ИНТРО С ИКОНКАМИ

Pasiunea pentru cosmoenergetica 

Pasiunea pentru cosmoenergetica

03.02.2019

Autor: Dana Boscor

Visezi la o dragoste pură, fără condiție, puternică, eternă precum soarele, 
Din care se naște o pasiune.
Pasiunea este precum un vânt nepotolit care se transformă în libertate. 
Pasiunea înseamnă să călătorești fără teamă printre stele și imensitate,
Înseamnă să traversezi focul, să mergi peste ape,
Să transformi un vis în realitate.
Pasiunea este acea forță imensă care mută toată creația.

(traducere versuri melodia Pasion- Sarah Brightman și Fernando Lima)


Sunt prinsă într-o furtună amețitoare care spulberă totul în cale. Sunt împreună cu gândurile și trăirile mele, cu atașamentul față de bunurile materiale, cu nevoia de recunoaștere din partea celorlalți și cu iluzia unei false stări de fericire.

Dintr-o dată, furtuna se domolește, răsare soarele și toată natura se întoarce la viață.
Așa începe călătoria mea pe tărâmul cosmoenergeticii.

Realizez o călătorie la Chișinău și cunosc un profesor extraordinar care mă inițiază în tainele acestei științe fabuloase. De aici începe transformarea în interiorul meu.

Citesc despre aplicarea cosmoenergeticii în diferite domenii dar mă atrage cel mai mult partea terapeutică. Încep să folosesc cu încredere și speranță tehnicile cosmoenergetice pentru autotratament și pentru a-i vindeca pe alții. Oameni care, până nu demult, nu aveau încredere în metode alternative de vindecare îmi cer să-i tratez iar eu fac totul cu multă pasiune, dăruire și cu o dragoste nemărginită pentru oameni. În terapiile pe care le realizez sunt permanent ghidată de profesorul meu de cosmoenergetică, care dă dovadă de o răbdare infinită și îmi insuflă pasiunea pentru acest domeniu surprinzător.

În urma unei analize interioare profunde, constat că nu mai am resentimente, gânduri negative, că sunt plină de optimism și energie, iar această energie schimbă modul în care oamenii mă percep. Toți cei din jurul meu devin binevoitori și atenți deoarece ajung să rezoneze cu ceea ce este în interiorul meu - iubire, liniște, armonie.

Folosesc intens frecvențele cosmoenergetice și reușesc să renunț la dependențele de shopping și de dulciuri iar atașamentul față de bunurile materiale se diminuează considerabil deoarece obțin accesul la un ocean de energie care imi suplinește toate aceste lipsuri.

Încep să comunic intens cu oamenii cu care rezonez, cu care împărtășesc cele mai frumoase experiențe. Mă implic într-un proces de învățare continuă, învăț de la profesorul meu, de la prietenii mei iar procesul de învățare se desfășoară în ambele direcții. Ceilalți mă inspiră și sper să reușesc să îi inspir și eu. Relațiile cu oamenii se desfășoară la un alt nivel de interconectare, înțelegere, armonie, fie că este vorba de familie, prieteni sau colegi. Efectele se resimt puternic pentru cei care practică cosmoenergetica dar și pentru cei care nu o practică dar se află în preajma cosmoenergeților. Îmi dau seama că un om spiritual nu este un om care trăiește singur, izolat, deoarece adevăratele teste apar cănd te implici în viață, în relații, când împarți cu prietenii bucuriile și necazurile, realizările și eșecurile. Calea spirituală presupune echilibru și integrare, nu respinge lumea materială și cosmoenergetul ajunge să înțeleagă altfel echilibrul între material și spiritual.

Cosmoenergetica mă ajută sa mă regăsesc într-o lume stresantă, unde oamenii sunt de multe ori subjugați de gânduri negative, de obsesia acumulărilor materiale și îmi dă o stare de liniște, pace sufletească și bucurie.

Sub influența frecvențelor cosmoenergetice pot să controlez mai bine mintea și emoțiile, și reușesc să mă focusez pe gânduri pozitive, deoarece gândurile sunt cele care creează realitatea. Memoria se îmbunătățește semnificativ, iar claritatea mentală este uluitoare. Corpul fizic se ajustează la frecvențele înalte ale energiei, crește imunitatea organismului și efectele devin vizibile. Cosmoenergetul ajunge să arate mai tânăr, mai încrezător în forțele proprii. 

Accesul la informații este nelimitat prin intermediul frecvențelor Midi și Ghektas și sunt permanent surprinsă de viteza cu care primesc răspunsurile la întrebările pe care le pun. Se realizează purificarea conștiinței iar creativitatea se dezvoltă la cote maxime.

Sunt permanent înconjurată de prieteni plini de energie pe care îi iubesc necondiționat și pot să folosesc un izvor nelimitat de energie prin activarea frecvențelor.

Misiunea spirituală în cosmoenergetică se realizează în momentul în care îi vindeci pe ceilalți la nivel fizic și implicit, la nivel emoțional, mental și spiritual. Vindecarea celorlalți oameni aduce satisfacții imense și senzația că poți pune în slujba celorlalți cele mai valoroase credințe și sentimente - credința în Dumnezeu și iubirea necondiționată.

Din toate aceste trăiri și sentimente se naște pasiunea pentru cosmoenergetică, pentru sistemul de cunoștințe accesibil omului. Această pasiune îți dă încrederea că poți călători în Univers și că poți transforma orice vis în realitate.

Cosmoenerget, Dana Boscor

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Created with Mobirise ‌

Free Offline Web Builder