ИНТРО С ИКОНКАМИ

INFLUENȚE ENERGETICE POZITIVE ȘI NEGATIVE 

Influențe energetice pozitive și negative


21.12.2019

Autor: Veaceslav Gurschi


Iată că a venit data echinocțiului de iarnă. Perioada anului, când durata nopții este cea mai mare. Primim mai puțină lumină, și adesea, și starea de spirit este corespunzătoare. Însă, cu toate acestea, începe cursul de mărire a influenței Soarelui asupra vieții noastre, crește ziua, crește speranța și optimismul.

Trăim într-o lume duală și ciclică. Pentru a înțelege procesele din viața omului trebuie să privim la natură, deoarece în natură funcționează aceleași legi ca și în viața omului (și invers).

Noaptea se succede cu ziua, după flux vine afluxul, după perioada caldă a anului vine perioada rece, Luna crește și descrește, cer senin – cer înnorat etc. Practic fiecare fenomen are un pol opus.

Gândurile, emoțiile, acțiunile constructive sau creative, sunt clasificate ca POZITIVE. Și dimpotrivă, gândurile, emoțiile, acțiunile distructive sunt catalogate ca NEGATIVE. Fiecare om generează pe parcursul vieții atât energii pozitive, cât și negative.

Există anumite activități de ordin profesional, unde iarăși putem vedea ”calitatea” energo-informațională a practicilor, acțiunilor, serviciilor prestate. Activitatea terapeutului, care recuperează, energizează, armonizează organismul, părintele care-și binecuvântează enoriașii, pictorul, compozitorul, scriitorul, savantul care creează opere de artă, muzică, lucrării științifice, brutarul care coace pâine etc. – poartă un caracter POZITIV.

De asemena sunt activități și profesii care implică o abordare distructivă, într-o măsură RELATIVĂ. Din reprezentanții ”lagărului” cu semnul MINUS, putem numi interlopii, teroriștii, parțial politicienii, armata, dar și de ex. chirurgii, măturătorii, demolatorii, vânătorii, pescarii.

Fiecare reprezentant al anumitor îndeletniciri și profesii își îndeplinește funcțiile sale: hoțul fură, pescarul prinde pește, lemnarul face mobilă, funcționarul guvernează, chirurgul taie, vrăjitorul face vrăji. Nu este nici rău și nici bine, aidoma corpurilor cerești, animalelor, insectelor, plantelor – Soarele are funcția de a lumina și încălzi, câinele are datoria de a lătra și a apăra stăpânul, insectele de a poleniza plantele, copacii de a îmbunătăți calitatea aerului etc.

Această descriere și clasificare este relativă. Activitatea fiecăruia este compusă atât din acțiuni constructive cât și din acțiuni distructive. Același terapeut, pentru a vindeca persoana întâi de toate trebuie să o curățe energetic și doar apoi să o recupereze. Un inginer-constructor, pentru a construi o casă nouă trebuie să o demoleze pe cea veche (acțiuni distructive) și în locul eliberat să construiască una nouă (acțiuni constructive). Un agricultor pentru a cultiva roșii trebuie să taie buruienele (acțiuni distructive).

Societatea are nevoie și de polițiști și de interlopi, și de medici și de armată, și de război și de pace. Pentru unii ar suna ciudat, dar fără de aceste activități s-ar rupe echilibrul dintre energiile pozitive și negative, și drept rezultat ar avea loc un colaps, dimensiunea noastră nu ar mai exista. Deci trebuie să existe o balanță, o ”conviețuire” și o CONLUCRARE între acești doi poli opuși.

Atunci când îi dorim cuiva binele, când mama se roagă la Dumnezeu pentru copilul său să se vindece, liturgia bisericească, sfințirea casei, felicitările luminoase cu ocazia anumitor evenimente importante din viața omului, colindele de Crăciun, lauda, urările de bine și de sănătate – sunt exemple de influențe de ordin mental, emoțional, cauzal și energo-informațional constructive sau POZITIVE. Însă există și partea opusă a monedei. Critica distructivă, cuvinte și gesturi obscene, calomnie etc.

Ați auzit probabil de așa fenomene ca vrăji, blesteme, deochiuri, cununie legată? Majoritatea (mai ales materialiștii înrădăcinați) când aud de acestea, zâmbesc, unii din frică (înseamnă că recunosc!), alții din neînțelegere și neștiință, și spun că sunt niște aiureli sau ceva din domeniul poveștilor.

Bine, cărora nu le convine abordarea energetică, și anume faptul că omul nu este doar ”carne și oase” dar și câmp energetic (aură), centre energetice (chakre), meridiane energetice etc. le propun să privească asupra ființei omului din unghiul obișnuit și fizic, așa cum este perceput de majoritatea membrilor societății.

