ИНТРО С ИКОНКАМИ

Cosmoenergetica, sensul vieții și fericirea

Cosmoenergetica, sensul vieții și fericirea


30.04.2019

Autor: Dana Boscor

Care este sensul vieții? Ce înseamnă sa fii fericit? Îmi pun aceste întrebări în timp ce mă aflu într-un avion care mă duce la celălalt capăt al lumii - Coreea de Sud - o țară despre care am studiat doar din cărți și care în mod sigur îmi va dezvălui o serie de lucruri fascinante. Mă pregătesc să înțeleg o cultură aparte, care se bazează pe respect, armonie, loialitate, valori pe care cu greu le găsești uneori în societățile occidentale.

Ascult o emisiune în care un psihiatru american prezintă un studiu realizat pe parcursul a 75 de ani pe un număr de peste 700 de subiecți prin care se încearcă aflarea unor răspunsuri la întrebarea – Ce îl face fericit pe om în decursul vieții? Este un studiu interesant care este realizat într-o societate care este obsedată de acumulările materiale și unde individualismul atinge cote înalte, dar și mai interesante sunt rezultatele studiului care arată că majoritatea celor intervievați consideră că fericirea depinde în mare măsură de stabilirea unor relații de calitate cu familia, cu câțiva prieteni apropiați și că aceste relații de calitate aduc mari satisfacții și împliniri. Banii și acumularea de bunuri sunt considerate a avea o importanță scăzută în atingerea fericirii.

Care este legătura între fericire-sensul vieții și cosmoenergetică?

Voi descrie în continuare modul în care cosmoenergetica m-a ajutat să mă dezvolt și să evoluez pe calea spirituală, să mă vindec și să aplic principiile pe care le regăsim în cele mai importante religii și curente de gândire ale lumii.

În Coreea de Sud am vizitat numeroase palate și grădini regale, temple budiste și peste tot am regăsit simbolul florii de lotus. Cosmoenergetica poate fi asemănată cu o floare de lotus care își arată frumusețea cu fiecare petală care se deschide în fața razelor soarelui. Practicarea zilnică a cosmoenergeticii, de peste 2 ani, m-a ajutat să obțin în primul rând starea de sănătate pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Prin încercarea de a-i vindeca pe ceilalți cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice am reușit să mă vindec în primul rând pe mine, să fiu încrezătoare în forțele proprii, să accept orice fel de provocări. Am folosit intens frecvențele blocului terapeutic dar și frecvențele blocului magic care m-au ajutat să obțin energie după o zi istovitoare dar și să mă protejez de gândurile și acțiunile negative ale celorlalți.

Cosmoenergetica m-a ajutat să am foarte multă încredere în forțele proprii, să perseverez în tot ceea ce fac și să înțeleg mult mai bine principiile după care funcționează universul. În ultimii 2 ani de când practic cosmoenergetica nu am mai luat nici un medicament, am energia și voința de a duce la capăt tot ceea ce îmi propun.

În drumul spre Coreea de Sud m-am oprit în Doha și am interacționat cu obiceiurile islamice. Într-un scurt tur al orașului am putut vizita una din cele mai bogate țări ale lumii, plină de palate și hoteluri luxoase, mall-uri grandioase și mașini de lux dar mi-am dat seama că adevărata bogăție se află în sufletul omului, în modul în care interacționează cu ceilalți. Ghida ne spunea că arabii salută ducând mâna la inimă și acest lucru m-a impresionat cel mai mult.
După un drum de peste 30 de ore am ajuns la Seoul unde am fost mirată de respectul pe care îl arată în permanență oamenii față de semenii lor. Am reușit să fac față unui oraș foarte aglomerat și foarte poluat deschizând zilnic frecvențele Farun Buddha, Firast, Zevs și Șaon, care îmi dădeau forță și echilibru și frecvența Sviatoi Mohammed care m-a ajutat să nu am probleme cu alergiile.

Claritatea mentală și puterea de concentrare le-am obținut cu ajutorul frecvenței Șiva și am reușit să interacționez foarte bine cu studenții coreeni. După ce mergeam zilnic pe jos peste 10 ore, mă revigoram cu frecvența Djilius iar informațiile despre locurile pe care urmam să le vizitez le obțineam prin intermediul frecvențelor Midi și Ghektas și cu ajutorul intuiției.
Diferențele de fus orar le-am suportat mai ușor prin intermediul acțiunii frecvenței Zevs - un adevărat duș de energie iar provocările culinare din bucătăria asiatică le-am depășit ușor cu ajutorul frecvențelor Firast, Risur și Sviatoi Moisei.

