifică anumite procese, calități, stări. Focul reprezintă energie și în consecință este responsabil pentru energia umană. Oferă acea stare în care practicantul se conectează la o sursă de energie. Prin interacțiunea cu elementul focului, înveți să simți energia, să o primești, să o reții și să o acumulezi. Apa este cea mai apropiată omului. Corpul uman este compus din 85% apă, iar creierul este compus în proporție de 95%. Corpul uman este ca o capsulă de apă. Apa îți oferă capacitatea de a menține echilibrul emoțional. Apa te învață să fii flexibil și calm. Prin înțelegerea elementului apei, realizezi ce înseamnă să fii în armonie cu lumea. Pământul, elementul care creează materia acestei lumi. Pământul îți oferă calități precum minuțiozitate, forță, fiabilitate, eficiență și perseverență. Aerul este responsabil pentru creativitatea umană. Aerul dezvoltă comunicarea, analiza, învățarea și structurarea informațiilor.

Dacă nu poți fi lângă un rug, poți aprinde acasă lumânări. Marea, lacul sau alt obiect acvatic poate fi înlocuit cu o baie acasă.

Imaginile mentale ale elementelor stihiinice pot fi utilizate la fel de eficient atunci când interacționezi cu frecvențele Hutta. Astfel, are loc o activare mentală a stărilor stihiinice, reproducerea lor în minte. De exemplu, în timp ce exersezi separatorul sau frecvențe Hutta, te poți vizualiza într-un spațiu plin cu apă. Această procedură armonizează și sincronizează (”înrudește”) câmpul tău cu separatorul și frecvențele Hutta, conform principiului „Tu și eu suntem de același sânge”. Imaginea mentală a flăcărilor de foc va adăuga putere lucrului tău. Sau poți combina apa și focul, imaginându-ți că ești într-un abur consistent și fierbinte, ca într-o saună, cee ce-ți va îmbunătățită semnificativ percepția senzorială. În același mod, poți vizualiza imagini mentale de amplificare pe pacient în timpul ședințelor cu frecvențe Hutta, atunci când trebuie să adaugi intensitate procesului (de exemplu, în timpul exorcizării).

Există o tehnică simplă care ajută rapid să ”aprinzi” procesul, să-i dai mai mult ”foc”. Constă în creșterea și micșorarea dimensiunii separatorului. Formează separatorul și activează frecvența de care ai nevoie. Apoi reduci separatorul în dimensiune. Menține separatorul în această stare micșorată pentru câteva minute, apoi mărește-l din nou, restabilindu-i volumul. Repetă acest exercițiu de mai multe ori până la obținerea rezultatului dorit. Aceleași manipulări le aplici în raport cu pacientul, atunci când se cere să adaugi putere procesului. Când separatorul este ”comprimat” pe pacient, datorită presiunii create, curentul energetic aural (cu frecvența activată) curge mai rapid și devine mai concentrat, respectiv crește intensitatea proceselor de curățare, energizare, armonizare sau refacere. O situație similară apare atunci când din cauza fumului de tutun inhalat (nicotina), vasele de sânge ale fumătorului se contractă, iar sângele, momentan, circulă mai repede.

Măsuri de precauție

Din motivele expuse în această lucrare, nu se recomandă să activezi frecvențele Hutta pe tine sau pe alte persoane în timp ce călătorești în transportul privat sau public.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
cosmoenergetica.ro@gmail.com          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator