ИНТРО С ИКОНКАМИ

BANII ȘI VALORILE DE VIAȚĂ ÎN TRADIȚIA COSMOENERGETICĂ

Cosmoenergetica


09.10.2019

Autor: Veaceslav Gurschi

 
Începând cu anii 90, după trecerea la economia de piață, de la socialism la capitalism, a avut loc o creștere și dezvoltare economică vertiginoasă, s-a intensificat producerea de bunuri și prestarea serviciilor, comerțul internațional a evoluat considerabil, s-au schimbat valorile morale, pentru mulți cetățeni viața a căpătat alt sens. În societate, rolul banilor, a devenit unul major. Foarte mulți oameni sunt interesați de acest subiect, cum se poate de îmbunătățit acest aspect în viață, ce mecanisme și legi funcționează?

Mulți din interes se înscriu la diferite cursuri, traininguri, seminare legate de tema banilor. Acolo primesc multă informație interesantă și utilă, și li se pare că au înțeles totul și au prins ”pasărea norocului” de coadă, însă, când vine timpul să aplice acele cunoștințe în practică, realizează, că nu este așa de simplu cum părea de la început, și peste câtva timp rămân dezamăgiți, le pare rău de timpul și banii cheltuiți năprasnic. Singurii câștigători rămân trainerii sau instructorii, care afirmă că anume datorită cunoștințelor predate la curs au ajuns la un nivel financiar și material avansat în viață, dar dacă te uiți la situația lor materială pe care o aveau înainte de desfășurarea cursurilor despre bani, îți dai seama, că nu este tocmai așa, că este o minciună. După curs tu rămâi doar cu câteva pene în mână, căci ”pasărea norocului” a zburat.

De ce majoritatea cad în această capcană?

Cei care organizează astfel de evenimente speculează pe psihologia și slăbiciunile oamenilor. De fapt o mare parte din producătorii de mărfuri și prestatorii de servicii profită de aceasta. Marketingul modern și tehnologiile politice se țin pe aceste fundamente. Omul a fost, este, și se pare că va fi și în continuare nelipsit de lăcomie, lene, multe dorințe, tendința de a primi totul gratis, ieftin sau fără mult efort, speranța la un viitor mai bun etc. Nimeni nu e sfânt, toți au neajunsuri.

Nu lucrează, deoarece la curs se ating doar domeniile mentale, emoționale și fizice din viață. Deci se dau anumite recomandări și informații, cum să vă corectați mentalul, cum să vă deblocați anumite bariere emoționale și morale, care împiedică să evoluați în plan financiar și material, ce activități să practicați, să aveți grijă de voi, inclusiv și de sănătatea voastră, să practicați sportul, să vă mișcați, să aveți o dietă sănătoasă, să aveți un somn odihnitor, să comunicați cu oameni pozitivi etc., însă, se ignoră ceva foarte important - aspectul energetic din viața omului. CĂCI OMUL NU ESTE DOAR MINTE, EMOȚII, FIZIC, DAR ȘI ENERGO-INFORMAȚIE! Sunt de acord, cunoștințele predate la cursul de bani sunt utile, dar fără abordarea dimensiunii energetice și rolul ei arhi-important în viața omului, acestea nu vor avea efectul scontat. Asta cum ați cumpăra o mașină fără benzină - ea nu se va porni. Apropo, și vice-versa, când lucrezi doar pe aspectul energetic, ignorând celelalte aspecte, nu vei ajunge departe.

Ce reprezintă banii de fapt?

Până a apărea banii, omul se descurca cu ceea ce-i oferea pamântul. Vâna, creștea vite, cultiva cereale. Un om bogat se considera acela care avea mai multe pământuri, mai multe capete de animale, mai mult grâu, bunuri etc. Viața decurgea bine și fără bani. Odată cu intensificarea schimbului de mărfuri, mărirea populației pe glob, dezvoltarea meșteșugurilor, schimbarea orânduirii sociale, apariția statului, au apărut banii, ca mijloace de plată pentru mărfuri și servicii. La început banii erau confecționați din metale prețioase, care aveau o valoare în sine, acum banii sunt convenționali, care în sine nu au nicio valoare, sunt din hârtie, sau conform tendințelor de dezvoltare din ultimul timp, electronici sau virtuali.

