ИНТРО С ИКОНКАМИ

PUTEREA DE VINDECARE A GRUPULUI ÎN COSMOENERGETICĂ
 

Implementarea scopurilor în viaţă prin cosmoenergetică

Descarcă figurile aici

07.12.2021

Autori: Dana Boșcor, Ioan Curta


Rezumat


Autorii și-au propus ca în acest articol să încerce să adune argumente și măsurători pentru a arăta modul în care acționează, în situații diferite, un terapeut sau un grup de terapeuți cosmoenergeticieni. Considerăm o muncă de pionierat, în care metodele și planul de cercetare se adaptează continuu, fiind influențate de rezultatele experimentale. Terapia cosmoenergetică este un proces dinamic, ceea ce face ca măsurătorile să poată fi facute înainte și după încheierea tratamentului, fiind dificil sau imposibil, cel puțin deocamdată, să măsurăm partea cea mai importantă, și anume ce se întamplă în mijlocul procesului terapeutic. Efectele tratamentelor sunt estimate prin mărturiile, inevitabil subiective, ale participanților, mărturii care indică modul în care au perceput tratamentul și remanența acestuia în timp, măsurătorile arătând modificările corpului energetic doar în câteva momente. O altă dificultate a fost armonizarea programelor subiecților antrenați în cercetare, ceea ce a făcut ca materialele, experimentele, mărturiile și măsurătorile să fie adunate pe parcursul a mai bine de 18 luni. Experimentele au fost prezentate în ordine cronologică.


Bogăția nu se măsoară în cât ai ci în cât oferi.
(Alberto Villoldo - vechi proverb șaman)

Dacă scopul vieții este să oferi ceva celorlalți vei avea o viață lungă și fericită și te vei bucura de recunoștință și apreciere.

Suntem conectați printr-o conștiință divină unii cu ceilalți, cu natura, cu cosmosul și cu câmpul universal de energie. Comunicarea energetică se face prin intermediul inimii.

Putem trăi în comuniune cu natura și cu ceilalți oameni, putem oferi iubire necondiționată, putem crea starea de unitate și unicitate.
Bunătatea și compasiunea sunt antiinflamatoare și încetinesc procesul de îmbătrânire.

În decembrie 2020 am creat un grup de 8 cosmoenergeți, fiind inspirată de cărțile și interviurile lui Lynne McTaggart care prezintă rezultate remarcabile în vindecare prin folosirea unor grupuri de 8 persoane care folosesc intenția.

Intenția focalizată presupune concentrarea atenței asupra obiectivului de vindecare dar, spre deosebire de dorință, ea nu presupune atașamentul pentru rezultatul final. Intenția combinată cu detașarea conduce la o atenție puternic focalizată, cu efecte foarte puternice asupra vindecării. La experimentele realizate de Lynne McTaggart eu m-am gândit să adaug și frecvențele cosmoenergetice, care folosesc intenția dar sunt și instrumente de canalizare a energiei vindecătoare către pacient.

Terapia de vindecare se bazează pe iubire, compasiune și intenția de a ajuta pacientul. Energia vindecătoare poate fi dirijată prin gândul vindecătorului, prin mâini și prin câmpul energetic, producând schimbări în structura moleculară a corpului pacientului. Atunci când dăruiești ceva din inimă și necondiționat și simți bucurie, energia din spatele dăruirii sporește de mai multe ori.

Am dorit să experimentez aceste tehnici de vindecare prin realizarea terapiilor de la distanță în care fiecare cosmoenerget devenea pentru o săptămână pacient iar ceilalți terapeuți deschideau frecvențele cosmoenergetice cu intenția de vindecare.

În acest grup trebuie să dăruiești mult mai mult decât primești iar deschiderea inimii pentru a putea dărui înseamnă abaterea atenției de la persoana noastră și focalizarea pe altcineva. Prin intrarea într-o stare elevată și prin trăirea emoției vindecării terapeutul se vindecă și el.

