ИНТРО С ИКОНКАМИ

INTERVIU CU VLADIMIR PETROV (ZIARUL „MOSKOVSKAYA PRAVDA”, 3 NOIEMBRIE 2001)

Interviu cu Vladimir Petrov

14.09.2022

Traducere: Slava Gurschi

Ce este Cosmoenergetica? Pentru cei neinițiați, acest cuvânt este plin de multe mistere, deși la nivelul subconștientului parcă îi înțelegem sensul. Aceasta ar fi energia Cosmosului și legătura ei cu noi, pământenii. Dar ce se află în spatele acestei percepții, în general, probabil, corecte? Să cităm una dintre afirmațiile lui Vladimir Petrov, fondatorul Cosmoenergeticii: „Cosmoenergetica nu este o credință și nu o știință în sensul tradițional. Este mai degrabă o Cunoaștere în sensul larg al cuvântului, care include unele elemente ale acestor sisteme opuse ale gândirii umane. Cunoaștere, care are o metodologie proprie, destul de accesibilă și un întreg complex de idei despre lume și om care au fost formate și testate prin practică. Și încă ceva: „... cosmoenergetica este cel mai important instrument pentru dezvoltarea civilizației”. Vă aducem în atenție un interviu cu V. Petrov (ziarul „Moskovskaya Pravda”, 3 noiembrie 2001).

Vladimir Alexandrovici, ce este energia Cosmosului, care este natura ei?

- Miezul galaxiei noastre este o sursă de radiații vibrante puternice care formează fluxuri spiralate, purtătoare de cod galactic ondulatoriu care controlează ADN-ul. Această ipoteză nu contrazice conceptul astronomic modern. Te poți acorda la anumite frecvențe cosmice. Ele au existat și există în jurul nostru. De exemplu, yoghinii au învățat să rezoneze cu aceste unde. Ultimele activează ADN-ul. ADN-ul este o antenă, un receptor care primește informații. În toată lumea aceste energii sunt numite subtile. Aici noi, întreaga noastră lume, toți trăim împreună, la figurat vorbind, în interiorul unui reactor nuclear în funcțiune. Energii atât de puternice sunt pe Planeta noastră. Iar energiile care vin „de acolo”, de sus, le percepem ca subtile. Ele sunt foarte puternice. Cu ajutorul anumitor energii, cosmoenergetul, intrând în rezonanță, normalizează, sau mai bine zis, corectează aura umană, câmpul său. Este posibil în acest fel să se influențeze selectiv asupra organelor. O anumită frecvență - pe un anumit organ. De exemplu, prin influența unei energii de o anumită frecvență, la câteva ședințe, este posibil să se elimine pietrele la rinichi, care ies fără durere. Omul însuși este o ființă extraordinar de energică.

În opinia dumneavoastră, cosmoenergetica este un sistem independent de cunoștințe, ceea ce presupune un flux imens de informații. Este posibil ca o persoană să facă față acestui flux, care, așa cum spuneți în articolele dvs., poate stăpâni pe deplin tehnicile și metodologia cosmoenergeticii? În fiecare zi suntem bombardați cu informații.

- Nu poate fi prea multă informație! Nouă așa ne pare. Informația exercită pe noi o presiune nu pentru că este multă, ci pentru că este monotonă. Este una și aceeași informație în esență. Cât despre semnalele vibraționale pe care le primește cosmoenergetul, sunt convins că natura nu va introduce nimic de prisos, nu va face nimic inutil.

De unde a apărut cosmoenergetica, unde se poate de urmărit primii pași?

- Nu există o dată anume. În India, un yoghin a învățat să se acorde la o singură frecvență. Nu se cunoaște numele lui. În urmă cu douăzeci de ani, această frecvență a venit la mine și la colegii mei. Și a început dezvoltarea altor frecvențe, sau canale, după cum se mai spune. S-a muncit mult.

A așteptat cineva aceste frecvențe pe Pământ? Sau ni le-a trimis cineva?

- Oh, nu avem nevoie de misticism! Nimeni nu se aștepta la nimic și nimeni nu a trimis nimic. Nu suntem angajați în nici într-un fel de magie, drăcărie, sau vrăjitorie. Aceasta este o muncă umană obișnuită, în urma căreia s-au dezvoltat anumite instrumente și abilități.

