ИНТРО С ИКОНКАМИ

PRINCIPIUL HOLOGRAFIC ȘI REZONANȚA CÂMPURILOR ENERGETICE ÎN COSMOENERGETICĂ
 

Principiul holografic și rezonanța câmpurilor energetice în cosmoenergetică

15.06.2022

Autor: Vladimir Petrov
Traducere: Slava Gurschi

Dezvoltarea rapidă a biologiei din ultimii ani a permis oamenilor de știință să ajungă la concluzia că fiecare celulă a corpului uman conține informații suficiente pentru a crea o copie a întregului organism. Pe acest principiu se bazează toate experimentele de clonare. Holograma are proprietăți similare. Permiteți-mi să reamintesc că o hologramă este de obicei numită o imagine tridimensională rezultată din interferența undelor luminoase coerente. O trăsătură caracteristică a unei imagini holografice este că orice parte a hologramei conține toate informațiile despre întregul obiect. Asemănarea fundamentală evidentă a acestor fenomene a făcut posibilă formularea poziției conform căreia corpul biochimic uman terestru este construit pe baza unei imagini de câmp holografice.

Acum s-a dovedit experimental că o astfel de hologramă apare înainte de nașterea organismului. Anume imaginea-hologramă ondulatorie este cea care determină dezvoltarea corpului fizic. Savantul Garyaev P.P. susține, de exemplu, că „imaginea-hologramă dictează celulelor care se divizează - când și unde ar trebui să crească picioarele, brațele și capul. Modelul ondulatoriu este umplut cu materie, la fel cum o matriță este umplută la turnare.” Acest lucru, implică în mod logic, afirmația, că orice ființă vie este construită la nivel fizic conform unui program holografic ondulatoriu (de câmp) predeterminat.

În acest articol, voi lăsa deoparte întrebarea de unde provine o astfel de hologramă ondulatorie a viitorului corp fizic. Este suficient să spunem că corpul nostru este creat după o imagine holografică ondulatorie, și, desigur, își păstrează unele dintre proprietățile ei. Hologramele ondulatorii sunt cele care fac ca moleculele simple să se asambleze în altele mai complexe, până la proteine, ADN, ARN și apoi într-un întreg organism.

Acum să ne întoarcem la câteva descoperiri și ipoteze ale fizicii moderne. Trebuie spus că la începutul secolului trecut a fost descoperită natura duală a electronului. Într-o serie de experimente, el s-a comportat ca o particulă, în altele a arătat proprietățile unei unde. Natura duală a particulelor subatomice este o reflectare a relației dintre energie și materie, scrisă de A. Einstein sub forma celebrei formule E=mC2. Reciprocitatea materiei și energiei determină posibilitatea transformării materiei în energie și invers. De multe ori ignorăm această descoperire uimitoare, dar în zadar. Cercetările moderne au arătat, de exemplu, că un cuantum de energie electromagnetică sau de altă lumină, care încetinește, devine o particulă, adică dobândește unele calități inerente corpurilor solide (în special, masă), menținându-și proprietățile ondulatorii. Putem spune, că în momentul transformării luminii în materie, fotonul încetinește și îngheață. Potrivit lui Rusakov V.B., „... iluzia macroscopică a durității unui electron se topește în lumina ideilor fizicii lumii subatomice a particulelor. Adăugați la asta faptul că un atom este format în mare parte din spațiu gol. Particulele minuscule care umplu acest gol sunt de fapt doar fotoni de lumină înghețați. Prin urmare, la nivel microscopic, toată materia este lumină solidificată.” Astfel, se dovedește că corpurile noastre fizice constau în principal din goliciune și lumină înghețată.

Va fi firesc să presupunem, că de îndată ce o substanță are calități asemănătoare luminii, atunci ea poate, ca și lumina, să aibă anumite caracteristici de frecvență. Cu cât densitatea unei substanțe este mai mare, cu atât frecvența vibrațiilor sale este mai mică. În acest moment, realizările moderne ale fizicii și ideile cosmoenergetice despre structura omului încep să coincidă în mod clar. Într-adevăr, toate cele unsprezece învelișuri energetice ale omului, cu care lucrează orice operator de cosmoenergetică pregătit, sunt, în esență, formațiuni complet materiale în cadrul teoriei fizice. În acest caz, diferența dintre învelișuri, în sens fizic, este determinată de densitatea substanței constitutive și de frecvența vibrațiilor acestora.