Când ajuți cu inima deschisă fără să aștepți nimic în schimb și oferi iubire necondiționată procesul de vindecare se realizează mult mai rapid.

Am simțit în cadrul acestui grup comuniunea cu ceilalți, deschiderea inimii pentru a trimite și pentru a primi energie, conectarea la iubirea divină.

În timpul ședinței ne imaginăm că stăm în cerc iar cel pe care lucrăm se află în mijlocul cercului. Am încercat să ne sincronizăm într-o anumită măsură și să deschidem aceleași frecvențe deoarece am observat că deschiderea unui număr mare de frecvențe un timp mai îndelungat pot să-l copleșească pe cel pe care lucrează întregul grup.

În momentul deschiderii frecvențelor, cel pe care se lucrează are senzații foarte variate. Unii colegi simt o energie foarte rece, alții simt foarte multă căldură. Energia se amplifică de mai multe ori și de aceea se simte foarte puternic, ceea ce ne-a determinat pe cei mai mulți dintre noi să deschidem lotusul, fântăna energetică și epoleții. Cei care au probleme cu tensiunea observă o creștere a tensiunii arteriale și sunt nevoiți să folosească procedeul descris mai sus sau să deschidă frecvențele specifice Sviatoi Isus și Kurf.

În timpul terapiei realizată de colegii mei pe mine eu am simțit emoții copleșitoare, am început să plâng necontrolat și m-am clătinat tot timpul. Aproape toți terapeuții au lăcrimat și au căscat tot timpul și au văzut culoarea aurie și totul foarte luminos.

Alți colegi menționează că au simțit un sunet foarte puternic ca un țiuit dar plăcut ca o muzică. Culoarea aurie este vizualizată cel mai des și pentru cel pe care se lucrează apare o senzație de bucurie inexplicabilă.

Redau în continuare câteva experiențe ale colegilor din grupul de terapie:

“În primele minute am avut probleme de echilibru în sensul că simțeam energia din mai multe direcții, apoi m-am mai obișnuit. Am simțit efectiv valurile de energie, caldă, foarte plăcută.”

“În primele 5 minute am simțit foarte intensă energia. Am căscat și lăcrimat întreaga terapie și mi s-a relaxat tot corpul.”

„La fel și azi, am simțit rece, din ce în ce mai rece, glacial, timpul se oprește în loc și este multă liniște în afara mea, de jur împrejur și în interiorul meu la fel.”

„Senzațiile au fost asemănătoare cu cele de data trecută dar mai intense: un sunet în cap - șuierat sau muzică, foarte plăcut și armonios.”

„Foarte puternic am resimțit ședința de astăzi și interesant - pe măsură ce lucram cu coloana pacientei simțeam și eu scântei, exact în aceeași zonă.”

„Am avut senzația că timpul s-a comprimat - cele 15 minute le-am perceput cam la jumătate.”

„Eu am simțit o energie foarte rece. Am avut tot timpul mâinile înghețate. Am văzut frecvențele la sfârșit și culoarea mov. Am căscat tot timpul și mi-au curs lacrimile când energia a fost mai puternică.”

„Da, o energie foarte puternică. Eu o simțeam doar când deschideam Agni-Hum dar astăzi nu am folosit această frecvență. Am văzut o lumină foarte puternică și am văzut frecvențele. Parcă se lucra cu mine cu sinusurile sau empatizam eu foarte mult.”

„Frecvențele lucrează pe noi toți, eu am simțit o frecvență puternică prin tot corpul.”

„Energia de azi a fost extrem de puternică....abia aștept să experimentați și voi ca să schimbăm impresii... la un moment dat, așa impuls am primit că era să cad din picioare. Nasul este complet degajat acum, deci e minunat.”