Dacă să privim cum trăiau bunicii și străbunicii noștri de la sate, chiar și în trecutul neîndepărtat, vom observa, că de fapt, toate cele necesare pentru viață le oferea pământul, agricultura, viticultura, piscicultura. Deci sursa asigurării vieții materiale a omului a fost, este, și va fi Pământul.

Așadar, banii sunt mijloace convenționale, care joacă un rol important în societate, în asigurarea omului cu bunurile și serviciile necesare, deci sunt instrumente care asigură starea materială în viață, iar sursa bunurilor și a bunăstării materiale cum am menționat în exemplele de mai sus este Pământul. Din punct de vedere energo-informațional, reiese, că BANII SUNT ÎNTR-O LEGĂTURĂ STRÂNSĂ CU ENERGIA PĂMÂNTULUI.

Banii sunt creați de stat, din punct de vedere energetic sunt energie antropogenă (tehnogenă), artificială, nu naturală. În Univers, Cosmos, această substanță energetică – banii, nu există nu are valoare. Alte civilizații mai dezvoltate privesc uimit și nedumerit la oameni, care din cauza hârtiuților colorate duc războaie între popoare, se ucid unul pe altul, se dușmănesc. Producătorii de mărfuri nu se uită la principiile morale și de bun simț, pentru a avea un supraprofit, ne otrăvesc atât pe noi cât și ecologia, oamenii se dedică cu trupul și sufletul pentru a acumula cât mai multe bilețele de hârtie, din cauza goanei după bani omenirea se autodistruge.

Dacă ați observat în descrierea frecvențelor cosmoenergetice nu este pomenit termenul banilor. De ce? Banii din punct de vedere fizic sunt niște bucăți de hârtie colorată. Universul nu întelege limbajul cuvintelor, Universul înțelege limbajul imaginilor, sau prin vizualizarea imaginilor noi putem să interacționăm cu cosmosul sau câmpul informațional extern. Principiul ”CE ȚI-AI IMAGINAT (VIZUALIZAT) ACEEA AI ȘI CONSTRUIT (CREAT)” constituie piatra de temelie în Cosmoenergetică. Și atunci când dorim bani, ne imaginăm banii, ”cei de sus” se uită la om ca la o ciudățenie... ce dorește amărâtul ăsta, bucăți de hârtie colorată? … deși are prin împrejur foarte multă hârtie pe care o aruncă la gunoi (reviste, șervețele, ziare, chitanțe etc.). Abordarea temei banilor nu este corectă. Omul se așteaptă că anumite cunoștințe primite la cursul de bani vor fi ca o baghetă magică. Că peste câteva zile, săptămâni, asta va da roade, vor începe să apară banii...

Cum apar banii în viața omului?

Vă răspund la această întrebare scurt, clar și cuprinzător. De ex. un țăran, agricultor, în fiecare an cultivă ceva, strânge roada și o vinde contra bani. Așa banii apar în viața lui. Deci pentru a desfășura o activitate de acest gen el are nevoie de sănătate și putere fizică. De unde el ia aceste puteri? Preponderent din alimentare și somn. Cam tot așa constau lucrurile și cu toate activitățile. Omul trebuie să se ocupe cu ceva ce-i place, ca cei din jur să vadă, că da, într-adevăr, acest om a depus suflet în lucrarea lui, deci este la locul lui în viață, și plătesc cu plăcere bani pentru a cumpăra bunul produs sau serviciul prestat. Astfel specialistul își câștigă numele și cu timpul banii se înmulțesc. Deci, pentru a avea bani, persoana trebuie să facă ceva PENTRU OAMENI cu dragoste și calitate, ca aceștia din urmă să-l mulțumească, plătindu-i pentru bunul sau serviciul oferit.

Persoana își găsește ocupația sau modul de activitate, reieșind din potențialul său forte nativ, de ex. are talentul comunicării și convingerii (calități înnăscute), alege avocatura, perseverează pe această cale, și Cosmosul în semn de acord, îi răspunde trimițându-i oamenii potriviți și creându-i împrejurările benefice pentru dezvoltarea personală de mai departe, deoarece omul a înrat în unison cu ritmurile Universului, cu ceea ce-i era predestinat.

Așadar BANII VIN DE LA OAMENI, nu de la egregorul banilor sau de la alte entități energetice.

De ce timpul costă bani? BANII sunt echivalentul muncii prestate, sau, în cazul nostru, echivalentul energiei consumate (sau timpului consumat). 

Importanța celor șapte centre energetice în aspectul financiar. Care sunt mecanismele sau procesele care decurg în plan energo-informațional?

