ИНТРО С ИКОНКАМИ

RATHA

Cosmoenergetica in Romania


Frecvență de protecţie a cosmoenergetului. Frecvența nu se exersează. Funcționează în mod automat, în cazul, în care cosmoenergetul are resentimente de jignire sau ură, lipsind pe cel care l-a jignit sau insultat de energie și forțându-l să existe numai din resursele corpului fizic. Frecvenţa se închide singură, la încetarea rezonanței. În cazul rudelor și prietenilor apropiați poate funcționa doar printr-o activare conştientă.

Frecvența poate fi deschisă în mod conştient doar în cazul unui pericol pentru viaţă și sănătate, asta deoarece nu poate fi închisă.

Persoana care, cel puțin o dată, a deschis în mod intenţionat Ratha, aşa şi nu a inţeles nimic in Cosmoenergetică.

La Magistru Ratha funcționează la nivel fizic – are loc contractarea şi comprimarea aurei. Frecvența Ratha nu este curativă, nu o activezi pe pacienți sau pe alte persoane !!!
Această frecvență se activează în mod automat, ca protecție, dar şi pedeapsă, pentru persoanele care ţi-au făcut un rău (fizic, moral, calomnie, invidie, prejudecată, brutalitate, răzbunare etc.). În astfel de cazuri, sub persoana care a pricinuit răul se deschide în mod automat „fântâna neagră", care preia energia vitală. Reieşind din faptul că frecvența protejează cosmoenergetul în mod automat, și în cele mai multe cazuri el nici nu știe despre acest lucru, trebuie de înţeles, că cosmoenergetul nu este implicat personal în activarea acestei frecvențe, și chiar dacă știe că s-a deschis „fântâna neagră", sub acea persoană, individual nu o mai poate închide.

Singura modalitate de a închide frecvenţa rămâne în mâinile persoanei care a provocat cosmoenergetului răul. În acest scop, o astfel de persoană trebuie să înțeleagă vina și sincer să se pocăiască și să ceară iertare.

Într-o situație extremă, precum și în cazurile în care cosmoenergetul este complet sigur că are dreptate, el poate, printr-o tehnică specială să deschidă frecvența personal (se cer explicațiile progresorului).

În cazul în care frecvența a fost utilizată nemeritat, pedeapsa este împărțită în mod egal între ofensator și cel ce a deschis frecvența.

Nu toţi cosmoenergeţii sunt iniţiaţi în frecvența Ratha. Frecvența este dată numai celor care știu cum să se controleze, să rămână neutru mental în toate situațiile, dat fiind că orice jignire percepută sufleteşte va activa imediat frecvența, care va acţiona în mod automat.
Dacă cosmoenergetul îl iartă sincer pe ofensator, atunci consecințele pot fi şi mai rele pentru acesta.

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Creator