În luna octombrie 2021, am primit 11 ședințe de terapie cosmoenergetică de la Primul autor al articolului, și 3 ședințe de terapie de la un grup de 3 cosmoterapeuți, în total 14 ședințe, toate făcute la distanță. Diagnosticul a fost pneumonie, iar timpii de tratament au variat de la 10 la 20 minute. Cele 5 teste negative m-au convins că nu a fost o infecție virală cu Covid. Am fost încrezător și receptiv la acest tip de tratament deoarece am constatat efecte excelente de concentrare în urma aplicării frecvenței Shiva, în timp ce lucram la o lucrare de licență. Rezultate excelente cu o senzație de ușurare le-am perceput după 11 minute la primul tratament de 20 minute, apoi către 18 minute la al doilea și la finalul celor 20 minute la al treilea tratament. Începând cu a patra ședință de terapie, am constatat faptul că, după aplicarea mai multor frecvențe în ședințe prelungite de 20 minute, senzația era de ușoară amețeală, motiv pentru care am solicitat permisiunea să stau în fotoliu și nu în picioare în timpul tratamentului, și am rugat ca ședințele să fie mai scurte. În momentul în care am primit tratament de la un grup de trei terapeuți am avut o senzație de ușoară transă, posibil ajutând pe unul dintre cei care făceau tratament să dizolve un sentiment de teamă, posibil stabilindu-se un contact între terapeut si pacient. Pe ansamblu rezultate foarte bune le-am constatat la ședințe de 10 minute , cu mai puține frecvențe, stând în picioare în fața ferestrei, dimineața, privind soarele. Senzația după care mă ghidam a fost aceea de ușurință în respirație, liniște și detașare. Având în vedere durata pe mai bine de două săptămâni a tratamentelor precum și faptul că la toate ședințele a participat primul autor al articolului, am putut sesiza diferența dintre efectele tratamentului, aceste efecte fiind mai pregnante și ușor de sesizat dimineața, probabil datorită faptului că terapeutul nu era obosit. Efectele tratamentului făcut seara, au produs o stare de energizare sezizată prin ora de somn mai târzie. Toate tratamentele au produs efecte sesizabile imediat, iar pe termen lung , printr-o măsurare cu ansa, dintr- un tablou de 10 factori (repaus la pat, două tipuri de antibiotice, suplimente alimentare, vitamine, alimentație specifică, meditație, rugăciune, etc.) care au dus la însănătoșire, ședințele de cosmoenergetică au avut o eficacitate de 20 - 35 % (medie în funcție de 3 operatori care au făcut măsurători).

Frecvențele folosite în tratamentele de 10 min le-am perceput mai blânde și mai eficiente decât tratamentul de 20 minute, posibil și datorită stării de boală.

În data de 21 noiembrie 2021, am participat la o ședință de vindecare având ca subiecți 20 de persoane, iar ca terapeut pe domnul Slava Gurschi. Cei doi autori au participat la ședință de pe poziții diferite, primul ca terapeut iar al doilea ca pacient. Al doilea autor, a respectat întocmai cerințele magistrului, respectiv o poziție relaxată, folosirea unei lămpi de aromoterapie în care a folosit ulei de cedru și lămâie, detașarea de emoții, și urmărirea meditației suport cu durata de 17 minute de pe canalul You Tube. Descrierea experienței:

- încă de la începutul meditației, apreciez aproximativ 3 - 4 minute am simțit o stare de relaxare din ce în ce mai profundă, care a condus la o stare de detașare senzorială asemănătoare cu o ședință de autohipnoză, sau un vis lucid;

- starea de vis lucid, în care eram perfect conștient a durat și după ce s-au încheiat cele 17 minute ale meditației suport, în continuare s-a încercat menținerea cât mai mult a stării de detașare;

- aproximativ la 10 minute după încetarea meditației suport am avut senzație de rece pe antebrațe, ceea ce a dus la revenirea în starea obișnuită de veghe.


