ИНТРО С ИКОНКАМИ

AGNI - HUM

Cosmoenergetica in Romania


Este una dintre cele mai complicate şi puternice frecvenţe din Blocul Magic. Energie neutră. Frecvenţă universală, vindecă orice boală. Trebuie exersată înainte de utilizare. Se activează şi lucrează prin imagine mentală.

Exersarea. Înainte de a exersa Agni-Hum este necesar ca frecvenţele Agni şi Hum să fie exersate măcar preliminar.

Activezi frecvenţa Agni-Hum şi blochezi fluxul frecvenţei Agni cu un filtru imaginar (placă, foaie de metal), sau printr-un efort volitiv, deasupra capului, iar fluxul frecvenţei Hum îl blochezi (la fel cu ajutorul unui filtru sau efort volitiv) mai jos de 1 chakră. Este necesar să se ajungă la o presiune maximă pe filtre, sau asupra voinţei, exercitată de fluxurile frecvenţelor. Pentru început, de regulă, este nevoie de 5-20 minute. Frecvențele sunt polare (au semne opuse, ca + şi -), și, prin urmare, sunt atrase una de cealaltă. Când se ajunge la tensiunea maximă, arunci în lături brusc filtrele sau efortul volitiv şi direcţionând (controlând), simultan, ambele fluxuri, le uneşti (împreunezi) în chakra a 3-a, pe spirală, una în alta.
Principala dificultate constă în conexiunea corectă a fluxurilor de frecvență anume în chakră. Chiar şi o mică eroare sau neglijență nu va permite celor două fluxuri să se împreuneze într-o combinaţie, ca să formeze energia neutră a frecvenţei Agni-Hum, ele pur și simplu vor trece unul prin altul. Când are loc conexiunea corect, se produce o explozie emoțională, după putere mai mare de starea de orgasm. Corpul fizic reacţionează prin mişcări greu de descris și senzații. Acest efect trebuie realizat o singură dată şi frecvența poate fi utilizată în practică (nu mai necesită de a fi exersată). Ulterior, senzaţiile vor fi mai slabe. În timpul exersării se produce curăţarea intensivă a însuşi cosmoenergetului.

Utilizarea. Folosirea frecvenţei Agni-Hum fără exersare nu are sens. Generarea energiei neutre după terminarea perioadei de exersare merge mult mai repede.

Când lucrezi cu Agni-Hum, uneşti fluxurile frecvenţelor exact aşa ca şi la exersare, însă conexiunea o faci în chakra a 4-a, şi nu permiţi să "explodeze" - printr-un efort volitiv controlezi sfera de energie formată. Apoi, din chakra a 4-a, prin mâini, transmiţi energia sferei pacientului, în aură sau în câmpul energetic a unui anumit organ. Uneori, dacă se cere, se poate de dat energia neutră în chakre, care apoi, vor trebui din nou acordate cu frecvențele Zevs, Firast, şi Farun -Buddha.

Energia neutră o direcţionezi în acele părţi ale corpului unde au loc procese de descompunere, de mortificare. Cu Agni-Hum lucrezi la începutul şedinţei, deoarece ea nu va permite să funcționeze corect altor frecvențe. După operarea cu frecvența Agni-Hum, poţi lucra cu frecvenţele Blocului Terapeutic. Cu o înțelegere clară a ceea ce faci, și ce rezultate doreşti să realizezi, poţi utiliza frecvența Agni-Hum pentru lucrul cu chakrele, pentru soluţionarea unor probleme specifice, de ordin social ale pacientului. De exemplu, poţi suprima brusc agresiunea sau invers să o faci mai „moale” pe persoană (poţi utiliza energia neutră pentru structurarea situaţiilor, evenimentelor, dar întotdeauna să ţii cont de gradul de responsabilitate).

Energia neutră este foarte utilă în formularea de diverse programe - din această energie pot fi create anumite matrice informaționale, care pot exista în afara câmpului energetic uman (cu astfel de sisteme se produc amulete cu anumite proprietăți).

Frecvenţa Agni-Hum o poţi utiliza pentru echilibrarea stării energetice a aurei, într-una neutră. Alte aspecte funcţionale ale acestei frecvenţe minunate se vor deschide numai după o exersare serioasă.

Agni-Hum este utilizat pentru a revitaliza un organ muribund cu energie neutră. E ca în basm - există Apă Moartă (a băut sau stropit şi a murit) şi Apă Vie (a băut sau stropit și a înviat). Aşadar, Agni-Hum - este Apa Vie. Nu este o frecvenţă purificatoare, dar una dătătoare de viață (vitalizantă). Agni-Hum s-a dovedit a fi foarte eficientă în cazul revitalizării rinichilor muribunzi (cea mai des întâlnită problemă legată de mortificarea organelor la pacienți). Poţi lucra cu pancreatita, pe inimă, după infarct, la vindecarea cicatricilor – foarte şi foarte atent. Însă, în cazul când celule nu mai sunt sau au murit (diabet), careva efect în urma folosirii frecvenței nu va fi.

Frecvenţa exercită un impuls foarte puternic întru refacerea, regenerarea organului. Poate fi de asemenea utilizat pentru energizarea organului – pentru a schimba dinamica afecţiunii trebuie doar de concentrat intenţia în direcţia pozitivă. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Creator