ИНТРО С ИКОНКАМИ

FARUN

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratarea scoliozei și normalizarea ţinutei (posturei), depunerea de săruri, artrita. Frecvenţa are un efect tonificant general. Scoate din depresie. Influenţează benefic asupra relaţiilor interpersonale.

Metode de tratare:

Restabilirea stării energetice generale + Farun pentru lucrul cu coloana vertebrală. După şedinţă efectuezi masajul energetic al coloanei vertebrale (străbaţi cu frecvenţa). Lotosul este deschis. Porţiunea coloanei vertebrale de la gât în jos (segmentul toracic) este mai puţin mobilă şi din această cauză acolo se formează blocaje energetice. Această porţiune se „străbate” cu frecvenţa Farun.

Tratamentul poliartritei durează aproximativ 6 luni în regim de contact. Evită atingerea degetelor mâinii drepte cu degetele mâinii stângi. Poţi lucra simultan cu ambele mâini ale pacientului. Cu genunchii poţi lucra la fel, cu fiecare în parte sau împreună. Suplimentar poţi activa frecvenţa Sviatoi Iisus. În cazul tratării poliartritei durerile dispar însă artculaţiile rămân a fi deformate. Cu toate că durerea a dispărut, starea pacientului urmează a fi controlată timp de 2 ani, cu menţinerea stării energetice generale. În cazul tratamentului scoliozei este necesar ca pacientul zilnic să efectueze un set simplu de exerciţii fizice.
În cazul afecţiunilor ale coloanei vertebrale, articulaţiilor, oaselor trebuie de efectuat masajul energetic. Masajul energetic se realizează, de obicei, după şedinţă. La primele şedinţe nu se recomandă de a face masajul energetic. Până a face masajul, la şedinţele anterioare este de dorit să curăţi aura cu frecvenţele Firast, Şaon, Suriy-Sanlai + „prelucrarea” coloanei vertebrale cu Firast. După efectuarea masajului cu Farun curăţi coloana vertebrală cu Firast pentru a îndepărta orice fragmente de energie murdară. Chiar înainte de masaj este recomandabil de a „umple” coloana vertebrală cu Farun (pui mâna stângă sub baza craniului, iar cea dreaptă o aplici jos pe coccis și pompezi frecvenţa Farun din mâna dreaptă, prin coloana vertebrală, spre mâna stângă).

„Străbaterea” coloanei vertebrale cu masajul energetic.

Prima variantă:
- pune torsul (trunchiul) pacientului până la talie pe masă, cu fața în jos (picioarele și mâinile sunt libere, nu sunt încrucișate) și treci în partea laterală.
- mâna stângă, cu palma în jos o plasezi pe coloana vertebrală a pacientului în aşa mod ca ea să fie situată între degetele arătător + mijlociu lipite împreună şi degetele mic + inelar lipite împreună, astfel încât degetele lipite în perechi să fie maximal răşchirate (în forma literei V);
- acuma mişti mâna stângă de-a lungul coloanei începând de la temelia craniului până la coccis şi cocncomitent „străbaţi” şira spinării cu Farun, lovind uşor cu palma dreaptă pe mâna stângă, în zona unde cele două perechi de degete se răşchiră (durata procedurii 3-4 minute);
- „străbaţi” regiunea omoplaţilor şi regiunea sacrală;
- acoperi spatele pacientului cu un prosop gros şi cu lovituri şfichiuitoare ale palmei drepte (asemenea cum serveşti în volei mingea) „străbaţi” coloana vertebrală de la temelia craniului până la coccis (durata procedurii 1-2 min.);
- cu ambele mâini iai braţul drept al pacientului şi îl îndoi după spate cu palma în sus, te stărui să-l duci la omoplatul drept (până la primele senzaţii de durere) şi cu greutatea corpului îl apeşi în jos;
- întorci la loc braţul drept pe masă şi în mod analogic procedezi cu braţul stâng, îl duci până la omoplatul stâng;
- ridici braţul drept al pacientului în sus după cap, cu cotul înainte şi degetele la spate, apoi sprijinindu-te cu o mână în regiunea omoplatului drept tragi de braţul pacientului înspre tine până la prima durere, şi menţinându-l în aşa poziţie, foarte atent apeşi cu greutatea corpului umărul pacientului spre masă;
- întorci la loc braţul drept pe masă şi în mod analogic procedezi cu braţul stâng (te sprijini pe omoplatul stâng).

A doua variantă:
Degetele mâinii stângi le răşchiri ca şi în varianta precedentă. Apoi, activezi Farun şi cu palma dreaptă loveşti uşor pe mâna stângă, şi dai în acel loc în coloana vertebrală frecvenţa Farun. Treci aşa de-a lungul coloanei vertebrale din sus în jos. Apoi, exact aşa tratezi partea spatelui din dreapta coloanei şi partea spatelui din stânga coloanei. Făcând această procedură concentrația de energie pe unitatea de suprafață va fi mai mare (frecvenţa urmărește calea minimei rezistențe și va evita contactul cu degetele mâinii stângi).

Sărurile la ieșire pot atinge nervii astfel provocând la pacient dureri. Dacă durerile sunt intensive urmează să desfăşori mai rar şedinţele, măreşti intervalul de zile între şedinţe. Suplimentar este recomandabil să mai faci pacientului gimnastică articulară. O atenţie deosebită zonei cervicale. Această tehnică este foarte eficientă în combinaţie cu terapia manuală. Pacientul chiar după prima şedinţă se va simţi ușurat. Dispar durerile, se ameliorează starea generală, se îmbunătățește starea chakrelor.

Înlăturarea depunerilor de sare. După ştergerea cartilajului oasele încep să se frece unele de altele, formând fragmente microscopice - sărurile. Mâna stângă o plasezi pe coccis iar cu cea dreaptă efectuezi lovituri şfichiuitoare pe locurile-problemă (forţa loviturilor trebuie adaptată în funcţie de vârsta pacientului). „Străbaterea” sărurilor o succedăm cu pomparea frecvenţei Farun prin coloana vertebrală: mâna stângă o plasezi la temelia craniului iar cea dreaptă pe coccis şi pompezi frecvenţa prin coloana vertebrală; sau mâna stângă o plasezi pe coccis iar pe cea dreaptă o mişti treptat, „prelucrând” segment după segment, de-a lungul coloanei vertebrale. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Builder