ИНТРО С ИКОНКАМИ

Vrei schimbări în viață?
Practică cosmoenergetica!


Vrei schimbări în viață? Practică cosmoenergetica!


07.04.2019

Autor: Veaceslav Gurschi

 
Cum ai zâmbi unui copil,
Și ai primi un zâmbet ca răspuns,
Tot așa când te-ai schimba,
Și realitatea meritată, 
Ai primio-n loc.


V. Gurschi

În măsura cum te schimbi tu, tot așa și realitatea se va acorda cu tine

Pe parcursul vieții sale, omul percepe un volum limitat de informație – de nenumărate ori se repetă aceleași gânduri, emoții, împrejurări, evenimente. Dimineața se trezește, se spală, ia micul dejun, se duce la serviciu, vine seara acasă, ia cina, privește televizorul și se culcă… și iarăși, totul se repetă zilnic … viața prinde culori gri și devine neinteresantă.

Pentru a ieși din acest cerc vicios și pentru a face un refresh sau restart în viața sa, omul caută diferite soluții: își schimbă coafura, alege alt stil vestimentar, devine vegetarian, găsește un hobby nou, călătorește în alte țări, se ocupă cu sportul, sare cu parașuta, cunoaște persoane noi etc. Unii necumpăniți recurg la extremități cum ar fi alcoolul, substanțele narcotice și psihotrope, jocuri de noroc, relații intime neordonate etc. Și da, ca rezultat omul primește impresii noi și lui îi pare că viața a prins culori proaspete, însă cu trecerea timpului, se convinge, că de fapt schimbările au avut un efect temporar, viața iarăși a revenit la ”obișnuit” și în mintea lui iarăși se declanșează regimul de căutare a ceva nou. Ce poate fi acel nou care să ne ofere schimbări fundamentale și substanțiale în viață, să ne permită să ieșim din matricea rigidă impusă de societate de la nașterea noastră, să putem respira liber și să fim flexibili în viață?

Cosmoenergetica a fost creată anume pentru acest scop! Ea ne acordă posibilitatea de a ne schimba și de a ne lărgi conștiința, să percepem ceva nou, să cunoaștem prin experiența proprie energiile care acționează în viața noastră, și din ce este totul creat și ce ne înconjoară. Devenim capabili să pătrundem în alte dimensiuni și realități, să ne lărgim spectrul de informații și să ne mărim metabolismul energo-informațional, care va permite să punem în mișcare algoritmii sistemici ai cosmoenergeticii de modelare a realității, precum un copil lipește din plastelină realitatea sa imaginară.

Cosmoenergetica presupune ”contopirea” practicianului cu mediul înconjurător, după principiul rezonanței sau sincronizării, ”ceea ce există în tine este și în exteriorul tău”. Dacă cunoști mecanismul de circulație a sângelui în corpul tău, înseamnă că trebuie să cunoști conform căror legi curg fluxurile energetice în această lume. Dacă știi cum și de ce bate inima ta, înseamnă că în această lume există la fel o inimă, care pulsează și ea.

Cosmoenergetica este un sistem integru care explică multe fenomene și procese, inclusiv structura energo-informațională a lumii. Ea dispune de instrumente foarte puternice și eficiente. Fiecare sistem programează realitatea conform algoritmilor săi funcționali. Reiki, runele, taro, rugăciunile, frecvențele cosmoenergetice sunt instrumente. Nici un sistem nu este mai bun decât altul, sau mai puternic. În mânile abile fiecare din aceste instrumente va lucra bine. Fiecare om de la naștere dispune de acești algoritmi, însă într-o stare inactivă sau arhivată. În dependență la ce energii este predispusă persoana, ea își alege anumite instrumente pe care le utilizează în viață. Aceste instrumente sunt percepute și conștientizate diferit și la ieșire la fel vor fi interpretate în felul său propriu. Misiunea practicianului constă în a adăuga un grăunte nou în sistem, o interpretare specială a acestor programe de formare a realității. Aceiași regulă se aplică și în cazul cosmoenergeticii. Calea pe care o veți parcurge va fi unică și roadele la fel vor fi diferite. Să repete ca papagalul fiecare poate, însă să întroducă o interpretare nouă în sistem va fi o realizare valoroasă. Va avea de căștigat atât sistemul, cât și cosmoenergetul.

