ИНТРО С ИКОНКАМИ

Cosmoenergetica și sănătatea. Categoriile bolilor și tratarea lor 

Cosmoenergetica

27.02.2019

Prezentul material este destinat cosmoenergeților care au primit și au însușit bazele teoretico-practice la cursurile de cosmoenergetică ale Școlii!

I. Bolile infecțioase și parazitare;
II. Neoplasme (tumorile benigne și maligne);
III. Bolile sângelui, organelor care formează sângele și anumite tulburări care implică mecanismul imunitar;
IV. Afecțiuni endocrine și metabolice;
V. Tulburări psihice și comportamentale;
VI. Bolile sistemului nervos;
VII. Bolile ochilor (aparatului vizual);
VIII. Bolile urechii și apofizei mastoide;
IX. Bolile sistemului circulator.


Mai jos sunt expuse modele de lucru cu anumite categorii de boli. Ele pot fi folosite ca un fel de versiune schematică de operare, dar trebuie să înțelegeți că fiecare pacient este individual și fiecare boală este unică. Prin urmare, nu ar trebui să privim recomandările ca fiind singurele adevăruri. Cel mai bine, când lucrați cu o boală, este să citiți literatura medicală despre aceasta, să înțelegeți etimologia și esența ei, și să selectați schema de lucru bazată pe un caz concret.

Toate recomandările sunt generale și aproximative!

I. Bolile infecțioase și parazitare

Bolile infecțioase reprezintă un grup de boli cauzate de penetrarea microorganismelor patogene în organism. Aceste boli se caracterizează prin prezența unei perioade de incubație, adică a perioadei de timp de la infectare până la apariția primelor semne. Durata acestei perioade depinde de metoda de infectare și de tipul de agent patogen și poate dura de la câteva ore la câțiva ani.

Conform metodei de accedere și răspândire a microorganismelor, infecțiile sunt împărțite în:

- intestinale (holeră, dizenterie, salmoneloză, escherioz);
- respiratorii (gripă, infecție cu adenovirus, tuse convulsivă, pojar, varicelă);
- sanguine (malarie, infecție HIV);
- cutanate exterioare (antrax, tetanos);
- diferite mecanisme de transmitere (infecție enterovirusă).

Bolile parazitare (bolile invazive) - un grup de boli provocate de paraziți - helminți și artropode.

Lucrând cu această categorie de boli, cosmoenergetul trebuie să-și înțeleagă sarcina:
- de a spori imunitatea persoanei;
- de a elimina dacă este posibil agentul cauzal al bolii;
- de a recupera organismul în urma daunelor suferite.

Pentru a normaliza imunitatea, este necesară restaurarea completă a sistemului energetic.

Cu frecvența Farun-Buddha restabilim integritatea și forma coconului energetic, cu frecvența Firast curățăm aura și meridianele energetice, cu frecvențele Firast și Zevs restabilim funcționarea normală a chakrelor, de la 1 la 5. Mai mult, lucrând cu corpul fizic, continuăm să lucrăm constant cu frecvența Farun-Buddha.

Pentru a elimina agentul cauzal al bolii, folosim întotdeauna frecvența Firast, direcționând-o spre locul infecției, precum și asupra sângelui și limfei.

Dacă este o infecție intestinală, direcționăm frecvența Firast către intestine, cu intenția de a elimina toate microorganismele patogene, iar cu frecvența Șaon restabilim funcționarea intestinelor.

Pentru infecțiile căilor respiratorii, curățăm cu Firast, de asemenea, plămânii, bronhiile și căile respiratorii, sistemele sanguin și limfatic, și apoi lucrăm cu frecvențele Sv. Iisus sau Sv. Moisei pe aceleași organe. În cazul unei dezvoltări acute ale bolii, se recomandă utilizarea frecvenței Ural, pentru curățarea sângelui - frecvența Kraon sau Djilius.

Infecțiile sanguine sunt tratate prin curățarea sistemului sanguin și limfatic, lucrând cu frecvențele Kraon sau Djilius. La fel și lucrul cu organele care formează sângele (ficatul, măduvă osoasă, splina) cu aceleași frecvențe + frecvența Șaon.

