ИНТРО С ИКОНКАМИ

PROIECTUL ”UNDE-S MULȚI PUTEREA CREȘTE !!!”
 

22.01.2019

Unde-i unul, nu-i putere
La nevoi și la durere.
Unde-s doi, puterea crește
Și dușmanul nu sporește!

Vasile Alecsandri


Din timpuri străvechi, în regiunile rurale, există un obicei, atunci când într-o comunitate de săteni, la un membru, sau la un grup de persoane, apare o necesitate majoră (de ex. clădirea unei case, săparea unei fântâni, organizarea nunții, măsuri de prevenire și de lichidare a consecințelor negative a calamităților naturale etc.) toată lumea sare în ajutor, și printr-un efort colectiv, reușesc rapid și eficient să rezolve problema.

Cosmoenergetica dispune de instrumente de operare eficiente în domeniul terapeutic și social, atât în contact, cât și la distanță. Însă, uneori, se întâmplă cazuri, când cosmoenergetul, singur, nu poate face față la cele grele, că ar fi bine să ai colegi care să te ajute. Și aici, a apărut idea de a crea o asociație de cosmoenergeți, care să se ajute reciproc. Pentru fiecare asociat, să activeze anumite frecvențe pe colegul său aflat la nevoie, 15-20 de minute pe zi, este o nimica toată, însă, în plan colectiv, înmulțit la numărul de membri, pentru cel ajutorat, este un aport important și considerabil, care-i poate ușura situația, care-l poate scoate din impas, sau chiar salva viața.

Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”, începând cu anul 2019, organizează și pune în aplicare proiectul de ajutor reciproc ”Unde-s mulți puterea crește !!!”. Proiectul în cauză este organizat în vederea sprijinirii și întrajutorării cosmoenergeților asociați ai Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”.

Cum decurge procesul din punct de vedere tehnic?

În rețeaua de comunicare WhatsApp, se creează grupul de cosmoenergeți, care doresc benevol să se ajute reciproc unul pe altul. Doritorii de a face parte la acțiune, cosmoenergeții Școlii, trimit la numărul coordonatorului Veaceslav Gurschi +373 69054797, cererea de a fi incluși în lista membrilor asociației. Prin această cerere, tacit, noul membru, își manifestă voința, de a ajuta benevol, cu instrumente și metode cosmoenergetice, pe principii nepatrimoniale, în caz de necesitate, pe un alt membru al grupului.
Fiecare membru al asociației ”Unde-s mulți puterea crește !!!” în caz de necesitate, se adresează către coordonator, cu rugămintea de a fi ajutat de colegi, cu anexarea pozei sale.

Astfel de cazuri pot fi:

- Boala gravă;

- Situații de urgență de prim ajutor (reanimație, comă, pierderi de sânge, fracturi multiple etc.);

- Situații grele în viață (de ex. în caz de calamități naturale, accidente rutiere, catastrofe tehnogene etc.).

Coordonatorul, primind solicitarea, examinează rugămintea cosmoenergetului, și în caz când problema cere a fi soluționată prin efortul colectiv al membrilor asociației, trimite fiecărui asociat poza colegului și recomandările de lucru (ce frecvențe urmează a fi activate, metodele de lucru, și alte nuanțe). Benefactori și Beneficiari ai proiectului ”Unde-s mulți puterea crește !!!” pot fi doar membrii asociației, cosmoenergeți ai Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”.

Astfel de cazuri în mediul cosmoenergeților vor fi rare, datorită faptului că cosmoenergeții tind spre un mod de viață echilibrat și armonios, atât interior, cât și cu cei din jur. Însă nimeni nu e perfect, săvârșim și greșeli în viață, mai mult decât atât, în cosmoenergetică vin oameni noi, inclusiv bolnavi, care ne oferă posibilitatea, nouă, cosmoenergeților, de a utiliza în practică cunoștințele, de a ne dezvolta, de a vedea ce capacități avem, de care nici nu ne-am dat seama anterior.

Fondatorul și coordonatorul proiectului ”Unde-s mulți puterea crește !!!”,
Veaceslav Gurschi


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Created with Mobirise ‌

Web Page Creator