ИНТРО С ИКОНКАМИ

URAL

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratarea răcelii, gripei, meningitei. Ajută la înlăturarea dependențelor, delirium tremens, sevrajului.

Metode de tratare:

Tratarea răcelilor, căilor respiratorii, gâtului. În regim de contact, prin mâini, încălzeşti locul-problemă şi fixezi arcul energetic.

Gripa. Perioada de incubaţie este de 21 de zile. Tratamentul cosmoenergetic ţine trei zile. Prima zi – restabileşti starea energetică generală a pacientului + Ural în regim fără contact. Dacă pacientul şede durata şedinţei este de 30 minute. La sfârșitul şedinţei pompezi frecvența Ural în aura pacientului. A doua zi – starea energetică generală + Ural în regim de contact, cu fixarea arcului energetic pe gât sau plămâni. A treia zi întărim rezultatul.
În cazul unor forme grave de răceli poţi adăuga frecvenţa Firast pentru înlăturarea inflamaţiei şi frecvenţa Piramida de Aur pentru eliminarea infecţiei. Pentru înlăturarea disconfortului în căile respiratorii poţi fixa arcul energetic pe ele (după curăţarea lor prealabilă cu motoraşul energetic). Se recomandă să încarci apa cu Ural.

Meningita. Durata şedinţei este de 40-60 de minute. Restabileşti starea energetică generală a pacientului + Ural în regim fără contact. Este de dorit să desfăşori 2 şedinţe pe zi. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Built with ‌

Offline Website Builder