Infecțiile cu un impact local în organism - supurație, inflamarea unor organe sau țesuturi aparte, sunt de asemenea tratate cu Firast, plus cu o frecvență de vindecare corespunzătoare acestui organ.

Având în vedere că complicațiile de la infecții se pot răspândi la organe care nu sunt locul infectării, trebuie cu atenție să diagnosticați organele, cum ar fi rinichii, ficatul și inima. Și atunci când depistați un proces de slăbire sau inflamare în ele, luați măsurile corespunzătoare (cu excepția INIMII și CREIERULUI, pe care nu le influențăm în mod direct!).

II.Neoplasme (tumorile benigne și maligne)

Un neoplasm sau tumoare este o boală destul de frecventă cauzată de mulți factori, caracterizată printr-un proces patologic reprezentat de un țesut nou format, în care modificările aparatului genetic al celulelor duc la disregularea creșterii și diferențierii lor. Tumorile pot apărea în orice parte a corpului, pe orice țesut. Există tumori maligne și benigne.

Tumorile benigne sunt alcătuite din celule diferențiate în măsura în care se poate determina din ce țesut cresc. Aceste tumori se caracterizează printr-o creștere lentă și expansivă (tumora crește "în sine", împingând țesuturile înconjurătoare, țesuturile la limita cu atrofia tumorală), absența metastazelor (metastazarea este procesul de răspândire a celulelor tumorale de la focalizarea primară către alte organe pentru a forma tumora secundară foci (metastaze)), lipsa unui efect general asupra corpului. Tumorile benigne pot deveni maligne (se transformă în maligne).

Tumorile maligne constau din celule moderate și nediferențiate. Ele își pot pierde similitudinea cu țesutul din care provin. Tumorile maligne se caracterizează prin infiltrare rapidă (creștere - celulele tumorale pătrund în țesuturile din jur, distrugându-le), creștere, metastazare și recurență, prezența unui efect general asupra organismului.

Categoric și în nici un caz nu tratați oncologia cu metodele cosmoenergeticii excluzând tratamentul cu metodele medicinei oficiale, în special în cazul tumorilor maligne. Este necesar să se efectueze în mod regulat studii repetate ale tumorilor în timpul desfășurării activității, pentru a evalua în mod adecvat dinamica dezvoltării tumorilor sau degradarea acesteia.

În cazul indicațiilor chirurgicale, cosmenergetul nu poate oferi consultanță pacientului sau nu poate descuraja intervenția chirurgicală, precum și alte metode de tratament. Cancerul este prea rapid supus dezvoltării, iar eșecul de a efectua o operație în timp util poate costa viața pacientului.

Cum să lucrezi cu oncologia utilizând metode cosmoenergetice

În primul rând, este necesar să se restabilească integritatea coconului energetic al clientului, complet (!), de a curăța aura de ”murdărie”. În cazul oncologiei, aura unei persoane, ca regulă, arată groaznic: este foarte multă energie negativă, sunt prezenți paraziți energetici, deseori putem depista programe energetice distructive serioase (atât personale cât și din exterior). Prin urmare, trebuie acordată o atenție maximă curățării energetice la prima etapă de lucru, sub un strat de ”murdărie” deseori apare al doilea, uneori, și al treilea.

Pentru curățare utilizăm frecvențele Firast, Mama, sau Perun. În cazul efectelor magice negative (programe distructive) folosiți Primul Magic, Piramida de Aur sau Perun. Dacă cosmenergetul nu are aceste frecvențe, atunci programele distructive pot fi eliminate prin metoda ”Transcrierii”.

În al doilea rând, este foarte important să normalizăm acele chakre care funcționează prost sau aproape că nu funcționează. În cazul tumorilor maligne, acest lucru se întâmplă foarte des. Fiecare ședință trebuie să înceapă cu curățarea și restabilirea chakrelor. Cu tumoarea însăși lucrăm cu frecvența Firast, arzând-o pe ea și murdăria energetică. După aceasta, se face o "secțiune energetică", iar cenușa (formată în urma arderii ”murdăriei”) este extrasă folosind metoda "Motorașul energetic". Și așa mai departe până la purificarea completă. Această etapă, de asemenea se repetă în fiecare ședință.