Au fost efectuate o serie de 5 măsurători cu aparatul Biowell, una înainte de ședința de vindecare la distanță și apoi alte 4 după ședință. Cea mai concludentă a fost măsurătoarea efectuată la 30 minute de la sfârșitul ședinței de vindecare, măsurătoare care arată efecte pe 4 din organele care prezentau dezechilibre energetice, precum și o echilibrare generală pe toate cele 32 de organe și sisteme pe care le poate pune în evidență aparatul:

Fig. 1 Această echilibrare generală poate să însemne faptul că terapeutul cosmoenerget a acționat holistic, pe întreg corpul energetic, și nu specific doar pe unul sau două organe.

Fig. 1 a) Se poate observa că parametrii (indice de stres, energie, echilibru) se îmbunătățesc la aprox 45 minute de la finalizarea ședinței de vindecare. Fig. 1 b) și c) arată faptul că echibrul pe organe este foarte bun după 45 de minute față de măsurătoarea inițială.

După 2 luni de experimente zilnice cu grupul de cosmoenergetică am observat că nu trebuie să te concentrezi pe tine ci trebuie să te focalizezi asupra celorlalți. Din acel moment apar miracole în viața ta și vei deveni sănătos și complet pentru că îi ajuți și îi vindeci pe ceilalți. Cele mai prețioase forme de dăruire sunt afecțiunea, atenția, respectul, aprecierea și iubirea. Cu cât dăruiești mai mult cu atât vei primi mai mult de la univers.

Am observat în cadrul acestor experimente că frecvențele acționează și asupra terapeuților exact în zonele tratate la pacient și efectul este benefic pentru terapeut. Am observat că anumite frecvențe sunt foarte folositoare și pentru tratarea altor afecțiuni față de cele descrise în manual. De exemplu, deschiderea frecvenței Ranul în grup pentru vindecarea ochilor a avut rezultate foarte bune în tratarea afecțiunilor coloanei vertebrale.

Toate aceste trăiri, emoții și sentimente pot fi considerate subiective dar ele arată tot ce am experimentat în cadrul terapiilor în grup. În scopul validării științifice a terapiilor realizate în grup am folosit mai multe experimente iar efectul lor a fost măsurat cu ajutorul aparatului Biowell.

Grupul de cosmoenergeți a realizat 7 ședințe de terapie pentru o colegă care avea afecțiuni ale coloanei vertebrale. Prima ședință de terapie s-a realizat în prezența a 5 cosmoenergeți, ceilalți 3 lucrând de la distanță. Celelalte ședințe s-au desfășurat de la distanță.

Față de octombrie 2020, coeziunea, coerența și armonizarea grupului este mult mai bună. Forța grupului a crescut, fapt constatat de un observator neutru și aflat la 4 - 5 metri de colega pe care se făcea terapia. Frecvențele deschise asupra subiectului au acționat și asupra observatorului neutru existând 4 măsurători înainte de deschiderea sesiunii de terapie, la mijlocul sesiunii, la sfârșit și la 12 minute după terminarea sesiunii de terapie.

Observatorul a constatat efecte asupra corpului propriu în aceleași zone în care s-a lucrat asupra pacientului. Până la jumătatea sesiunii de terapie, observatorul independent a putut asimila informația primită indirect din câmp, după care a fost nevoit, fără participare conștientă, să consume energie pentru a putea integra în corpul propriu. S-a făcut o măsurătoare după 15 minute de la sfârșitul terapiei în care s-au deschis frecvențele Farun - Buddha, Firast, Zevs, Sviatoi Isus, Farun și Piramida de Aur, observând că aceste frecvențe lucrează asupra corpului lui, amplificând efectele care au fost constatate inițial la minutul 7 și la minutul 15 al terapiei.

Efectele asupra subiectului principal au fost măsurate la aproximativ 10 minute de la închiderea terapiei și pot fi arătate prin eliminarea tuturor dezechilibrelor pe toate organele, rămânând un singur mic dezechilibru (pe ochiul stâng - subiectul a spus că în timpul sesiunii i-a venit în minte imaginea mamei sale).

Fig. 2 Evoluția nivelului de stres, energiei si echilibrului subiectului A, înainte, după meditație si după deschiderea de frecvențe . Putem constata diminuarea pronunțată a nivelului de stres, creșterea energiei si a echilibrului energetic.