Mai detaliat despre chakre vă propun să citiți în articolul ”Chakrele - cele 7 centre energetice esențiale ale omului”. Însă rezumând articolul, vă explic conținutul prin câteva fraze. Dispozitivele electrice pentru a funcționa au nevoie de curent. Omul pentru a trăi are nevoie de energie. Pe lângă mâncarea pe care o consumă, aerul cu care respiră, apa pe care o bea, o mare parte din energie îi este oferită de Pâmânt, de Soare și de planetele sistemului nostru solar. Deci sunt două fluxuri energetice care ne alimentează, de jos și de sus. Chakrele esențiale ale omului sunt acele centre energetice care primesc, transformă și distribuie ”curentul vital” (energia) în anumite părți ale corpului. Transformă – adică conferă o anumită calitate energiei primite pentru a fi utilizată ulterior de anumite organe și sisteme ale organismului. Totodată FIECARE CHAKRĂ CORESPUNDE UNUI ANUMIT NIVEL DE CONȘTIINȚĂ, GENEREAZĂ ANUMITE STĂRI PSIHICE ȘI EMOȚIONALE.

Mulți practicieni, specialiști, guru, în domeniul practicilor energetice, tratează greșit tema chakrelor și rolul lor privind bunăstarea materială și financiară, susținând că ar trebui de pus accent pe dezvoltarea chakrei a 3-a, sau doar primei chakre, sau primelor trei chakre de jos. De fapt, în cadrul acestui proces (în orice activitate umană), participă toate chakrele, de la prima până la a șaptea. Cum decurge acest proces? De exemplu, să ne imaginăm, că o persoană, un meșter de mobilă, vrea să deschidă o afacere, să producă mobilă hand-made. Să vedem rolul fiecărei chakre în activitatea meșterului-antreprenor.

Chakra 1 – oferă persoanei energia, sănătatea, stabilitatea, răbdarea, securitatea, siguranța și încrederea în puterile proprii necesare pentru a desfășura o activitate;

Chakra 2 – oferă energia pasiunii și satisfacției, deoarece persoanei trebuie să-i placă activitatea practicată, să o dorească;


Chakra 3 – oferă energia voinței, optimismului, puterii vitale, insistenței, stimei de sine, măiestriei, responsabilității și abilitatea de a înainta și promova pe piață marfa produsă;


Chakra 4 – oferă energia iubirii în activitatea aleasă, deoarece dacă meșterul de mobilă va depune suflet și străduință în ceea ce face, rezultatele muncii sale vor fi de calitate înaltă și clienții vor aprecia acest lucru, vor achiziționa cu plăcere mobila produsă și meșterul treptat își va câștiga un renome, o reputație bună, brandul său va deveni notoriu, cererea pe piață va spori. Mai mult, chakra a 4-a face ca meșterul să conștientizeze că a ales calea potrivită și perfectă în viață;


Chakra 5 – oferă energia creației, exprimării de sine, comunicării. Datorită acestor calități meșterul va lărgi și diversifica gama de mobilă (vor apărea idei noi, inovații). Clienții vor avea o alegere mai mare, pe placul tuturor. Datorită comunicării dezvoltate, meșterul-antreprenor va încheia contracte avantajoase, va extinde cercul de cumpărători;


Chakra 6 – oferă energia psihică, concentrația, intuiția, imaginația, capacitatea de a planifica, intelectul și memoria dezvoltată. Planificarea și intuiția sunt foarte importante pentru un antreprenor. Meșterul-afacerist va ști cu cine să între în relații comerciale, cum să dezvolte afacerea în viitor, va avea un plan clar de acțiuni și va ști dinainte să calculeze atât pașii săi cât și a contragenților săi;


Chakra 7 – oferă calitatea de a privi situația ca la un organism întreg, permite meșterului de a avea o viziune globală în activitatea desfășurată. Meșterul va trage anumite concluzii, și va realiza, că ar trebui de mărit statele de salariați, sau ar trebuie de deschis mai multe fabrici, în alte localități.


Această ecuație poate fi aplicată în raport cu orice activitate, din orice domeniu social. Deci accentul trebuie de pus nu pe rezultatul final (banii) dar pe proces (activitatea desfășurată). Dacă sunteți sănătos, gândiți constructiv, aveți emoții pozitive, chakrele funcționează normal, veți avea toate calitățile necesare pentru a iniția, menține și dezvolta armonios o activitate care vă place, care de fapt este DESTINUL vostru în viață. Rămâne să conștientizați cu ce vă place cel mai mult să vă ocupați în viață, și BANII VOR APĂREA INEVITABIL, CA UN EFECT FIRESC AL ACTIVITĂȚII PRESTATE.