Pe organul afectat de tumori (precum și pe organele cu metastaze), acționăm cu frecvența corespunzătoare. De exemplu, pe ficat, rinichi, organe gastrointestinale, vor fi frecvențele Șaon și Sv. Moisei (sau Risur), pe plămâni aplicăm Sv. Moisei (sau Ural), bolile de piele Sv. Muhamed (sau Suriy-Sanlay).

Dacă vorbim despre oncologia sângelui, vom acționa cu Firast, Kraon (sau Djilius) asupra sistemului sanguin și limfatic, și asupra organelor care formează sângele și asupra măduvei spinării.

Printre altele, este important să se țină seama de faptul că, din cauza tumorilor, funcționarea organelor care nu sunt afectate de celulele maligne, dar care sunt afectate de modificările compoziției sângelui, poate fi dezechilibrată. Și anume: rinichii, inima etc. De asemenea, curățăm, normalizăm și întărim aceste organe.

Este important să rețineți: în nici un caz nu trebuie să acționați cu frecvențe energizante (din Blocul terapeutic) asupra tumorii însăși! Frecvențele terapeutice le generăm strict pe organ cu intenția de a ocoli tumorile!

Dacă procesul de tratare a tumorii maligne (malignitate confirmată de cercetarea medicală !!!) este condusă de un magistru în cosmoenergetică, el mai activează pe pacient frecvența Nirvana (vezi descrierea frecvenței).

Lucrul cu oncologia este întotdeauna dificil, destul de intens și îndelungat.

III. Bolile sângelui, organelor care formează sângele și anumite tulburări care implică mecanismul imunitar

Bolile de sânge reprezintă un grup mare și eterogen de boli care implică diferite tulburări ale funcțiilor sau structurii anumitor celule sanguine - globule roșii, leucocite sau trombocite sau modificări patologice ale cantității acestora - prin creșterea sau scăderea sau prin modificarea proprietăților plasmei sanguine, ca și în cazul gamapatiei mononale.

Toate bolile de sânge se tratează cu frecvențele Kraon sau Djilius. Aceste frecvențe trebuie să fie aplicate asupra întregului sistem sanguin, sistemului limfatic, splină, măduva spinării și măduva osoasă.

În cazul în care alte organe sunt afectate de boala de sânge, se lucrează suplimentar cu acestea. Lucrul cu sistemul energetic al pacientului este, de asemenea, indicat pentru bolile de sânge.

IV. Afecțiuni endocrine și metabolice

Bolile endocrine - o categorie de boli cauzate de tulburarea uneia sau mai multor glande endocrine. Ele se bazează pe hiperfuncția, hipofuncția sau disfuncția glandelor endocrine.
Din bolile endocrine, cele mai frecvente sunt patologiile cu tulburări a glandei tiroide (de exemplu, hipertiroidismul), tulburările pancreatice, cum ar fi diabetul zaharat.

Defecțiunile glandelor endocrine necesită lucrul cu frecvențele Tata și Sinrah/Sinlah (după sex), atât cu aura pacientului, cât și pe anumite glande.

Dacă problema sunt glandele creierului, nu lucrăm direct asupra acestora, generăm frecvențele în aură. Dacă funcționarea defectuoasă a glandelor este cauzată de tumorile acestor glande, este necesar să se lucreze asupra tumorii (frecvența Firast) și asupra glandei (frecvența Tata).

Dezechilibrul în fondul hormonal se poate datora absenței unui organ sau a unei glande implicate în formarea sistemului hormonal (de exemplu, ovarele îndepărtate chirurgical la femei etc.). În acest caz, pentru a restabili echilibrul sistemului hormonal este posibil numai prin administrarea constantă a preparatelor chimice care compensează hormonii lipsă.