Cosmoenergetica este un garant al schimbărilor în viață. Însă nu toate schimbările vor fi plăcute. Pășind pe tărâmul cosmoenergeticii fiți gata pentru schimbări. Dacă ați pornit mecanismul denumit Cosmoenergetica, inevitabil se vor declanșa anumiți algoritmi care vor modifica realitatea. Și sistemul nu te va întreba, ești pregătit sau nu? Tu l-ai pornit și el a început să funcționeze. Dacă sistemul Cosmoenergetica va întâlni un blocaj în tine, el îl va elimina. Va fi dureros? Da, va fi. Și nimeni nu poate să prezică sau să știe cum va acționa exact asupra ta cosmoenergetica. Fiecare este diferit.

Dacă ați ales să practicați cosmoenergetica trebuie să știți la ce să vă așteptați. După legile fizicii dacă primiți ceva nou în viață trebuie să aveți loc liber pentru aceasta. Ceva nou vine și ceva vechi se duce. Timpul este foarte prețios pentru om, sunt doar 24 de ore în zi. Cosmoenergetica, ca și orice doamnă vrea să primească atenție, adică prin alte cuvinte să-i fie consacrat timpul necesar. Și ca răspuns, ea te va mulțumi cu ceva prețios, cu daruri, precum este echilibrul emoțional, ordinea și claritatea mentală, autorealizarea socială, armonia energetică, sănătate fizică. Iar cei mai harnici vor primi ceva deosebit, lărgirea conștiinței și a diapazonului de percepere a altor lumi și dimensiuni.

Acum apare întrebarea, de unde veți lua acest timp pentru practică? Tebuie să vă deziceți de ceva în viață, să eliberați timp pentru asta. De ex. să nu mai urmăriți un serial, să nu vă mai jucați în jocuri la calculator, mai puțin timp să petreceți în rețelele de socializare etc.
Cosmoenergetica ca și alt sistem de dezvoltare (poate fi din domenii diferite: sport, artă, știință) are programați anumiți algoritmi potrivit cărora dacă vrei să obții rezultate fructuoase trebuie să practici disciplina INSISTENT și cu REGULARITATE, să urmezi calea de la A la Z.

Cosmoenergetica descoperă în persoană anumite aspecte, care în conștiința unui membru de rând al societății sunt absente sau se află în ”hibernare”. Cosmoenergetica trezește anumite stări neplanificate ”iritând” blocaje emoționale vechi sau disfuncții cronice ale organismului, care trebuie să reapară pentru a fi vindecate. Trebuie să fiți pregătit pentru asta, deoarece orice proces de transformare (iar voi ați venit în cosmoenergetică anume pentru asta) nu întotdeauna decurge plăcut. Stările de disconfort sunt un indiciu bun și clar că transformarea într-adevăr se produce. Cauzele acestor stări neplăcute se ascund în subconștient, care are funcția principală de stabilizare a proceselor în viață și protejare a resurselor stăpânului său. Prin subconștient în această lucrare se subînțeleg mecanismele de protecție a naturii umane și acele programe sociale întipărite în conștiința omului ca produs al societății. Subconștientul va fi foarte nemulțumit de faptul că se întroduc modificări în sistem, că se schimbă statutul său energoinformațional, pentru a-l ”impune” să funcționeze mai calitativ. Subconștientul este categoric contra, și va reacționa prin trei modalități.

În primul rând recurge la instrumentul ”Lenea”. Lenea se include în viața cosmoenergetului începător în așa situații precum: ”pentru ce să mai exersez Protecțiile, că și așa totul va fi bine”, ”pentru ce să mă mai curăț, că și așa m-am curățat trei zile în urmă”, ”pentru ce să stau 20 de minute sub frecvențe, mai bine beau o pastilă” etc. Trebuie să fiți pregătit pentru astfel de reacțiuni de lene ale subconștientului pentru a le înfrunta.