Curățarea și armonizarea energetică – ca condiție fundamentală în dezvoltarea aspectului inclusiv financiar în viața voastră

Mulți oameni cred numai în ceea ce văd și simt. Ei consideră că omul este doar ”carne și oase”, că spațiul din împrejurul nostru este pustiu, că noi suntem centrul Universului, că omul este regele naturii etc. Așa cum nu putem vedea microorganismele, frecvențele de radio sau undele prin care ne conectăm la internet sau vorbim la telefon, tot așa nu vedem aura umană și câmpurile energetice ale animalelor și obiectelor, câmpurile electromagnetice, fotonii solari, gazele pământului și alte microparticole, nu simțim sau simțim parțial energia emoțiilor și gândurilor, precum și alte fenomene subtile, cu toate că ele există și au efecte simțitoare și vizibile în viața noastră.

Așa cum ne curățim corpul în fiecare zi, spălăm hainele, facem curat în casă, tot așa ar trebui să avem grijă și de sănătatea noastră energetică. De ce? În primul rând ne ducem la serviciu, ieșim în oraș, interacționăm cu diferiți oameni, diferite obiecte, diferite situații, care lasă o amprentă energetică în aura noastră. Cu alte cuvinte FACEM UN SCHIMB ENERGETIC cu acei subiecți sau obiecte cu care interacționăm. Deoarece toate gândurile și emoțiile generate în adresa noastră, informația obiectelor cu care contactăm, volens-nolens, se depun ca un strat energo-informațional pe periferia învelișurilor subtile ale corpului nostru energetic. Sunt energii cu conținut atât pozitiv, cât și negativ. Și aceste depuneri trebuie cu regularitate eliminate sau curățate. Ce se întâmplă când o persoană nu se spală de mult timp? Bacteriile și alte microorganisme patogene de pe corp încep să se înmulțească, apare mirosul neplăcut, și ulterior poate să apară o infecție sau o boală. Acelaș lucru se produce și în plan energetic, depunerile stratificate de energie și informație negativă de pe noi, atrag aceleași energii din exterior, și viața prinde culori mai sumbre.

Dacă vorbim despre bani, la mine din când în când se adresează afaceriști, care se plâng că în ultimul timp banii nu se prea lipesc de ei. Deja știu ce trebuie să întreprind în astfel de cazuri. Este suficient să le fac 3-5 ședințe de curățare (corectez și chakrele, iar unii pot avea și programe negative externe de la concurenți) ca apoi antreprenorul să vină cu un zâmbet larg pe față, să spună că afacerea iar s-a ”întors pe roate”.

Omul este o ființă emoțională și care gândește mult. De aceea ar trebui să vă faceți un obicei în viață ca să puteți monitoriza fluxul de gânduri și emoții. Învățați ”să separați grâul de neghină”. Înainte de a spune ceva, sau de a reacționa emoțional, oprițivă pentru un moment și filtrați acest șir (faceți o expres-analiză). Apoi acționați. Voința este un instrument puternic. Ea trebuie antrenată și întărită, așa cum un sportiv se antrenează în fiecare zi, dezvoltându-și skill-urile.

De regulă polul de jos (la tălpile picoarelor) și de sus ale aurei, sunt cele mai murdare (cei care văd aura percep aceste zone de o nuanță mai întunecată). Polul de sus se murdărește preponderant din cauza procesului mental și emoțional supra-activ și necontrolat, polul de jos se murdărește din cauza eliminării energiilor prelucrate de organizm care se ”scurg” în jos. Cunoaștem despre sistemul limfatic care are o funcție de epurare a organismului. De ce în zona perianală, pe labele mâinilor și picioarelor, pe subțiori, ne spălăm mai des, deoarece prin aceste zone organismul elimină murdăria. Tot așa există zone de evacuare a energiilor prelucrate și în corpul energetic al omului. Așadar zonelor capului, perianală și picioarelor le acordăm o atenție sporită, le curățim mai des. Anume prin chakrele tălpilor (inclusiv prima chakră) și chakra a 7-a, de pe creștetul capului, primim o bună parte de energie vitală. Dacă aceste zone vor fi murdare sau blocate, energia și informația din exterior vor accede mai greu în corpul energetic.

