ИНТРО С ИКОНКАМИ

DO

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea. Ieşirea uşoară în clișee astrale. Restabilește armonia corpului şi sufletului. Înlătură vrăjile mortale, conexiunile necrotice, influențele sugestive. Reface aura. Lucrează cu probleme ancestrale (genetice). Bolile karmice (ereditare). Dezvoltă voinţa, determinarea, perseverenţa.

Armonizarea relațiilor interpersonale. Dat fiind faptul că frecvenţa normalizează şi îmbunătăţeşte parametrii aurei, ea poate remedia orice problemă. Frecvenţa Do o utilizezi numai în scopuri personale (o activezi numai pe tine), pentru tratarea pacienţilor şi altor persoane nu o foloseşti!!!

Ieşiri în clișeele astrale. Se activează prin parolă. Trebuie exersată. Se exersează culcat. Nu se recomandă de a fi exersată până la nivelul de Master, în cazul în care nu ai capacitatea de a te stăpâni în situații extreme, fără a genera stări de frică și panică.

Primele traininguri le faci culcat. Culcă-te confortabil, mâinile, picioarele le poţi încrucișa. Sub pernă pune un obiect care conţine energia ta, dar care nu este cu tine mereu (pieptene, stilou, brăţară etc.), formând intenția (comanda), că la finele exersării te vei întoarce înapoi la acest lucru. Creează condiţiile sau momentul, astfel, încât să nu fii deranjat de sunete stridente necunoscute pentru tine (deconectezi telefonul, previi membrii de familie). Zgomotul ordinar de maşini sau de vânt din afară nu este o problemă, dar un sunet neaşteptat ascuțit în timpul ieșirii ar putea duce la probleme grave, făcând procesul de exersare anevoios sau în genere imposibil în viitor.

După ce ai asigurat condiţiile necesare pentru exersare, activezi frecvenţa Do, te culci confortabil, îţi relaxezi corpul și te eliberezi de gânduri. Principala dificultate în timpul exersării frecvenţei Do, este însuşi momentul ieşirii. Trebuie să „prinzi” acea stare între veghe și somn, care decurge foarte repede. Anume în acest moment are loc ieşirea. Dacă această condiție nu este realizată, corpul fizic va răspunde cu convulsii, iar rațiunea cu frică, deoarece ieşirea conştientizată a corpului energetic este asemănătoare morţii. Omul se teme de această tranziție, şi această frică îţi va complica procesul de exersare a frecvenţei.

Dacă ai ratat starea (momentul) între veghe și somn, tu pur și simplu vei adormi. Dacă ai reușit să ieşi, trebuie să-ţi păstrezi calmul interior, și nu te grăbi.

Prima ieșire – te-ai văzut din exterior (vezi dintr-o parte cum corpul tău fizic stă întins în pat) şi îndată te-ai întors înapoi în corp, şi în această zi nu mai exersa, este suficient. Cea de-a două ieșire - încerci să mergi încet prin cameră și te întorci înapoi. A treia ieşire - încearcă să te plimbi prin apartament (casă) și te întorci înapoi. Distanța o măreşti treptat, pentru a evita ruperea sau deformarea firului astral. Ieşirea are loc în clișeele astrale, astfel informaţia obţinută acolo nu este întotdeauna veridică (are loc denaturarea neînsemnată a informaţiei, de ex. în realitate fotoliul din camera ta este verde, iar tu fiind în clişeul astral îl percepi de culoare gri). Pentru a reveni în corp, trebuie să ai intenţia de a te întoarce înapoi, îţi ordoni - „Acasă!”. Când eşti în clişeul astral nu-i dai crezare nimănui. Orice adept sau creatură poate lua orice formă, de ex. se poate transforma în persoana ta de încredere. Magistrul poate verifica acest lucru, activând pe subiect frecvenţele: Glaih, As, Perun. Dacă eşti chemat undeva să nu te duci, dacă auzi un glas ignoră-l. Nu întra în masele de materie cenuşie de orice formă: pereţi gri, nori, etc.

Exersarea frecvenței Do este o etapă importantă de conștientizare în viaţa cosmoenergetului. Este suficient să ieşi o singură dată din corp ca să-ţi schimbi atitudinea ta faţă de moarte, să înţelegi de fapt cum are loc acest fenomen despre care majoritatea oamenilor preferă să nu vorbească. În viitor nu vei mai avea frică de moarte. De calitatea acestei exersări va depinde în mare măsură dezvoltarea ta, în continuare, în calitate de operator de energie, specialist în domeniul Cosmoenergeticii. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Drag and Drop Website Builder