În rândul al doilea, dacă lenea nu ajută, subconștientul va avea reacția ”Agresiunii”, ”Fricii”, ”Ezitării”. Novicele va avea multe frici și dubii, cum ar fi: ”frecvențele nu lucrează”, ”dar ce dacă sunt înșelat”, ”mă consideră credulă și proastă să cred în asta”, ”vrea să profite de noi”, ”dar ce dacă protecțiile nu sunt așa de eficiente și voi fi atacat”, ”cosmoenergetica este o pierdere de timp, am alte treburi mai importante” sau alte șiretlicuri ale minții care ne justifică să acționăm sau să inacționăm. Novicele va fi furios pe toți, pe sine, pe cei din jur, pe învățător, pe cosmoenergetică și pe toate aceste schimbări care se desfășoară. Rețineți, aceste reacții vin din partea subconștientului, și este un lucru firesc, așa este funcția lui, de apărare, asemenea unui câine funcția căruia este de a apăra stăpânul de dușmani, de a lătra în caz de pericol.

Dacă au fost ignorate primele două reacții ale subconștientului, a treia va fi ”Durerea” . Se vor ”exterioriza” anumite stări de durere care vor indica ”reînvierea” unor aspecte blocate de ordin emoțional, psihic, mental, fizic (boli și afecțiuni), retrăiri sufletești.

Din punct de vedere mental se schimbă ”tabloul vieții sau realității”. Realizezi că ceea ce era ieri alb, azi de fapt este negru, și la început, rațiunea categoric îți dicta să negi asta. Schimbările de ordin mental au loc de regulă lent și ”chinuitor”, este nevoie de timp ca să-ți schimbi viziunea privind realitatea înconjurătoare, ca să te obișnuiești cu perceperea nouă.

Din punct de vedere emoțional se deblochează sau se ”deschid rănile” din trecut care, au fost puternic controlate și ascunse cât mai adânc în suflet. De ex. dacă persoana își suprima emoțiile, nu le arăta celor din jur, nu reacționa emoțional, în aceste momente de deblocare poate să plângă, să râdă, să fie furioasă, să se certe în raport cu alte persoane. Deseori în astfel de cazuri persoana nu-și poate controla emoțiile, ele se produc în mod exploziv.

Din punct de vedere al fiziologiei umane se pot acutiza problemele de sănătate cronice sau care nu au fost lecuite până la capăt. Se normalizează coconul energetic, se curăță meridianele, centrele energetice și pot apărea diferite stări neplăcute: dureri, amețeli, amorțeli, greață etc. Se spune, că primele trei luni cosmoenergetul începător activând frecvențele se ocupă de sănătatea proprie.

Din punct de vedere social iarăși pot avea loc crize, neânțelegeri între oameni, răbufniri emoționale, supărări, schimbarea locului de activitate pe unul mai bun, dispar unele cunoștințe și apar altele noi etc. Vă schimbați voi, se schimbă și anturajul. Energetic se modifică vibrațiile aurei voastre și inevitabil cineva nu va mai putea să rezoneze cu dvs. pe aceleași unde, ca și în trecut, și totodată veți atrage în viața voastră oameni noi, care vor fi interesați de persoana dvs. Același mecanism se aplică și în legătură cu anumite situații din viața dvs. Unele vor dispărea, altele vor apărea.

Aceste situații trebuie să le priviți dintr-o parte, din poziția unei părți terțe sau a unui observator. Așa veți trece mai ușor acest stadiu. Rețineți, că corpul vostru este o mașină biologică, care este programată de a include în anumite condiții stări speciale, senzații, resurse, ea acționează conform anumitor algoritmi. Subconștientul este obligat să acționeze astfel, iar voi urmăriți acest proces prin prizma rațiunii, și conștientizați, că este firesc și inevitabil, că trebuie oricum să treceți prin asta. Îndeosebi când se produc transformări cardinale și adânci ale naturii umane, durerea este mai pronunțată.

