ИНТРО С ИКОНКАМИ

SVIATOI MUHAMED

Cosmoenergetica in Romania


Utilizarea: Tratează orice afecţiune alergică, vindecă rănile, înlătură negi şi lipomuri, elimină părul în locurile-problemă.

Metode de tratare:

Vindecarea rănilor. În cazul rănilor traumatice poţi lucra în fiecare zi sau de două ori pe zi, în regim de contact sau semi-contact, în dependenţă de tipul şi starea rănii.
Mai greu se tratează arsurile chimice, electrice (le tratezi mai bine cu Farun Buddha).

În cazul de alergie frecvența este universală, în cazul în care după 3-5 şedinţe de tratament efectul este slab, schimb-o cu frecvența Suriy-Sanlay sau Ninalis. Frecvența Ninalis la tratamentul bolilor alergice este rar utilizată (o foloseşti dacă primeşti informaţie).

Înlăturarea de alunițe, negi, alunițe pe picior. Aluniţa o prinzi cu degetele, ca şi cum ai stoarce-o lejer. Generezi pe ea frecvenţa. Poţi lucra în regim fără contact, cu ochii, vizual. Pe urmă faci pe aluniţă o incizie energetică.
Alunica cu picioruş, fără cap maro, este eliminată mai greu. Alunițele oncologice, aluniţele natale nu se înlătură. Când lucrezi cu Sviatoi Muhamed la pacient pot apărea senzaţii de durere. Deseori alunica rămâne la loc, însă după scurgerea de energie, picioruşul se usucă şi peste un timp oarecare ea se desprinde singură.
Atenție! Utilizând frecvența trebuie să fii foarte atent ce culoare au alunelele, dacă sunt de culoarea corpului cu ele nu lucrăm.

Lipomurile se înlătură cu ajutorul frecvenţelor Sviatoi Muhamed+Şaon în regim de contact sau semi-contact. Pe lipom faci o incizie energetică.

Mustaţa la femei – lucrezi cu Sviatoi Muhamed+Sinrah. La sfârşitul şedinţei faci mai multe incizii. Dacă secţiunile energetice le faci în timpul şedinţei şi vei continua lucrul, ele se vor închide.

Suturile chirurgicale. Lucrezi în regim de contact sau semi-contact. Când lucrezi cu suturile ţesuturile se pot deplasa și dispersa. În cazul în care sunt însoţite de dureri încetezi lucrul. Când dispar adeziunile pacientul trebuie să suporte durerea.

Frecvența este utilizată în tandem cu alte frecvenţe în tratarea bolilor ginecologice şi la normalizarea fonului hormonal.

Protecţie contra vrăjilor, diochiurilor, blestemelor ancestrale. Bolile ereditare legate organele de care răspunde chakra 3-a (diabet). 

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Maker