Așadar, am aflat, că corpul fizic al omului este creat conform programului holografic ondulatoriu. Substanța din care este format acest corp poate fi reprezentată la nivel microscopic sub formă de fire de lumină înghețată. Caracteristicile oscilatorii ale acestei substanțe sunt legate de densitatea ei printr-o relație inversă. Adică, corpurile subtile ale omului au o densitate mai mică și o frecvență de vibrație mai mare decât corpul său fizic grosier.

Universul constă, de asemenea, dintr-un număr infinit de câmpuri energetice vibrante, pe care cosmoenergetul-clarvăzător le percepe ca fire luminoase. Aici vreau să observ că și cunoștințele noastre practice despre cosmos încep să primească o confirmare științifică serioasă. În special, teoria fizică fundamentală modernă a corzilor descrie Universul în termeni foarte similari - șiruri supersimetrice (fire), care, potrivit fizicienilor, pot reprezenta baza fundamentală a universului. Cu toate acestea, dacă o astfel de descriere provoacă discuții în rândul fizicienilor, atunci pentru un operator cosmoenergetic instruit acesta este pur și simplu un fapt evident. De asemenea, aș dori să adaug, că recent, au apărut teorii științifice care extind principiile holografice la nivelul întregului Univers, confirmând postulatul ezoteric antic al lui Hermes - „Precum sus, așa și jos”. În cadrul acestei teorii, Universul însuși poate fi o hologramă cosmică gigantică. Acesta este o animație uriașă de interferență energetică, în care fiecare zonă separată conține informații despre întreg. Numai că aceasta nu este o fotografie înghețată, ci o lume fluidă și schimbătoare a imaginilor holografice.

În cadrul faptelor enunțate, asemănarea energetică și unitatea dintre om și Univers pare convingătoare chiar și pentru scepticii înrădăcinați. Cosmoenergetica, ca sistem independent de cunoaștere, din punctul meu de vedere, este cu mult înaintea celor mai moderne teorii științifice, fără a intra în niciun conflict cu legile fizice cunoscute. Este suficient să excludem din vocabularul cosmoenergetic termenii arhaici și să trecem la o terminologie energetică unică, întrucât contradicțiile vizibile dintre știință și cunoștințele cosmoenergetice dispar complet și ambele aceste domenii ale experienței umane sunt destul de capabile să se completeze și să se dezvolte reciproc.

Să aruncăm o scurtă privire asupra condițiilor preliminare de bază pentru tehnologiile cosmoenergetice și să le privim în contextul faptelor științifice prezentate.

Conform ideilor noastre, structurile energetice interne ale omului, care rezonează cu câmpurile energetice corespunzătoare ale Universului, oferă percepția lumii fizice. Cu toate acestea, susțin, că o astfel de percepție este departe de a fi singura disponibilă pentru o ființă umană. Omul obișnuit nu percepe alte lumi nu doar din cauza limitărilor înnăscute. Problema este că toți suntem „acordați” din copilărie să rezonăm cu un set foarte specific de câmpuri de energie cosmică. Acest set reprezintă lumea noastră obișnuită.

În același timp, dacă învățăm o persoană să își concordeze structurile energetice interne la un set diferit de câmpuri energetice ale Universului, atunci această persoană va percepe o altă lume în mod absolut realist. Dacă unui ucenic i se dă doar 20 – 30 setări rezonante suplimentare, atunci în cadrul lumii noastre obișnuite, el va avea abilități suplimentare, de exemplu, va fi capabil să vindece.

În acest sens, ar trebui să vorbim despre posibilitățile interne enorme ale unei persoane, care devin disponibile numai după anumite concordanțe și exersări. Arta și scopul practicilor cosmoenergetice tocmai și constă în acordarea rezonantă sigură și rapidă a elevului la vibrațiile suplimentare ale Universului. Oamenii care au obținut aceste concordanțe adiționale sunt capabili să perceapă lumile inimaginabile ale Universului, iar în limitele ființei noastre fizice, să dobândească abilități extraordinare (siddhis), sănătate durabilă și scop de viață.

Cosmoenergetica este un mare dar oferit oamenilor pentru a-și extinde conștiința și a trece la un nivel existențial calitativ diferit. Posibilitățile voastre sunt enorme și o singură dorință de a studia tehnici cosmoenergetice este suficientă pentru a le realiza deja în această viață. 

Contact

cosmoenergetica.ro@gmail.com

Tel: +40 726 582 353      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator