ИНТРО С ИКОНКАМИ

LUMINA LUNII

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Nu are nici un efect terapeutic. Se activează prin imagini mentale. Anestezie. Eliminarea imaginei negative de pe om (un fel de vrajă). Energie calmantă (feminină). Face ca femeia să fie atrăgătoare, calmă. Curăţă, înlătură stresul, izbucnirile emoționale la femei, inclusiv în timpul menstruaţiei şi menopauzei (de a se lucra pe uter). Echilibrează starea energetică (sincronizează activitatea chakrelor la femei).

Anestezie locală (scoaterea durerii). În caz de dureri puternice, înainte de aplicarea frecvenței este de dorit să prelucrezi locul-problemă cu frecvența Firast şi motoraşul energetic, apoi să lucrezi cu Lumina Lunii (repeţi procedura de 2-3 ori). Nu faci incizii energetice. Nu utiliza Lumina Lunii împreună cu alte frecvenţe.

Imagini mentale de activare a frecvenţei:

Varianta 1: Îţi imaginezi luna plină pe cer care emană lumină. Raza de lumină o direcţionezi pe locul-problemă.

Varianta 2: Îţi imaginezi sus pe cer luna plină care emană lumină. Ridici în sus mâna stângă cu palma îndreptată spre lună, iar mâna dreaptă o laşi liber, în jos, cu palma întoarsă în sus. Tragi prin palma stângă raza de lumină lunară, o treci prin mâna stângă, apoi prin regiunea cervicală (meridianul energetic cervical) o treci prin mâna dreaptă, în palma dreaptă. Din energia luminii lunii pe palma dreaptă se formează ace energetice subţiri care le aplici în locul-problemă şi printr-o mişcare lină a palmei în jos acestea se rup. Lungimea acelor diferă. Pentru dureri de dinți acele sunt scurte, iar în caz de colică renală - lungi. În cazul durerii de dinți efectele frecvenţei se simt dupa 20 minute. Procedura o repeţi de mai multe ori. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Made with ‌

Offline Website Software