ИНТРО С ИКОНКАМИ

TATA 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Normalizarea greutăţii corporale, probleme ale sistemului hormonal și endocrin, se deschide prin parolă, compatibilă cu frecvențele Blocului Terapeutic. Frecvența înlătură stresul emoțional, restabileşte funcţionarea sistemului endocrin, tratează afecţiunile şi inflamațiile organelor de reproducere, îmbunătăţeşte funcţionarea lor. Problemele nou-născuților (hernie ombilicală, sudamen). Cele mai bune rezultate se obțin atunci când lucrezi împreună cu frecvențele Sinrah (Sinlah) + Farun Budda.

În caz de normalizare a greutăţii, după ce ai terminat restabilirea energetică a aurei, închide fântâna, pacientul, și lasă activate numai frecvențele Tata + Sinrah (Sinlah), restul frecvenţelor le închizi. Durata şedinţei se măreşte cu 40 de minute. Lucrezi cu pacientul peste o zi. Frecvența nu permite ca pacientul să piardă în greutate mai mult decat e normal, dar readuce greutatea corpului la normă.

Dacă greutatea corpului este adusă la normal, efectul frecvenței de normalizare a greutății încetează și continuă să acţioneze numai asupra sistemului endocrin. Pentru a reduce greutatea corporală este necesar de a urma următoarea regulă strictă: pacientul poate mânca căt vrea şi ce vrea, dar numai atunci când îi este foame. De exemplu: în absența unui apetit puternic, nici într-un caz, să nu mănînce "pentru companie" sau venind acasă și văzând o cină delicioasă pe masă s-o mănânce imediat. Adică, să manânce numai în cazul, în care îi este foame. Nerespectarea acestei reguli (de 2-3 ori pe lună) va da rezultate minime. Este necesar de a interzice strict pacientului să mănânce după orele 19 (pentru a înșela foamea, pentru a umplea stomacul, seara, poate să bea orice lichide non-nutritive - ceai fără zahăr, apă, etc.). Se recomandă plimbări de 30 minute, până la 1 oră, zilnic. Procesul de pierdere în greutate durează până la câteva luni, deoarece, mai întîi are loc normalizarea metabolismului și a fonului hormonal. Lucrul pentru normalizarea metabolismului se desfăşoară conform schemei şedinţei terapeutice cu adăugarea frecvențelor Tata + Sinrah (Sinlah). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Landing Page Software