De regulă, afecțiunea glandelor este însoțită de funcționarea defectuoasă a celei mai apropiate chakre. Fără a intra în detalii despre ceea ce este primar și secundar, spunem doar că această (aceste) chakră trebuie restabilită și armonizată.

V. Tulburări psihice și comportamentale

Tulburare mentală - o stare de spirit care este diferită de cea normală, sănătoasă.

Există următoarele tipuri de tulburări:

- tulburări mintale organice (adică cauzate de disfuncții organice);
- tulburări de personalitate;
- tulburări comportamentale;
- tulburări emoționale (afective);
- tulburări asociate cu utilizarea substanțelor psihoactive;
- tulburări de stres post-traumatic și altele.

Unele dintre aceste grupuri se pot intersecta.

În baza factorilor primari, se disting tulburările:

Exogene. Factorii cauzali sunt direcționați din exterior, de exemplu: alcool, otrăvuri industriale, substanțe narcotice, substanțe toxice, radiații, viruși, microbi, leziuni ale capului, psiho-traume.

Endogene. Factori cauzali interni. Exemplu: aberații cromozomiale (tulburări), boli genetice, boli cu predispoziție ereditară (pot fi transmise prin mai multe generații, datorită unei gene traumatizate).

La diagnosticarea pacienților care suferă de o tulburare mentală, se verifică urmatoarele:

1. Prezența paraziților energetici.
2. Prezența programelor de zombare la nivelul chakrelor 6 și 7.
3. Controlăm starea chakrelor superioare - a șasea și a șaptea. Adesea, în cazul tulburărilor psihice, a 7-a chakră, lotusul, are formă neregulată sau este amplasat incorect în raport cu meridianul central.
4. Clarificăm cauzele (dacă sunt cunoscute) ale bolii, când a început și în ce condiții.
Lucrul cu tulburările mintale este destul de complicat. Motivul fiind flexibilitatea și mobilitatea psihicului clientului, incapacitatea de a-i monitoriza constant starea de conștiință, gândurile și acțiunile.

În cazul stabilirii faptului de posedare cu paraziți energetici, utilizăm metodele exorcismului.
Dacă problema constă în funcționarea incorectă a celei de-a șaptea chakre, nu lucrăm cu un astfel de pacient. Motivul: îmbunătățirea temporară poate fi succedată brusc de atacuri maniacale sau depresive, ca urmare pacientul poate manifesta acțiuni suicidare sau periculoase pentru ceilalți.

Dacă cauza constă în transmiterea bolilor infecțioase, traumelor sau a altor circumstanțe externe, puteți face un curs de ședințe privind refacerea energetică a aurei, curățarea energetică a capului, lucrul cu frecvența Ninalis asupra sistemului sanguin al pacientului și frecvența Shiva asupra sferei mentale. Previne dinainte pacientul și rudele sale că rezultatul pozitiv poate fi doar în 20% din cazuri.

Dacă nu înțelegi cauza tulburării, este mai bine să nu începi tratamentul.

Așadar, cosmoenergetul tratează tulburările mintale numai în 3 cazuri:

1. Prezența paraziților energetici;
2. Influența prin programe distructive (zombare etc.) asupra conștiinței pacientului;
3. În cazul deficienților dobândite a structurilor organice (nu există multe șanse de recuperare, mai bine să lucreze un cosmoenerget cu experiență).

În timpul procesului, dacă îl gestionezi, este imperativ ca pacientul să nu rămână singur nici timp de un minut, continuând tratamentul prescris de psihiatru.

VI. Bolile sistemului nervos

Boli asociate cu deteriorarea sau funcționarea defectuoasă a sistemului nervos central sau periferic sunt suficient de diverse pentru a evidenția un model coerent de lucru cu fiecare dintre ele.

Cu toate acestea, putem desemna punctele principale privind lucrul cu metodele cosmoenergetice.

În primul rând, vom înțelege ce este inclus în această clasă de boli. Această clasă include două subcategorii: boli ale sistemului nervos periferic (SNP) și ale sistemului nervos central (SNC).

