ИНТРО С ИКОНКАМИ

RAUN
 

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratarea dependenţei de alcool, nicotină, şi narcotică. Cu ajutorul frecvenţei Raun poţi lucra cu orice dependenţă, inclusiv cu cea alimentară. Calmează sistemul nervos. Elimină conexiunile energetice distructive inferioare, întăreşte voinţa. Purifică sângele şi limfa. Restabileşte metabolismul, înlătură intoxicaţiile.

Metode de tratare: Condiţia obligatorie este dorinţa pacientului. Dacă pacientul nu vrea să renunţe la fumat, la consumul de alcool sau substanţe narcotice, şi a venit la şedinţă contar voinţei sale, este foarte mică probabilitatea că va fi un rezultat pozitiv. Durata şedinţei este de 40 de minute, cu lotosul şi fântâna închisă, cu suprapomparea aurei pacientului cu Raun la sfârşitul şedinţei.

Fumatul. După 2-3 şedinţe apare un gust neplăcut în gură. Pacientul trebuie să aibă la dânsul ţigări. Este necesar să se ia în calcul factorul ambianţei, de ex. unui bărbat îi va fi greu să renunţe la fumat dacă soţia fumează acasă. În cazul când cosmoenergetul vrea să renunţe la fumat, el activează Raun pe orice fumător care NU doreşte să renunţe la fumat sau băut – cosmoenergetul va primi efectul dorit.

Alcoolismul este o boală. Dozarea potrivită a frecvenţei Raun, asupra pacientului, poate da rezultatele scontate – pacientul va consuma moderat sau va renunţa în genere. Totuși, ca şi în cazul precedent, trebuie de luat în considerare factorul prietenilor. Dacă cineva din apropiaţi (soţie, fiu, rudă, prieteni) consumă alcool, pacientului îi va fi greu să renunţe.

Narcomania. Cânepa indiană, marijuana nu creează dependenţă. Dacă persoana a decis să renunţe, o va face și așa. În cazul consumului de heroină sevrajul se înlătură completamente timp de 3-4 zile. Lucrezi în fiecare zi. E posibil de a înlătura sevrajul şi timp de 1 zi însă nu este recomandabil să o faci. Cu un pacient-narcoman lucrezi 2-3 săptămâni, o atenţie deosebită la curăţarea şi vindecarea ficatului şi plămânilor. Dacă pacientul „s-a rupt”, nu a rezistat, şi a reânceput consumul de droguri, şi după aceasta a venit iarăşi la tratament, poţi să-l mai primeşti la un curs de şedinţe, să-l tratezi repetat. Însă dacă se va adresa şi a treia oară, nu-l mai accepţi, în caz contar el te va folosi doar pentru înlăturarea stării de sevraj, atunci când nu poate face rost de substanţe narcotice (de ex. când nu are bani). În cazul consumului de preparate psihitrope, trebuie în primul rând să ştii de când pacientul le consumă. Dacă termenul de consum este mai mic de 6 luni, îl primim la tratament, dacă este mai mare atunci îi refuzăm sau lucrăm în tandem cu un medic psihiatru (şedinţe codmoenergetice + şedinţe de psihiatrie).

Condiţia obligatorie este dorinţa pacientului de a renunţa. Dacă pacientul nu vrea să renunţe la fumat, băut, sau droguri, şi a venit la cosmoenerget nu din propria voinţă (l-a adus soţia, mama, sora), este puţin probabil ca acest pacient cu ajutorul şedinţelor să se lepede de viciu.
De regulă, pacientul este „pompat” cu Raun cu intenţia de a înlătura dependenţa de substanţele nocive (sau înlăturarea mahmurelii). Primele rezultate de ameliorare a dependenţei se observă după 10 şedinţe. Mahmureala se înlătură timp de 10-20 minute. E necesar de subliniat că, frecvenţa Raun reduce doar pofta fizică de alcool, sau de alte substanţe de acest gen, fără a influenţa în mod direct asupra procesului de gândire, deciziile luate şi modelele de comportament ale pacientului. La nivelul gândurilor, situaţia poate fi schimbată cu ajutorul frecvenţei Zevs sau prin curăţări energetice frecvente ale câmpului energetic al capului (concomitent cu activarea frecvenţei Raun). Pentru un efect mai puternic poţi să faci o „încărcare” anti-alcoolică, prin structurarea apei şi alcoolului conform schemei de lucru – cu Firast curăţi, apoi cu Raun „încarci”.

La sfârşitul şedinţelor frecvenţa Raun nu se „închide”, se lasă activă asupra pacientului!
Pentru a spori eficiența, poţi suplimentar să lucrezi cu pacientul având fotografia lui, activând pe pacient frecvenţa Raun. Dacă ai mai mulţi pacienţi dependenţi, poţi face un „Grup de onoare”, le plasezi într-un loc aparte, în aşa fel ca să nimerească permanent în atenţia ta. Cum dai de acest „Grup de onoare”, activezi asupra lor Raun (o poţi face cu mâna direcţionând fluxul din Raun asupra fotografiei), pe 40 de minute, cu intenţia respectivă „ca să se debaraseze de fumat, băut, sau consumat substanţe narcotice. ”, şi în acest fel, în afara şedinţelor, periodic îi „prelucrezi” cu Raun. De asemenea, fără ca pacientul să ştie, poţi „încărca” alcoolul sau ţigările cu frecvenţa Raun. Structurarea ţigărilor, berii, vinului, cogniacului etc. o poţi face cu pachetul sau sticla închisă, fără a le deschide. Pacientul, ulterior, când va consuma alcoolul sau ţigările „încărcate” va simţi un gust „straniu”, neplăcut în gură, până la stări de greaţă.

Atenţie!!! La utilizarea metodei de lucru a frecvenţei Raun, fii precaut atunci când tratezi persoanele cu tensiunea arterială ridicată şi care au boli de inimă !!! Cu ei lucrezi într-un regim mai lejer, delicat, foarte atent!!! 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Mobirise.com