Deci, pentru o funcționalitate normală a chakrelor și un metabolism armonios al corpului nostru energetic (aura), se recomandă de întreprins măsuri zilnice de igienă și normalizare energetică. Vă invităm la cursul de cosmoenergetică, inclusiv la București și Brașov, pentru a cunoaște cum se face asta în mod practic, ca ulterior voi cu ușurință să utilizați eficient aceste metode în viața cotidiană.

Pe lângă igiena energetică personală mai trebuie să avem grijă și de domiciliul nostru unde ne petrecem o mare parte de timp din viața noastră. Despre aceasta citiți vă rog în articolul ”Ecologia spațiului locativ. Zonele geopatogene”.

Legea menținerii echilibrului în viață și legea compensării energetice

În natură legea menținerii echilibrului întră în acțiune, de exemplu, atunci, când în ocean se mărește populația de pește și ca să se mențină balanța, natura face ca și numărul de rechini care se hrănesc cu acest tip de pește să crească. Sau natura o poate face prin alte căi, de exemplu răspândind în masa de specii supranumerică o epidemie, care iarăși va restabili echilibrul sau bioceneza mediului animal. În viața omului acționează aceleași legi. Dacă apare un exces de ceva, imediat se activează legea menținerii echilibrului. Legea compensării energetice o putem demonstra atunci, când, de exemplu, un organ din organism este bolnav (slăbit) și pentru alimentarea lui se ia energia vitală din alte organe și sisteme ale corpului. Urmăriți, mai departe, în prezenta lucrare, cum aceste legi funcționează în domeniul banilor.

Nivelul energetic al omului

Se spune că omul trăiește într-un ocean de energie, că are posibilități nelimitate și poate lua atâta energie cât are nevoie.

A priori, sau conceptual este așa, însă dacă privim această problemă cu mintea rece și trează, observăm, că nu este chiar așa.

Din punct de vedere energetic omului îi este dat exact atâta energie vitală cât are nevoie pentru ași asigura necesitățile sale fiziologice și psihoemoționale timp de 14 ore. După 14 ore se termină ”combustibilul” și se cere o reîncărcare a ”bateriilor” prin somn. Deci ne convingem că omul dispune de un volum limitat de energie vitală. Capacitatea sau mărimea aurei practic rămâne stabilă pe toată perioada vieții. Se poate de mărit această capacitate, temporar de sporit metabolismul energetic, însă oricum, mărimea aurei va reveni la volumul său inițial.
Natura, legile universului au grijă de asta.

Acest volum limitat de energie sau resursele de care dispune omul, de fapt, este puterea personală, sau energia personală a omului. Omul care dorește să trăiască o viață echilibrată și armonioasă trebuie să aibă grijă pentru ce cheltuie resursele sale prețioase.

Un călugăr, care și-a petrecut o mare parte din viață în mănăstire, a acumulat foarte multe resurse libere prin asceză (abstinență de la unele plăceri lumești), posturi, prin modul de viață ”econom”. El nu privește televizorul, nu are internet, nu vorbește mult, nu are relații sexuale, are o dietă sănătoasă, aer curat, anturaj psihologic pozitiv și alți factori prielnici. Ipotetic, acest călugăr, va decide să întemeieze o familie, se va întoarce în societate. Evident că vor apărea diferite ispite (dorințe) și ca să vezi, acestea se vor împlini repede, deoarece energia personală puternică îi va permite aceasta.

Trebuie să luăm exemplu de la călugări, să ne învățăm să economisim și să distribuim inteligent resursele noastre, ca să avem un randament mai ridicat al acțiunilor noastre, să știm să investim corect energia liberă, pentru a ridica calitatea vieții.

De fapt nu crește nivelul energetic vital, cum am menționat mai sus, el rămâne acelaș (+/-), se schimbă configurația sistemică, noi eficientizăm mecanismele de acumulare și de consum al energiei vitale, excludem elementele inutile și de prisos din viață și direcționăm ENERGIA LIBERĂ pentru a realiza obiectivele de care realmente avem nevoie în viață. Energia liberă = puterea de realizare a intențiilor.