Conform patogenezei și patologiei, bolile sistemului nervos periferic sunt împărțite în:

Nevrita este o boală inflamatorie a nervilor periferici, în care, împreună cu durerea, apar simptomele așa-numitei decăderi, adică pierderea sau scăderea sensibilității, precum și paralizia și pareza.

Nevralgia este o leziune a nervilor periferici, caracterizată prin dureri în zona de inervație a unui nerv. Spre deosebire de nevrită, în cazul nevralgiei, nu există tulburări motorii și pierderea sensibilității și nu există modificări structurale ale nervului afectat. Nevralgia se dezvoltă predominant în nervii care trec prin canale și deschideri înguste.

Prin etiologie, bolile sistemului nervos periferic sunt împărțite în:

1. Infecțioase;
2. Infecțio-alergice (în caz de infecții exantamice din copilărie: rujeolă, rubeolă, etc.);
3. Toxice;
4. Alergice (de vaccin, de ser, etc.);
5. Dismetabolice: în cazul deficitei de vitamine, de afecțiuni endocrine (diabet zaharat) etc.;
6. Discirculare (datorită aprovizionării insuficiente a sângelui la nodoza periarteritică, vasculita reumatică și alte tipuri de vasculite;
7. Idiopatice și ereditare (amiotrofie neurală Charcot-Marie, etc.);
8. Leziuni traumatice ale sistemului nervos periferic;
9. Leziunile compresive-ischemice ale nervilor periferici individuali (sindromul tunelului carpian, sindromul canalului tarsal etc.);
10. Leziuni vertebrale (de exemplu, hernie sau osteohondroză).

Utilizând frecvențele cosmoenergetice pentru tratarea bolilor sistemului nervos periferic, sarcina noastră este:

- evidențierea cauzei bolii, și dacă este posibil înlăturarea ei;
- eliminarea consecințelor (inflamației nervoase, demielinizării etc.).

Cum să lucrezi în cazul recuperării nervilor. Cu frecvența Firast curățăm însuși nervul deteriorat. Cu frecvența Sv. Iisus lucrăm asupra procesului inflamator (dacă există). Cu frecvența Zevs, lucrăm pe nervi, cu intenția, de a restabili structura lor.

Lucrul nu este dificil dacă cauzele sunt eliminate. Uneori, cauza bolii poate fi blocarea nervului, caz în care este de dorit să recomandăm clientului să se adreseze la un osteopat sau la un chiropractor (dacă noi înșine nu reușim să facem acest lucru).

În funcție de gradul de afectare a nervilor și de cauza bolii, perioada de tratament poate fi de la 2-3 zile până la câteva săptămâni. În cazul cauzelor ereditare sau genetice ale bolii, probabilitatea unei vindecări complete este mai redusă.

Bolile SNC sunt mult mai complexe și mai diverse.

Fără a oferi prea multe informații despre bolile sistemului nervos central, putem spune următoarele.

Efectuați diagnosticarea energetică a pacientului pentru verificarea prezenței programelor distructive și paraziților energetici. În caz de detectare, eliminațile. Măduva spinării și meridianul energetic central trebuie să fie curățate cu Firast și/sau Piramida de Aur. Cu aceleași frecvențe curățați capul.

Normalizați funcționarea tuturor chakrelor (cu excepția chakrelor a 6-a și a 7-a, cu care nu lucrăm).

Pe creier nu lucrăm cu frecvențe, doar curățăm câmpul energetic al capului. Frecvențele Zevs și Farun-Buddha pot fi aplicate asupra măduvei spinării și sistemului nervos periferic cu intenția de a restabili morfologia nervilor deteriorați.

VII. Bolile ochilor (aparatului vizual)

Acestea includ bolile globului ocular, pleoapelor, canalelor lacrimogene, orbitei, conjunctiva a mușchilor oculari și alte părți ale ochiului.

Cauzele bolii pot fi: infecțiile, ereditatea, trauma, alte boli care afectează vederea, precum și schimbările în structura ochiului legate de vârstă.

În caz de infecție, lucrăm non-contact cu frecvența Firast, cu frecvența Ranul pe glandele lacrimale și pe membranele mucoase. Nu se anulează administrarea de antibiotice sau picături oftalmice.