Vladimir Alexandrovici, cititorii noștri, desigur, sunt interesați în primul rând de proprietățile vindecătoare ale energiilor cosmice și de acele practici care ajută la remedierea anumitor afecțiuni.

- Nu prea îmi place să vorbesc despre acest subiect, pentru că lecuirea este un produs secundar al cosmoenergeticii, este, în linii mari, un lucru firesc pentru ea. Dar cu toată versatilitatea Cunoștințelor, cosmoenergetica nu poate fi imaginată fără funcția sa de vindecare. Un cosmoenerget bine pregătit face față multor boli de severitate medie printr-un impact vibrațional asupra structurilor fizice și energetice ale pacientului.

Faceți un diagnostic?

- Diagnosticul medical, desigur, îl face medicul. Cosmoenergetul efectuează o evaluare a stării organelor individuale. De exemplu, dacă vedem că plămânii sau ficatul sunt afectați, începem să examinăm cum sunt afectați. Dacă pacientul are o piatră la rinichi, îl trimitem la ecografie, astfel încât după câteva ședințe, după ecografia repetată, se confirmă că piatra a dispărut. Facem același lucru cu pacienții care au tuberculoză sau ulcer. Și încearcă să-i duci la medici! Persoana va simți o îmbunătățire, nu doare, nu deranjează și e în regulă. Cosmoenergetica corectează multe boli.

Ce înseamnă corectează?

- Influențează asupra câmpului omului. Corectarea câmpului este deja un tratament. Dacă câmpul devine normal, omul își revine treptat. Chiar și un cosmoenerget începător se poate autovindeca. El poate influența chakrele – anumite structuri energetice ale corpului, să normalizeze activitatea lor. Corpul fizic al omului este adus într-o stare de sănătate naturală. Cosmoenergeții de nivel avansat pot trata eficient boli grave, cum ar fi accidentul vascular cerebral, cancerul în stadiu mediu, tuberculoza și diverse forme de paralizie cerebrală. Tehnicile de influență cosmoenergetică asupra corpului, de regulă, sunt fără contact, doar că în unele cazuri sunt însoțite de așa-numita „aplicare a mâinilor”. Și, pentru mine, de exemplu, nu contează dacă pacientul crede sau nu în puterea vibrațiilor cosmice. Este mult mai important să crezi singur în succes.

Metodele cosmoenergeticii vor lăsa deoparte medicina?

- Cred că nimeni nu va lăsa deoparte pe nimeni. Dimpotrivă, ar trebui să aibă loc apropierea, ar trebui activat procesul de înțelegere reciprocă. Nu voi păcătui împotriva adevărului, afirmând că medicina noastră este îngrozitor de ortodoxă. Mă refer la pastile, medicamente, etc. Însă tratamentul medicamentos poate fi combinat cu influențe energetice. Există anumite situații în care medicii nu le pot face față. La fel și un cosmoenerget nu va putea lucra cu unele boli. Dar dacă ei își vor uni forțele, vom obține o medicină bună și eficientă. Zilele trecute o femeie s-a apropiat de mine și mi-a adus o fotografie cu fiica ei. Pe fotografie am efectuat un diagnostic și am sfătuit să consulte un medic. Pentru că sunt sigur că vor face ceea ce trebuie.

Sunteți clarvăzător?

- E puțin diferit. Este o clarviziune energetică. Pot chiar să văd starea energetică a unei persoane pe poza ei. Cosmoenergetul dezvoltă capacitatea de a vedea energia și de a face concluzii despre starea de sănătate a pacientului. Câmpul este o substanță energetică care se află în jurul fiecăruia dintre noi. Noi influențăm un anumit organ care trebuie readus la normal. Însă lucrăm cu medici. Nu anulăm niciodată prescripția medicilor, nu anulăm medicamentele. Uneori suntem întrebați la ședințe de pacienți dacă să continue să ia pastilele. Răspundem afirmativ. - Și când să renunț? - intreaba de obicei. „Când o să te simți mai bine” - răspundem noi. O persoană aflată în tratament are doi dușmani mari. Acestea sunt antibioticele și medicamentele hormonale. Aliați foarte răi în tratament. Antibioticele duc la dependență, la mutația bacteriilor dăunătoare. În organism are loc o schimbare la nivelul genelor. Cosmoenergeții pot influența o persoană în așa fel încât să nu ia antibiotice și hormoni. Antibioticele – sunt o problemă. În primul rând, industria medicală este cea care trebuie să se dezvolte. În fiecare an se produc medicamente mai puternice, iar bacteriile se adaptează la ele. Antibioticele nu sunt necesare în practica cosmoenergetică. Puteți face față virusului gripal, și să vindecați persoana în trei zile.