Trebuie să apară, în conștiința voastră, în corpul vostru, în sistemul vostru energetic, resurse suplimentare, care înainte nu erau, sau care erau în hibernare. Trezirea aceastor structuri, forțe, calități, aptitudini noi, sunt legate de transformare, care deseori derulează la cosmoenerget prin stări de disconfort, crize și senzații neplăcute. Transformarea de regulă este un proces continuu în spațiu și timp, nu se produce totul instant. Pentru a nivela și a slăbi reacția de durere și de disconfort, transformarea în tradiția cosmoenergetică va fi moderată, totul se va produce la timpul potrivit. Dacă veți fi pregătițî din timp pentru aceste transformări, veți aborda prin conștientizare și înțelegere aceste reacții. Cosmoenergetica ”pătrunde” în ființa discipolului într-un mod unic, el o percepe individual, în felul său. Transformarea care va urma și efectele cosmoenergeticii iarăși se vor arăta într-un mod original, nu ca la toți.

Este paradoxal, oamenii foarte tare vor schimbări în viață, însă totodată au frici foarte mari de intervenire a acestor schimbări. Omul nu știe ce vor aduce aceste schimbări multașteptate. Va fi bine sau rău? Omul se teme de necunoscut, de fapte și situații neclare și imprevizibile. De aici, și frica. De ce societatea, în ansamblu, nu agreează practicile ezoterice? Deoarece este ceva necunoscut, ce nu poate fi controlat, societatea se teme deoarece nu poate explica, nu este pregătită, și ca reacție se impun interdicții, sau se critică foarte aspru de media, sau li se conferă un colorit sumbru și negativ. În Evul Mediu reprezentanții practicilor spirituale în genere erau arși pe rug. Iată cât de tare este speriată societatea de necunoscut. Același lucru se referă la majoritatea oamenilor. Însă dacă ar depune puțină curiozitate și străduință, să între în esența lucrurilor, ar vedea, că de fapt nu au de ce să se sperie.

Să nu vă temeți de probleme, să nu le ignorați. Soluționarea problemelor în viață ne oferă o anumită experiență, iar experiența este cea mai prețioasă pentru om. De fapt pentru asta și ne naștem, de a acumula anumite stări sau experiențe. Fiind culcat pe canapea omul nu se va dezvolta. Prin trecerea anumitor situații, nu doar plăcute, dar și prin chin, durere și sudoare, prin retrăirea anumitor emoții, omul va învăța ceva, va primi acea experiență prețioasă care-l va face – Om, personalitate care are dreptul la existență. Dacă omul nu acumulează experiența personală, nu trece peste bariere, dar se bucură doar de starea de fericire fiind întins pe pat, nefăcând nimic altceva, nu este om, este o biomasă. Iar cel care s-a ridicat de pe canapea, a ieșit afară, a înfruntat problema și a supraviețuit, acel om poate fi numit personalitate. În cosmoenergetică ca și în viață există multe momente în care va trebui să depuneți efort și să transpirați, să treceți anumite etape de dezvoltare, să primiți rezultatele multdorite.

Să nu vă fie teamă de durere, de crize, de ezitări și frici – sunt semne că se produc schimbări. Bucurați-vă de acest fapt. Mai departe, treptat, o să ieșiți de sub influența ”cupolei” diriguitoare a societății și o să vă învățați cum să controlați algoritmii de operare a propriilor forțe. Și nu vă uitați în gura oamenilor, ce spun ei și ce părere au despre calea voastră. Nouă, cosmoenergeților, ne este indiferent ce cred alții despre noi! Noi vedem realitatea în felul nostru, ea, momentan, este așa, dar poate fi și altfel! Societății și membrilor ei nu le plac oamenii originali, nu le plac persoanele care se evidențiază, care se dezvoltă, care ating anumite obiective, mai ales în domeniul spiritual. Societatea ca și subconștientul vrea să vă vadă neschimbat și stabil, ca să poată în continuare să vă manipuleze. Mergeți ferm înainte, învingeți lenea, faceți față fricilor, înfruntați ezitările, răbdați când vă doare, odihniți-vă când obosiți, dar continuați să vă mișcați, nu stagnați, progresați!

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Veaceslav Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

AI Website Generator