Pentru a trata infecția cauzată prin rănire sau traumă, folosim frecvențele Ranul, Firast, Zevs non-contact. Dacă există o deteriorare mecanică a pleoapelor, lucrăm la acestea cu frecvențele Farun Buddha, Firast și Sv. Buddha.

În cazul bolilor structurilor interne ale ochiului, lucrăm cu pacientul aplicând metoda ochi-în-ochi cu frecvența Ranul (sau Suriy-Sanlay). Frecvența este transmisă printr-o privire în ochii pacientului până la o ușoară senzație de arsură (vezi metoda de lucru ochi-în-ochi).

Pentru îmbunătățirea vederii se recomandă curățarea sângelui (pe ficat Firast sau/și Sv.Moisei, pe splină Kraon sau Djilius) și normalizarea chakrei a 3-a.

Pentru a restabili vederea, este important să vă asigurați că vertebrele cervicale nu prind nervii, circulația sângelui în gât nu este afectată. Și, de asemenea, efectuarea exercițiilor pentru ochi pe principiul de focusare rapidă (moderat-rapidă) a viziunii la distanță (un punct dincolo de vizibilitatea clară) cu un punct direct în fața feței. În fiecare zi, de 3-5 ori, a câte 15-20 de exerciții.

VIII. Bolile urechii și apofizei mastoide

În cazul bolii urechii, este necesar să se identifice cauza (infecție, leziuni mecanice, inflamații datorate igienei necorespunzătoare sau afectării nervului auditiv).

În procesele inflamatorii, lucrăm cu frecvența Firast pe urechi, semi-contact (intenționăm să ocolim creierul), apoi curățăm urechea cu motorașul energetic (și iarăși, numai canalele urechii). Apoi generăm în regim semi-contact frecvența Farun-Buddha pe urechi.

În cazul leziunilor mecanice, în același mod, curățăm urechile cu Firast și apoi extragem cu motorașul, apoi acționăm în regim semi-contact cu Farun Buddha împreună cu frecvența Zevs, cu intenția de a restabili țesutul.

În cazul nervului afectat, curățăm cu Firast și Zevs, cu intenția de a restabili nervul auditiv. Și iarăși, chakrele superioare (6 și 7) și creierul nu le atingem în proces.

IX. Bolile sistemului circulator

Acestea includ boli ale inimii și boli legate de vasele sanguine.

Toate bolile cardiace sunt tratate prin armonizarea activității celei de-a 4-a chakră. Plus frecvența Ninalis non-contact. Este important, în orice caz, să nu lucrați direct pe inimă.

Tehnici auxiliare. Curățarea capului cu frecvențele Farun-Buddha, Firast și Zevs, în regim semi-contact. Mai puteți curăța capul cu frecvențele magice precum Piramida de Aur sau Primul Magic, non-contact. Acest lucru se datorează faptului că de multe ori bolile cardiace depind în mod direct de nivelul suprasolicitării mentale. Stresul activ afectează sistemul cardiovascular. Curățarea capului, armonizarea activității chakrei a 4-a, plus frecvența Ninalis în regim non-contact, în aura pacientului, dau impulsul necesar pentru armonizarea inimii. Desigur, ar fi bine de curățat și întărit vasele. Despre aceasta mai jos.

Când este vorba de bolile vaselor sanguine (tromboza, ateroscleroza si multe altele), lucrul cosmoenergetului va arăta astfel:

- curățarea cu frecvența Firast a sângelui și a vaselor sanguine (Firast+Șaon pe vasele sanguine în regim non-contact, peste 3-5 ședințe se poate semi-contact), și frecvența Ninalis pe întregul sistem cardiovascular (inima nu atingem!), cu intentia de a vindeca și de a întări vasele sanguine. Dacă boala este localizată (hemoroizii, de exemplu) se operează local, în regim semi-contact, cu frecvențele Farun-Buddha, Firast, Șaon și Ninalis. Cu tromboza lucrăm non-contact. 

Autor: V. Malistov
Traducere: V. Gurschi

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

HTML Website Generator