ИНТРО С ИКОНКАМИ

ÎNCEPUTURI: CONTRADICȚII ȘI LUMINĂ

ÎNCEPUTURI: CONTRADICȚII ȘI LUMINĂ


16.09.2019

Prima mea tangență cu cosmoenergetica am avut-o încă din vara anului 2015, era o perioadă în care primeam diverse mesaje în vis care anunțau și forțau într-un fel schimbarea, iar cosmoenergetica a fost un lucru de care m-am agățat într-un moment în care nu aveam nici o direcție.

Au fost multe încercări, în sensul că am pus multe informații la îndoială bazându-mă exclusiv pe intuiție, pentru că ,,maestrul’’ din acea vreme era departe de ce am ajuns să înțeleg eu despre cosmoenergetică, fiind preocupat mai mult de a transmite o informație prin crearea ,,senzaționalului’’ (care prinde mult mai repede pe la noi), decât un adevăr care doare, care te obligă să lucrezi cu tine continuu și care, într-un final, îți aduce și rezultatul scontat.

Să zicem că interesul era orientat în altă direcție.

De la adevăratul maestru, total lipsit de efectul ,,senzațional’’, am învățat ce este cu adevărat această știință, care sunt efectele reale ale frecvențelor, modul real de lucru care să te ajute să-ți atingi scopul, dar mai ales îndrumările extrem de succinte pe care le-am ignorat o vreme, dar pe care le rețin cuvânt cu cuvânt acum!

Poate fi defect profesional faptul că verific tot de mai multe ori și în mai multe surse, dar ce am zis (foarte succint) mai sus s-a dovedit a-mi fi de mare folos, așa că vă îndemn să faceți câte verificări și experimente considerați până vă veți convinge pe voi înșivă de efectele acestor frecvențe, direcția și îndrumarea pe care alegeți să o urmați.

După ce exersezi o vreme ajungi să simți multe, poate prea multe sau neașteptat de multe. Nu știi să explici lucruri, dar simți răspunsul și poți da un ,,da’’ sau ,,nu ‘’ neechivoc.

Evident că și eu am început cu frecvențele de bază, Farun-Buddha și Firast. Firast este o frecvență extrem de utilă, o folosesc pentru curățarea chakrelor, a casei, pentru reducerea febrei, pentru desfundarea nasului ...da, știu, sunt și altele,  dar vă povestesc ce aplic eu.

Când nu știam ce am în gât, am fost sfătuită să folosesc combinația Firast, Shaon,Tata, pentru probleme cu tiroida. Nu mă mai doare nimic, ba chiar se simte gâtul gol (ciudat:)) și numai bun să circule aerul neîngrădit.

Pentru infecțiile din sânge, cu efect demonstrat de rezultatul analizelor anexate (vezi mai jos Raportul medical), am folosit Djilius (sau Kraon), Risur și Bonn fiind totodată utilizate și pentru ruperea legăturilor necrotice.

O problemă pe care o am de când mă știu (mă exprim așa pentru că nu știu dacă am fost vreodată bine pe chakra a 4-a) am încercat să o rezolv cu Ninalis, dar recunosc, că nu m-a ținut, nu mi-am stabilit în mod ferm un obiectiv și nu mi-am atins scopul, adică TREBUIE să lucrezi cu frecvența pentru că dacă doar te gândești la ea că există și face minuni, vă asigur că nu face!

După o vreme, forțat de multiple trăiri negative care se manifestă diferit în lumea exterioară a fiecăruia, am rezolvat această problemă (cea mai mare pentru mine) cu ajutorul frecvenței Shiva. Shiva este absolut minunată, dacă nu o închizi lucrează în continuare motiv pentru care profit să o deschid și pe membrii familiei.

Shiva este extrem de utilă și atunci când simți că vezi prin ceață, că nu ești prezent în propria viață, atunci când nu-ți explici propriile acțiuni și în toate cazurile în care nu ai mintea clară pentru că este afectată chakra a 6-a. Eu zic că este o încercare de a-ți influența deciziile din exterior în așa fel încât să gândești și să acționezi cum le convine, urmarea este ieșirea ta de pe propriul traseu, faci greșeli pentru că nu ai mintea clară și nu mai ești prezent în propria viață. Se diminuează puterea de decizie! Acestea sunt concluzii personale, care pot fi combătute. Oricare ar fi explicația pentru voi, Shiva este minunată.

Tensiunile de la muncă sau din familie se elimină prin anihilarea energiilor negative (curățarea membrilor implicați), eu am făcut-o de mai multe ori cu Firast și ZEVS (pentru amplificare), am redus din agresivitate cu HUM și MAMA (le iubesc pe acestea două pentru energia feminină pe care ne-o furnizează).

Voi reveni, probabil, și cu efectele altor frecvențe experimentate de mine, dar acum dau ștafeta unui cosmoenergent începător pentru a vă povesti despre Piramida de aur și planul cauzal.

Să vă fie de bine, și daa, dacă rămâneți fără energie și nu aveți timp să vă puneți la punct cu frecvențele de bază aveți încredere în HUM și/sau AGNI-HUM care vă vor energiza foarte repede!

Mult succes!

Nume irelevant,
Toți suntem suflet și spirit, dar cu roluri sociale diferite!

ANEXĂ:
Raport medical privind rezultatele analizelor de sânge din 19.06.2019 și 22.08.2019.

Cosmoenergetica in Romania
Cosmoenergetica in Romania
Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Created with Mobirise ‌

Offline Web Page Software