Poate cosmoenergetica să facă față problemelor atât de insolubile în societate precum alcoolismul sau dependența de droguri?

- Există anumite frecvente care înlătură dependența de alcool, nicotină și droguri. Și eliminăm sevrajul la narcomani, nu complet, în semn de avertisment, ca să înțeleagă la ce duc experiențele cu drogurile.

Au fost vindecați mulți dintre acești „dependenți”?

- Mulți oameni pot scăpa de dependență. Dar există factori care lucrează împotrivă. Persoana care a urmat un curs de tratament are prieteni, un cerc social familiar, unde există întotdeauna un pahar sau o „doză”. Și asta îl trage înapoi. Totul este la fel, și pentru dependenții de droguri și alcoolici. Oamenii nu rezistă. Ceea ce contează este dorința persoanei de a se vindeca. Dacă acceptă un tratament sub presiune, dar în inima lui nu vrea să renunțe, este inutil să lucrezi cu el. Uneori un alcoolic vine la noi doar pentru ca să fie lăsat în pace de soția sâcâitoare. Iar în sufletul său are o rezistență interioară. Nu vor fi rezultate aici. Cosmoenergetica poate combate dependența de droguri în cel mai neașteptat mod. De exemplu, dacă țineți un curs de cosmoenergetică într-un centru narcologic. Din pacienți faceți vindecători. Acesta este stadiul inițial în cosmoenergetică. Dar este atât de interesant și incitant încât persoana nu revine la droguri. În viața lui apare un alt interes. El este întrebat, devine util societății. Oare este posibil ca o persoană să nu fie fascinată de oportunitățile care s-au deschis? De exemplu, devine abil de a ameliora o durere de cap în trei minute. Apoi să meargă mai departe, să atingă un nivel mai înalt de cunoaștere și percepție a lumii.

Vladimir Aleksandrovici, povestiți-ne mai multe despre cosmoenergeți. Deținând un sistem de cunoștințe și o anumită metodologie, probabil că sunt foarte diferiți de ceilalți oameni, nu?

- Prin acordarea la anumite energii cosmice, omul își schimbă viziunea asupra lumii. Începe să vadă lumea altfel. Totul este reevaluat. O persoană care a intrat în contact cu energia cosmică se schimbă mult în bine: viața personală, munca, afacerile, sănătatea. Acest lucru se întâmplă nu din cauza că a avut loc un fel de efect magic sau pentru că se împlinesc anumite relații cauzale, așa cum cred unii, și, prin urmare, persoana începe să trăiască bine. Nimic de genul ăsta! Omul singur se schimbă pe sine, propria energie se schimbă, devine pozitivă. Persoanele sunt atrase de el. Îl tratează diferit la locul de muncă. O serie de factori pozitivi se aranjează treptat în toate și lucrurile se îmbunătățesc. Cosmoenergetica poate deveni un panaceu în relațiile umane. Cosmoenergeții însuși sunt oameni și mai diferiți. Cosmoenergetica implică faptul că o persoană se poate deconecta de lumea exterioară. Adevăratul cosmoenerget nu este acel gen de om care face bani mari. Aceasta este o persoană complet neutră. El nu dă aer liber la sentimente și emoții. Dacă cosmoenergetul strigă, asta nu înseamnă că este supărat, deloc! Pur și simplu nu poate dovedi contrariul, de exemplu, că are dreptate. Are nevoie de un strigăt pentru a fi înțeles mai repede. Dar în interior cosmoenergetul este absolut calm. Acesta este un actor genial care va juca atât bucuria, cât și mânia, dar în sufletul său are o liniște deplină. Cosmoenergetul nu se răzbună niciodată, nu va face nimic ca răspuns ofensatorului său. Cosmoenergetul nu este agresiv. El evaluează corect evenimentele și se comportă foarte corect, ia singurele decizii juste.