BANII pactic sunt aceeași ENERGIE PERSONALĂ LIBERĂ, doar că în formă de mijloace de plată. Energia vitală personală capătă o formă palpabilă – banii. Cu ajutorul banilor, omul, într-o oarecare măsură poate avea succes în unele domenii: întreținerea sănătății, bunăstare materială, plăceri, dragoste falsă pe bani, obținerea puterii politice, afaceri, obținerea cunoștințelor (achitarea studiilor, trainingurilor). Cu bani nu poate cumpăra sănătatea (o poate menține parțial), dragostea, creația, spiritualitatea, experiența, norocul.

Economia valorilor în viață

Fiecare om se naște cu anumite calități și drepturi în această viață. Dumnezeu, Universul, Cosmosul în dependență de programul de viață, îl înzestrează din naștere, pe om, cu anumite potențialuri (calități înnăscute forte): sănătate, dragoste, noroc, cunoștințe, putere, intelect, spiritualitate, într-o măsură mai mare sau mai mică. La Ionel potențialul de sănătate este predominant, la Gheorghe intelectul este dezvoltat, Maria are un fizic de model și este foarte atrăgătoare, iar Anca are mereu noroc în viață. Omul poate avea o sănătate de fier toată viața dar un intelect scăzut, sau îi merge în dragoste însă din punct de vedere financiar nu prea are cu ce să se laude, și invers, cel la care banii se lipesc ca magnetul nu are succes în dragoste.

Cum vor veni banii în viață la reprezentanții diferitor potențialuri natale. Ionel având o sănătate ”beton” și un fizic dezvoltat, practicând atletismul, va câștiga bani ocupându-se cu sportul de performanță. Gheorghe cu intelectul și cunoștințe bogate, va scrie cărți și va câștiga bani din creație. Maria care este frumoasă și are succes în dragoste, va câștiga bani fiind model, sau banii vor veni căsătorindu-se cu un bărbat milionar. Anca care are noroc în viață, va căștiga la loteree sau va moșteni o sumă mare de bani.

Ideea este că, dacă persoana dorește să mărească nivelul material (financiar), păi pentru asta va trebui să utilizeze sau să dea din potențialul său forte, pe care îl are de la naștere. Energia necesară avansării bunăstării materiale trebuie luată de undeva. Deci, ca rezultat se va diminua (consuma) de ex. din sănătate și se va adăuga în domeniul material. Aici vedem cum lucrează legea compensării. Însă trebuie de făcut chestia asta cu măsură, deoarece dacă persoana va fi lacomă, și va dori tot mai mulți și mai mulți bani, se va crea un exces, se va goli rezerva de sănătate (sau de noroc, dragoste, intelect) și vor apărea patologii, sau neplăceri în viață (dacă potențialul principal este norocul) și pentru a salva membrul de familie drag se va ”trage” din sănătatea (sau alt potențial) a celor apropiați (soție, copii, părinți, inclusiv animalele de companie).

Concluzia este, că omul trebuie să mențină un echilibru în viață, să aibă doar cele necesare. Dacă este vorba de bani, să scadă din ambiții și viteză, să o facă fără grabă și fără lăcomie. În loc de o mașină premium, mulțumește-te cu o mașină mai modestă; nu ai nevoie de castele, mulțumește-te cu o casă mai compactă; nu ai nevoie de obiecte de lux, mulțumește-te cu obiectele practice și funcționale ș.a.m.d. În caz contrar, mai devreme sau mai târziu, vei simți pe pielea proprie sau pe pielea apropiaților tăi cum lucrează legea menținerii echilibrului și compensării energetice în viață.