Am folosit intens și celelate frecvențe lucrând de la distanță cu prietenii de acasă. Am obținut bune rezultate în tratamentul durerilor de cap, durerilor reumatice, durerilor de coloană prin folosirea frecvențelor Zolotaia Piramida și Farun. Am reușit să folosesc cu succes frecvențele Ural și Sviatoi Isus în tratarea răcelilor și frecvențele Risur și Sviatoi Moisei pentru afecțiunile stomacului. Un rezultat pozitiv dar temporar l-am obținut în tratarea glaucomului după aplicarea zilnică a frecvenței Kurf, timp de o lună de zile dar voi continua acest tratament deoarece am credința că lucrurile se pot îmbunătăți. Sunt profund recunoscătoare profesorului de cosmoenergetică care m-a încurajat permanent și m-a ajutat să înțeleg beneficiile cosmoenergeticii și să evoluez pe calea spirituală.

Folosirea zilnică a frecvențelor cosmoenergetice este foarte benefică pentru organism dar trebuie completată cu practicarea sportului, conectarea cu natura, o alimentație corespunzătoare, crearea unor relații cu prieteni optimiști, plini de energie, găsirea unui echilibru între muncă și odihnă. Iubirea necondiționată și iertarea au efecte benefice asupra sistemului imunitar iar deschiderea către spiritualitate este cheia pentru o sănătate perfectă.

Vizitele în locurile sacre, în zonele cu vortexuri energetice pot fi înălțătoare din punct de vedere spiritual. Eu am vizitat locuri precum Lourdes, Fatima, Glastonbury, Stonehenge, Prislop și am ascultat sfaturile profesorului de cosmoenergetică si am încercat să simt energia zonei, fără să deschid frecvențele cosmoenergetice. Mi-au plăcut foarte mult și templele budiste unde am gasit o oază de liniște, pace și armonie și locul în care poți să evadezi dintr-un oraș foarte stresant și aglomerat.

Am învățat în timp și cu ajutorul cosmoenergeticii că gelozia, invidia, vanitatea, egoismul și lăcomia pot fi înlocuite cu iubirea necondiționată, compasiunea și dorința reală de a fi de ajutor oamenilor. Perseverența este la fel de importantă în cosmoenergetică ca în orice altă disciplină spirituală. Exersarea permanentă a frecvențelor dar și aplicarea lor pe ceilalți oameni pot grăbi procesul de vindecare. În acest proces trebuie eliminate gândurile și emoțiile negative, fricile, barierele și limitările.

Am reușit să folosesc cu succes și terapiile la distanță pentru vindecarea și transmiterea de energie rudelor și prietenilor aflați în Marea Britanie și SUA. Datorită cosmoenergeticii, comunicarea prin telepatie, realizarea diagnosticului cu ajutorul ansei și aflarea informațiilor cu ajutorul frecvențelor Midi și Ghektas sunt posibile și mă ajută să găsesc un sens al vieții, să-i ajut cu generozitate pe ceilalți.

Cu ajutorul cosmoenergeticii mi-am dat seama că am o misiune de a ajuta oamenii și că acest lucru m-a ajutat să devin mai sănătoasă, mai fericită deoarece universul te răsplătește pentru tot ceea ce oferi din toată inima.

Am învățat că nu trebuie să depind de ceilalți pentru a obține pacea și fericirea, deoarece acestea se află în interiorul meu, iar fericirea nu este un drum sau o cale, ci este o stare pe care poți să o experimentezi permanent.

Am învățat că nu pot să-i schimb pe ceilalți oricât de mult aș vrea și oricâte sfaturi le ofer și că ei se vor schimba singuri când vor fi pregătiți să facă acest lucru. Cel mai important este să mă schimb eu și să emit energia iubirii și armoniei care va avea un mare impact asupra celorlalți. Ceilalți doresc această energie și ajung să-mi ceară ajutorul.

Cu ajutorul cosmoenergeticii totul devine posibil: să ai energie să călătorești peste tot în lume, să practici meditația pentru liniștirea minții, să înțelegi și să accepți celelalte culturi și să aplici niște principii universale ca iubirea, compasiunea, generozitatea deoarece tot universul se află în interiorul tău, în inima ta și totul este ghidat de o forță divină.

Prin iubire, acceptare și cu ajutorul lui Dumnezeu vei găsi întotdeauna un răspuns la întrebarea – Ce te face fericit? Chiar dacă înseamnă recunoștința din ochii unei persoane pe care ai vindecat-o, contemplarea unui răsărit sau apus de soare, a florii de lotus sau o plimbare pe nisipul fierbinte scăldat de valurile mării, chiar dacă ești singur sau înconjurat de o multitudine de prieteni. Răspunsul se află întotdeauna în tine.

Cosmoenerget, Dana Boscor

Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Landing Page Builder