Ce face să fie așa? Cunoștințe speciale, informații de sus?

- Ei bine, iarăși vorbiți despre niște cunoștințe speciale primite de sus! Nu trebuie să așteptați omuleții verzi! Trebuie să repet asta des. Nu trebuie să așteptați să sosească într-o zi băieți verzi cu coarne de pe altă planetă, care ne vor spune nouă pământenilor: iată poftiți, tehnologiile pentru voi, iată codul de legi pentru voi. Fă asta și nu face altfel și vei trăi bine. Noi înșine trebuie să ne creăm propriul destin și să fim responsabili pentru Planeta noastră. Scopul meu este să ofer cunoștințele mele, să le răspândesc pe Pământ, astfel încât oamenii să înceapă să trăiască diferit. Cosmoenergetul nu are nevoie de război. Este gata, ca și pisica Leopold, din desenele animate, să ofere lumii întregi: „Băieți, să trăim în pace!”. Cosmoenergeții evită întotdeauna conflictele. Ei sunt cele mai pașnice persoane. Oameni calmi și neutri. Cosmoenergetica nu are nici o bază religioasă și națională. Ea este pentru toți. Doi cosmoenergeți normali se vor înțelege întotdeauna. Din păcate, tot ce se publică acum despre cosmoenergetică, este în mare parte reclamă. Există anumiți specialisti in acest domeniu care sunt fascinați de latura financiară, de mândrie. Dar nu se întâmplă altfel, acolo unde există un plus, apare un minus. Cosmoenergetul este un explorator spiritual - aceasta este gradația noastră. El poate călători în clișee astrale-temporale. Poate cerceta niveluri și subniveluri energoinformaționale și poate primi informații despre energia Cosmosului, despre lumi paralele. Dar asta o poate face un cosmoenerget avansat. Puteți obține informații despre energiile naturii. Este foarte interesant, foarte captivant. Puteți să vă conectați la orice și chiar să obțineți o imagine în dinamică. Aceasta este a treia lege a Cosmosului: totul este în toate.

Vladimir Alexandrovici, care este scopul Asociației Ecologice Internaționale, pe care o conduceți?

- Asociația dezvoltă una dintre cele mai importante domenii ale cosmoenergeticii - ecologia. Cu ajutorul anumitor frecvențe, multe probleme de mediu pot fi rezolvate cu succes. Acum facem experimente în Ucraina, unde lucrează elevii mei. Cum să scăpăm de gândacul de cartof. Sub influența anumitor frecvențe, gândacul părăsește câmpurile și se așează în păduri, unde este mâncat de păsări și unele animale. Este posibil de reînviat lacuri moarte în care viața biologică este redusă la zero. Facem experimente împreună cu Departamentul de Microbiologie al Universității de Stat din Moscova Lomonosov. S-au obținut rezultate bune în impactul asupra suprimării bacteriilor și asupra creșterii acestora. Frecvențele cosmoenergetice fac posibil să lucrăm in sfera biotehnologiilor. Lucrăm cu știința. Mergem la contact cu medicina. Noi nu dovedim nimic. Argumentul nostru principal este rezultatul. Cosmoenergeții-operatori este o specialitate. Ca profesioniști, ei pot face multe.

Care este viitorul cosmoenergeticii?

- „În doi ani va devein mult mai cunoscută. Va face pași uriași în întreaga lume. Sunt convins că trebuie dată oamenilor. Dacă o transformi într-o sectă închisă, un fel de ordin secret, atunci trebuie să creezi o piramidă financiară și să câștigi bani. Dar nu poți păstra și ascunde cunoștințele care pot fi folositoare pentru umanitate. Cosmoenergetica are un potențial imens, inepuizabil. Ea iubește puritatea transmiterii cunoștințelor, puritatea tradiției clasice.

Poate cosmoenergetica să influențeze viața social-politică?

- Este posibil. Dar nu atât de repede. Este necesar ca cât mai mulți oameni de pe Pământ să stăpânească metodologia. Atunci vor apărea în lume oameni neagresivi care pot gândi în direcția corectă și pot lua decizii juste. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Best AI Website Maker