Fig. 2 a) și 2 b) Diagrama dezechilibrelor energetice înainte, si după meditație si aplicarea frecventelor cosmoenergetice la subiectul A (gen feminin 39 ani) - la ședința din 14.02.2021. Se poate constata o ameliorare pronunțată a dezechilibrelor.

Fig 3.1 Distribuția nivelului de energie.

Fig. 3.2 Poziția și deschiderea centrilor energetici a subiectului A, înainte, după meditație și după deschiderea de frecvențe.

Raza de acțiune a frecvențelor măsurată prin mijloace radiestezice a fost de 37 de metri la momentul de maxim iar după 1 oră raza se menținea la 21 de metri.
După echilibrarea zonei pentru care s-a făcut deschiderea de frecvențe cu intenție, energia continuă să lucreze pe subiect, acționând acolo unde subiectul are nevoie, chiar dacă nu este conștient de acest lucru.

Există aici 2 ipoteze:

1. Energia primită prin deschiderea de frecvențe este purtătoare a unui tip de inteligență;
2. Sistemul informațional- energetic uman direcționează energia primită acolo unde există deficit cronic.

La ultima măsurătoare realizată cu ajutorul aparatului Biowell, după 7 ședințe de terapie și o meditație realizată înaintea celei de a opta ședințe se observă pentru persoana pe care s-a făcut terapia o scădere a nivelului de stres de la 3,32 inițial, la 2,87 după meditație și apoi încă o scădere la 2,67 după ultima ședință de frecvențe.

După ce subiectul primește și absoarbe frecvențele nivelul de energie crește ușor, chiar și după ce frecvențele au fost oprite, probabil datorită faptului că organismul asimilează treptat energia primită.

Nivelul de stres al unuia din terapeuți a scăzut de la 4,42 la 2,67 după meditație urmînd apoi să crească ușor la 2,76 după deschiderea frecvențelor, ceea ce arată că se observă un anumit efort pe care îl face terapeutul pentru susținerea frecvențelor.

Fig. 4 Evoluția nivelului de stres, energie și echilibru pentru terepeutul principal.

Fig. 5 Distribuția de energie la terapeutul principal în cele trei momente măsurate

Fig. 6 Evoluția poziționării și deschiderii chakrelor inițială, după meditație și ultima după deschiderea frecvențelor cosmoenergetice

Fig. 7  a) Diagrama dezechilibrelor energetice înainte, și după meditație și aplicarea frecvențelor cosmoenergetice la terapeutul principal (gen feminin 53 ani) - la ședința din
14.02 .2021. Se poate constata o ameliorare pronunțată a dezechilibrelor, la fel ca și la pacient
(subiectul asupra căruia s-au aplicat frecvențele).

Nivelul de energie a crescut treptat de la 45,9 mJ inițial, pănă la 58,3mJ după meditație, urmând apoi să scadă la 56,4 după deschiderea frecvențelor. Putem să emitem ipoteza că terapeutul a consumat energie pentru deschiderea de frecvențe. Aceasta ipoteză este susținută și de faptul că nivelul de stres al terapeutului a fost ridicat (4,47) la prima măsurătoare, scăzând puternic până la 2,47 după meditația cu lumina vindecătoare, iar apoi crescând la 2,76 după efortul de deschidere a frecvențelor .

Remarcabilă este influența meditației asupra terapeutului care are mai multă energie, este mai puțin stresat și se poate concentra foarte bine la deschiderea frecvențelor.

Efectul celor 7 terapii realizate de grupul de 8 terapeuți pentru colega cu afecțiuni ale coloanei vertebrale a fost analizat cu ajutorul aparatelor Quantum Magnetic Analizer si BiophiliaTraker.

Un efect care nu a fost anticipat, dar care a fost sesizat de aparatul Dianel, este creșterea punctelor de entropie 1 ( celule tinere/in diviziune), pe zona coloanei vertebrale, ceea ce poate fi pus pe seama terapiei cosmoenergetice.

