ИНТРО С ИКОНКАМИ

FIRAST

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Acordarea chakrelor; enurezisul; refacerea lotusului, amplificarea fluxului informaţional. Înlăturarea diochiurilor, vrăjilor, conexiunilor necrotice, legăturilor vampirice, legăturilor energetice cu entităţi distructive, exorcism. Vrăjile şi blestemele le elimină fără a le returna autorului. Curăţarea locuinţelor, obiectelor, mărfurilor, şi structurarea apei. Firast se mai aplică pentru curăţarea meridianelor energetice. Slăbeşte influenţa energetică străină exercitată din exterior. Purifică, reface şi întăreşte aura. Tratarea: boli ale gingiilor, hipoacuzia, tromboflebita etc.

Metode de tratare:

Hipoacuzia. Slăbirea auzului poate apărea ca complicaţie, după o boală infecţioasă sau tratament cu medicamente. Palmele mâinilor le aplici pe urechi şi le „prelucrezi” cu Firast.
Apoi energia negativă o extragi din urechi cu ajutorul motoraşului energetic. La urmă faci secţiuni energetice pe pavilionul urechilor (nu a capului) şi formezi un arc energetic.
Cu Firast poţi să lucrezi aproape cu orice organ („arzi” negativul, apoi scoţi „cenuşa” cu motoraşul) pentru curăţarea lui de energia negativă. În aşa mod pregăteşti organul pentru tratare, cu alte frecvenţe.

Enurezisul. Patul umed nu întotdeauna este un semn care indică că copilul este bolnav de enurezis. De aceea este bine să te înţelegi cu părinţii copilului, ca ei odată pe noapte (de fiecare dată la aceeaşi oră) să pună copilul pe oală, trezindu-l bine. Dacă copilul se aşează pe oală somnoros, el nu va goli complet vezica urinară. Şedinţa demarează cu refacerea energetică generală a pacientului şi acordarea chakrelor. Aici accent se pune pe 1 chakră, urmează să lucrezi la ea mai insistent şi să o supraenergizezi. Apoi, în regim de contact, cu lotosul închis, aplicând mâinile pe rezonator, să suprapompezi aura cu Firast.
După asta, poţi lăsa copilul să se joace, iar tu în acest timp, generezi asupra lui frecvenţa Firast (î-l ţii non-contact sub frecvenţă). Durata şedinţei ajunge până la 40 minute.

Tromboflebita - se tratează non-contact. Dacă tratăm în regim de contact sau semi-contact, trombul (cheagul de sânge) se poate desprinde şi nimeri în sistemul sangvin. Tratarea contactless cu toate că e mai de lungă durată însă este neprimejdioasă.

Durerea de dinţi – mâna de lucru o plasezi pe locul durerii şi îl prelucrezi cu Firast, apoi curăţi cu ajutorul motoraşului energetic. Repeţi aşa de câteva ori. Dacă pacientul are abces de măsea, fixezi în acel loc arcul energetic din Firast. În toate cazurile faci incizii energetice. În continuare lucrezi cu frecvenţa Lumina Lunii (dacă eşti iniţiat în ea) pentru înlăturarea durerii. De obicei, durerea se înlătură într-o şedinţă, iar dacă durerea n-a fost înlăturată, repeţi procedura de mai-sus la şedinţa următoare. Pacientul urmează să se adreseze la stomatolog, deoarece metodele cosmoenergetice în cazul dat doar înlătură simptoma (durerea), iar starea dintelui continuă să se agraveze.

În cazurile de neutralizare a afectărilor energetice negative şi de curăţare energetică a încăperilor – lucrul se efectuează non-contact. Dacă nu sunt blocate zonele geopatogene, purificarea energetică a caselor şi încăperilor va avea un efect temporar.

Curăţarea obiectelor, hainelor, mărfii. Dacă haina sau obiectul a fost purtat urmează să le curăţi de energia fostului stăpân. Se lucrează în regim semi-contact. Când obiectul va fi curat mâna singură se va da la o parte.

Poţi activa frecvenţa Firast în cazurile de acces de furie, durere sufletească, disperare, nervozitate excesivă, ură, invidie, agresiune (alungă entităţile ispititoare şi malefice). Întinerirea organismului. Se utilizează ca primul ajutor în caz de sufocare, astm, atacuri de cord. Înlătură starea de tulburare psihică provocată de influenţe de hipnoză şi sugestie. Armonizează procesul de naştere a copilului.

Firast lucrează minunat în tandem cu aşa frecvenţe ca Farun-Buddha şi Zevs. Firast – curăţă, Zevs – amplifică, Farun-Buddha energizează şi armonizează. Zevs completează şi amplifică frecvenţa Firast la eliminarea programelor distructive (diochi, blesteme, vrăji), înlăturarea legăturilor cu persoane nedorite şi vampirii energetici, precum şi lichidarea conexiunilor necrotice şi legăturilor cu entităţile malefice-distructive din lumile paralele.

Când activezi Firast în mod automat se deschide şi Farun-Buddha, de aceea nu trebuie să activezi Farun-Buddha aparte. Trebuie de avut în vedere că Firast este o frecvenţă destul de puternică şi dură, unii oameni nu se deprind uşor la ea, mai ales în procesul curăţirii generale a aurei. În acest caz, trebuie să urmăreşti starea pacientului şi să nu admiţi suprasaturarea lui cu această frecvenţă.

!!! Este important să ştii că energia negativă face parte din întregul potenţial energetic al pacientului, şi Firast când o „arde” are loc diminuarea acestui potenţial. Şi cu cât de mult va scădea acest volum de energie, cu atât mai mult pacientul va simţi necesitatea în somn, în timpul şedinţei sau după ea (dacă o persoană este somnoroasă tot timpul aceasta este un semn că are deformări în aură). De ex. dacă după o situaţie de conflict în care ai avut stări de furie activezi Firast vei începe să caşti şi-ţi va fi somn. Pentru refacerea potenţialului energetic al pacientului utilizezi Farun-Buddha. 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Mobirise.com