ИНТРО С ИКОНКАМИ

ANAĂLI

Cosmoenergetica in Romania

Frecvenţă aplicativă, fără proprietăţi terapeutice. Se activează prin parolă. Frecvenţa cauzează sentimente de bunăvoință și iubire, numai în cazul în care aceste stări emoţionale sunt prezente la cosmoenerget în momentul activării frecvenţei. Cosmoenergetul cu experienţă activând frecvenţa poate lucra cu grupuri mari de oameni. Frecvența conţine energia iubirii, bunătăţii, creativităţii. Este utilizată pentru prevenirea şi încetarea scandalurilor şi certurilor, stinge agresiunea. Facilitează în crearea unei atitudini favorabile, prietenoase faţă de cosmoenerget şi faţă de persoanele influenţate de frecvență.

Exemple de utilizare.
Șeful cheamă subalternii la şedinţă – activezi pe şef frecvenţa: toţi vor primi mustrări iar de tine o să uite. Unei femei îi place de un bărbat pe care activează Anaăli (acest bărbat la nivelul subconştientului se va simţi atras către această femeie).

Frecvența Anaăli funcţionează conform unui sistem inerțial. După activare ea îşi atinge puterea maximă în aproximativ 10-12 minute, din acest motiv se recomandă de a activa Anaăli din timp, aproximativ cu 10 minute înainte de întâlnire, şedinţă sau alte acţiuni. Nu o folosi în detrimentul altora (pentru escrocherii, pentru ademenirea bărbaţilor/femeilor căsătorite (distrugerea familiilor) etc.). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Website Builder Software