În concluzie, efectul meditației realizată de terapeut și de pacient înainte de deschiderea frecvențelor amplifică efectul acestora iar efectul deschiderii frecvențelor de către doi sau mai mulți cosmoenergeți este resimțit mai puternic de subiectul asupra căruia se face terapia.

Raza câmpului în care se manifestă efectul deschiderii frecvențelor de către doi cosmoenergeți după meditație, este de 37 - 38 m (măsurată radiestezic cu ansa) față de aproximativ 8 m, în cazul unui singur cosmoenerget, fără meditație.

Efectele deschiderii frecvențelor au fost resimțite de către un subiect pasiv, neutru aflat la o distanță relativ mică de terapeuți ca și când tratamentul se efectuează asupra lui însuși pe aceleași zone ca ale subiectului.

Efectul terapiei realizată de grupul de 8 cosmoenergeți asupra colegei noastre a fost consemnat prin această mărturie:

“La fiecare sedință, energia am simțit-o blândă, caldă, prezentă în tot câmpul meu. Am simțit energia lucrând când pe partea stângă, când în zona capului, când de-a lungul coloanei.
Am deschis la fiecare ședință: lotusul, fântâna, epoleții... Surplusul de energie l-am folosit pentru rugăciune. A fost multă energie și a fost un pic năucitoare. Efectul a fost că m-am simțit susținută fizic și emoțional. Am schiat fără probleme și am facut și progrese.”


Redau în continuare părerea altor colegi din grupul de cosmoenregetică:

“Grupul mi-a dat certitudinea că efectul se amplifică când suntem mai mulți, mi-a creat o oarecare disciplină știindu-mă parte din grup și deci m-a ținut conectată la frecvențe aproape zilnic, în timpul săptămânii. Sunt convinsă că sub aspect energetic grupul m-a ajutat.”

“Cred că toți am crescut la capitolul energie, sănătate, curaj și speranță…și toate acestea într-un mod plăcut, alături de prieteni… nu este o aventură solitară… și de aceea eu sunt mult mai motivată.”


În urma acestor experimente, efectuate pe parcursul a mai bine de 18 luni, pe baza informațiilor constatate, multe dintre ele prezentate în acest material, autorii pot să formuleze următoarele ipoteze documentate empiric, cu privire la modul cum acționează grupul de cosmoenergoterapeuți:

- Grupul de terapeuți are rezultate mai bune, dacă acționează direct, față în față în aceeași încăpere , având contact vizual unul cu celălalt ( este posibil ca aceste rezultate să fie doar la grupurile mai puțin experimentate, și fără nici un magistru);

- Puterea grupului (forța de vindecare) pare a fi dată de determinarea celui mai experimentat membru al grupului, care pare că armonizează, adună și modulează energia celorlalți membri;

- În cazul în care nu există contact direct între membrii grupului de terapeuți cosmoenergeticieni, este posibil ca energia celui mai puțin determinat, a celui care nu reușește focalizare pe scop, sau faptul că nu reușește să se detașeze de problemele/ sentimentele personale să aibă repercursiuni asupra procesului, sau să fie transmise către pacient. Probabil că cel mai important sentiment care nu trebuie trimis este teama/insecuritatea personală. Pentru a evita acest fenomen de transfer, sugerez ca înainte de începerea procesului de deschidere a frecvențelor cosmoenergetice, să se efectueze o ședință de armomonizare a grupului, sub conducerea celui mai experimentat din grup.

Concluzii

- grupul de terapeuți are nevoie de un lider, care să armonizeze energiile colegilor, apoi să deschidă frecvențe spre pacient (subiectul);

- efectul asupra pacientului pare a fi proporțional cu experiența și determinarea celui mai experimentat din grup, și nu de mărimea grupului;

- respectarea de către pacient a protocolului indicat de terapeut (relaxare/aromoterapie, suport audio, etc) amplifică efectele terapeutice;

- terapia poate fi urmată de o agravare temporară a simptomelor – putând apărea așa numita criză de vindecare-specifică tratamentelor homeopate;

- terapeutul cosmoenerget este un canal de lumină, cu cât mai curat cu atât mai benefic pentru pacient.

