ИНТРО С ИКОНКАМИ

KRAON, DJILIUS

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratarea bolilor sangvine, normalizarea compoziţiei sângelui. Tratarea bolilor infecţioase, sursa cărora este în sânge sau este transportată de sânge sau limfă (viruşi). Aceste frecvențe sunt esențiale în zonele cu fundal de radiații ridicat.

Metode de tratare: Kraon este o frecvenţă mai blândă, iar Djilius lucrează mai intensiv, mai accentuat, mai sever. Procedura de lucru a ambelor frecvenţe este aceeaşi. Se recomandă să începi lucrul cu Kraon (aproximativ 5 şedinţe), după care vezi care sunt rezultatele. Dacă rezultatele sunt neânsemnate, slabe, schimbi frecvenţa şi continui cu Djilius.

Frecvenţe se activează la începutul şedinţei. Dacă este necesar poţi să fixezi un arc energetic comun, care să cuprindă ficatul şi splina (aplici mâna dreaptă pe splină pe partea dinainte, iar mâna stângă din urmă la nivelul ficatului). Poţi fixa arcul energetic pe ficat şi splină separat, dar nu în cadrul unei şedinţe. Când fixezi arcul pe splină nu faci pe ea incizii energetice şi lotosul nu-l deschizi (dacă e deschis îl închizi). Dacă ai fixat un arc energetic, la sfârşitul şedinţei generezi în aura pacientului frecvenţa utilizată pentru formarea arcului.

Kraon. Dezvoltă auzul muzical, acţionează benefic asupra corzilor vocale. Sporeşte rezistenţa fizică a organismului.

Djilius. Elimină conexiunile necrotice. Întinereşte organismul. Înlătură oboseala, calmează (tonifică). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Free AI Website Maker