Învățătorul meu, fondatorul cosmoenergeticii, Vladimir Petrov, la conferința din toamna anului 2005, din or. Moscova, a spus următoarele cuvinte despre bani: ”Un cosmoenerget, cu timpul, vede, că practic nu mai are dorințe inutile, și realizează, că este de ajuns să apară intenția sau dorința și cele necesare vor apărea în viață. Trebuie de înțeles că, elementar, nu vei primi un palat, deoarece nu ai nevoie de el. Iar de ceea ce ai nevoie, cosmoenergetica îți dă. Dacă cineva începe să o exploateze, ea poate să-l lipsească de tot. Două lucruri pe care le poate lua cosmoenergetica, și asta e foarte serios, trebuie de explicat aceasta. În primul rând cosmoenergetica poate să ia fericirea, adică toate străduințele și eforturile persoanei de a fi fericit vor fi năprasnice. Asta se întâmplă atunci, când un cosmoenerget, utilizează cosmoenergetica pentru îmbogățire, când dorește să câștige repede și la maximum, cât mai mulți bani. Însă, frecvențele cosmoenergetice nu sunt însuflețite… sunt vibrații… vibrațiile banilor provoacă efecte vibraționale puternice a frecvențelor, și iarăși, următorul aflux de bani amplifică și mai tare vibrația frecvențelor… pe urmă cu cât mai mulți bani vin, cu atât fluxul este mai puternic. Practic, acești bani nu pot fi păstrați, sunt mulți bani… deoarece banii sunt energie. Trebuie de înțeles că banii sunt energie, energia câmpului antropogen (tehnogen) al civilizației noastre. În Univers nu există noțiunea banilor, acolo aceste hârtiuțe nu trezesc niciun interes, iar la noi, s-ar părea, că în aceste hârtiuțe constă sensul vieții. Asupra unui cosmoenerget focusat pe bani această energie a banilor exercită așa o presiune puternică, încât banii cer să fie cheltuiți… banii se duc pentru cumpărarea mașinilor scumpe, caselor, iahturilor, întreținerea amantelor… și se pierde totalmente fericirea. Dispare fericirea în familie, se înrăutățesc relațiile cu soția și copiii, persoana este permanent stresată, nervoasă, agitată și treptat își iese din minți. Iar asta este a doua pedeapsă a cosmoenergeticii pentru cei necumpătați”.

De ce se întâmplă așa? S-ar părea că persoana și-a împlinit toate dorințele, are de toate, și mașini, și case ș.a. bunuri la care a visat. Însă cumpărând o altă mașină nouă, persoana iarăși se convinge, că plăcerea de a o conduce, ține aproximativ două săptămâni, după care, nu mai are acele senzații de fericire, ele dispar. Tot așa constau lucrurile și cu alte bunuri achiziționate. Persoana nimerește într-un cerc vicios, și tot caută cu ajutorul banilor de a prelungi fericirea. La un moment dat, viața pentru el pierde sensul, apare disperarea, psihicul omului nu rezistă, el treptat începe să-și iasă din minți, deoarece foarte mult timp, puteri, energie, sănătate au fost investite pentru a obține cele dorite - valorile sfinte în care el credea s-au adeverit a fi false. Vedem în filme sau chiar în viață, când un general este înfrânt într-o bătălie, sau un business-man care a investit toți banii într-o afacere suferă un eșec, își pun capăt zilelor.

Ce se are în vedere când se spune că omul și-a vândut sufletul? Asta se întâmplă atunci, când persoana a pus accentul major (s-a dedicat în întregime cu trup și suflet), strict, doar pe un aspect de viață, ignorând sau ”punând sub bătaie” celelate aspecte de viață. Viața constă nu doar din bani și bunuri materiale. Sănătatea, spiritualitatea, familia, cunoștințele, dragostea, norocul și multe alte valori tot trebuie de luat în calcul. Fiecare persoană este unicum și algoritmele de împlinire a stării de fericire la fel sunt diferite. În viață trebuie să știi și să te orientezi în ce sferă trebuie să-ți ”strângi cureaua” ca să obții ceva în loc, unde trebuie din contra de mărit ”turația” anumitor calități, pe ce momente trebuie să pui accent în anumite etape ale vieții, timpul potrivit când urmează să acționezi sau din contra să inacționezi etc. Cu părere de rău la școală sau universitate nu se predă disciplina ”Economia valorilor de viață”, ca oamenii să învețe cum trebuie corect de gestionat aceste valori, sau cum să devii INGINERUL PROPRIEI FERICIRI.

Doamnelor și domnilor! Vă anunț cu bucurie despre noul meu proiect ”ECONOMIA VALORILOR DE VIAȚĂ sau ARTA cum să devii INGINERUL PROPRIEI FERICIRI”. Acest obiect va fi predat în cadrul CURSULUI DE COSMOENERGETICĂ PENTRU ÎNCEPĂTORI, inclusiv la BUCUREȘTI și BRAȘOV. Școala de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov” vă invită cu drag la evenimentele sale de dezvoltare personală și spirituală! Pentru informații și înscrieri trimiteți Vă rog o cerere pe - veaceslav.gurschi@gmail.com -

Urmăriți Vă rog materialele noi publicate în compartimentul News, pentru a afla mai multe informații despre noul proiect.

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Veaceslav Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Created with Mobirise ‌

Web Site Maker