Având în vedere că cercetarea s-a făcut parțial prin observații subiective, este posibil ca în cursul unor cercetări viitoare efectuate pe grupuri mai mari, să se modifice aceste concluzii.

Direcții de cercetare viitoare

- să cercetăm graficul diminuării câmpului terapeutic de vindecare determinat de deschiderea frecvențelor față de un centru teoretic în care se află diada terapeut subiect;

- cercetarea faptului dacă acest câmp terapeutic poate sa aibă efect vindecator asupra mai multor persoane, suferinde sau nu de afecțiuni asemănătoare subiectului/pacientului;

- prima regulă a unui terapeut sau medic este: primun, no nocere - mai întâi, să nu faci rău - să încercăm să anticipăm efectul tehnicilor astfel ca mai mult să poată să devină prea mult.

Am învățat cu ajutorul grupului că bunătatea, compasiunea și răbdarea și ajutorul dat pentru împlinirea celorlalți ne fac să trăim de la nivelul inimii și ne ajută să ne descoperim misiunea în viață. Începem să experimentăm viața ca pe o expresie miraculoasă a divinității și cunoaștem fericirea de a fi de folos celorlalți. Când scopul în viață este de a-i ajuta pe ceilalți universul te răsplătește cu abundență și iubire infinită.

Viața poate fi asemănată cu o orchestră uriașă în care toți oamenii participă la realizarea unei simfonii perfecte prin intermediul iubirii și compasiunii, recunoștinței, bucuriei și aprecierii.
Stă în puterea noastră să facem parte din această orchestră și să ne bucurăm de fiecare clipă a vieții ca de un miracol.

Dorim să mulțumim colegilor din grupul de cosmoenergetică pentru călătoria fantastică de 8 săptămâni în care am experimentat puterea grupului de 8 în terapie și domnului Slava Gurschi, mentorul nostru, care ne-a îndrumat și ne-a dat soluții pentru depășirea obstacolelor pe parcursul experimentelor.

Bibliografie

1. Bundzen, P. V., Korotkov, K. G., & Unestahl, L. E. (2002) - Altered states of consciousness: review of experimental data obtained with a multiple techniques approach. The Journal of Alternative & Complementary Medicine, 8(2), 153-165.
2. Cioca, G. H., Giacomoni, P., & Rein, G.(2004) - A correlation between GDV and heart rate variability measures: A new measure of well being. Measuring Energy Fields. Fair Lawn: Backbone Publishing, 59-65.
3. Curta I., Ileana-Constanta, Roșca, Marosy, Z., Micu, A. C., & Mohirta, I.(2014)- Summary of the methods used to lower the anxiety parameter-Stress Index (T)–according to the measurements made with the GDV Camera.
4. Chopra D. (2013) Cele 7 legi spiritual ale succesului, Ed. Mix
5. Dobson, P., & O'Keeffe, E (2005).- The efficacy of the gas discharge visualisation technique as a measure of physical and mental health. In 18th IEEE Symposium on Computer-Based Medical Systems (CBMS'05), (pp. 455-457). IEEE.
6. Eliade, M (1992)., “Psihologia meditatiei indiene. Studii despre Yoga”, Editura Jurnal Literar, ISBN 973-955530-2-8.
7. Gard, T., Hölzel, B. K., & Lazar, S. W. (2014). The potential effects of meditation on age-related cognitive decline: a systematic review. Annals of the New York Academy of Sciences, 1307, 89.
8. Gurschi V. (2019) Cosmoenergetica. Teorie şi practică.
9. McTaggart Lynne (2008) The intention experiment, Ed. Harper Collins.

Descarcă figurile aici

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Builder