Așadar, se știe, că omul este în proporție de 80% apă. Știința modernă a demonstrat că apa are calitatea de a înregistra informația. Apa are memorie. Ea poate fi structurată cu informații. Fenomenul este numit și EPITAXIE, însemnând că o configurație de atomi a unei substanțe poate provoca o rânduială similară la altă substanță cu care întră în contact. Un savant japonez a demonstrat asta prin pronunțarea asupra apei a diferitor cuvinte și prin generare de stări emoționale. Apoi apa a fost înghețată. Gheața acelor probe de apă asupra cărora s-au pronunțat cuvinte plăcute și s-au generat stări pozitive de dragoste, bunăvoință, prietenie, aveau o structură geometrică corectă și armonioasă, și dimpotrivă, desenul gheței probelor de apă asupra cărora s-a exercitat cu cuvinte și emoții negative s-a dovedit a fi neuniform, schimonosit și lipsit de organizare și armonie.

În condiții asemănătoare s-au făcut experimente de laborator pe plante și animale. Influența muzicii, cuvintelor, emoțiilor asupra obiectelor vii.

Ce se întâmplă când ne gândim la cineva cu emoții pozitive? Persoana simte asta, i se face cald și bine pe suflet. Atenția este echivalentul energiei, unde ne este îndreptată atenția acolo curge energia. Sau, vice-versa, când cineva se gândește rău, cu emoții negative, persoanei i se face rău, o doare capul, se simte slăbită, dispoziția îi este ”la pământ”.

Sau când ascultăm muzica care ne place. Se ridică tonusul, apar puteri, ”prindem aripi”, viața momentan prinde culori, cu toate că cu 5 minute în urmă eram într-o stare sufletească deprimată.

Mulți nu recunosc chestia influențelor negative și consideră că prin negare vor reuși să se ecraneze (apere) de ele, deci indirect, unii la nivelul subconștientului, recunosc aceste fenomene (vrăji, blesteme, deochiuri etc.) deoarece le este frică de ele. Le este frică deoarece nu înțeleg esența fenomenului.

Legile fizicii sunt egale pentru toți oamenii, indiferent cred ei în asta sau nu cred. OMUL ESTE FORMAT 80% DIN APĂ. Practic orice om poate fi PROGRAMAT cu anumite informații. Credeți că pentru ce a fost creată televiziunea? Internetul? Mass-media? Pentru a structura sau programa conștiința maselor cu anumite informații, pentru ai INFLUENȚA și pozitiv, și negativ. Depinde de cultura interioară a fiecărui consumator, ce emisiuni să privească sau ce informații să primească.

Ca să înțelegem mai bine ce este un ATAC ENERGETIC NEGATIV, ca exemplu, recurgem la fenomenele oferite de mama natură. Ce se produce când cade un meteor pe Pământ? Corpul ceresc pătrunde în straturile atmosferice unde poate arde complet sau parțial. Ceea ce rămâne din meteor cade pe suprafața terestră. De pe urma impactului se creează un crater. Cam tot așa constau chestiile și cu atacurile energetice distructive în raport cu aura omului. Vrăjitorul creează un program energetic distructiv – un MIX din SCHEMA MENTALĂ DISTRUCTIVĂ (de ex. un lanț zămislit de cauze și efecte rezultatul cărora să fie încetarea funcționării corpului fizic), alimentat cu energia EMOȚIILOR NEGATIVE de ură și agresiune și propulsat de anumite ritualuri oculte din magia neagră sau VRĂJI (de ex. utilizarea elementelor necrotice, sau adresarea către anumite ENTITĂȚI DEMONICE) cu pronunțarea anumitor șiruri de cuvinte sau gesturi speciale și cu folosirea anumitor obiecte oculte (de ex. păpușa victimei, ace, lumânări). Unii vrăjitori atrag SPIRITE SAU FIINȚE NEORGANICE malefice cu ajutorul cărora efectul distrugător asupra victimei este și mai pronunțat. În toate cazurile specialistul ocult în materii distructive trebuie să plătească forțele cu care colaborează, să dea ceva în loc. Ca jertfă sau compensație poate fi o pasăre sau un animal sacrificat (se poate ajunge când se sacrifică un bou sau un cal), produse alimentare, un copac, bijuterii etc. Vrăjitorul poate lucra singur sau în grup.

Având la dispoziție instrumentele de operare sus-menționate, vrăjitorul face mai multe ședințe, prin care structurează aura victimei cu informații distructive. Ca și în orice activitate, cu cât mai des o face, cu atât mai eficient va fi rezultatul scontat. Atacurile energetice distructive, aidoma meteorului care pătrunde în atmosfera Pământului, ca un proiectil, deformează învelișurile de protecție aurale ale victimei și pătrunde mai departe în celelalte straturi energetice. Cu cât mai adânc se infiltrează programul energetic distructiv cu atât mai serioase vor fi consecințele unui astfel de acțiuni. Dacă mecanismele de apărare sunt insuficiente sau imunitatea energetică a victimei este slabă, programul negativ, zi de zi, își va ramifica rădăcinile distructive tot mai adânc, aidoma virusului gripal, care pătrunzând în organism începe să se înmulțească și doar peste câteva zile apar semnele de răceală.

Cine va învinge în această luptă depinde de parametrii și capacitățile energetice ale vrăjitorului și așa numitei victime. Rolul de victimă poate să treacă la vrăjitor, în cazul când mecanismele de apărare și capacitatea energetică este mai ridicată și dezvoltată la persoana-țintă. În toate cazurile, mai devreme sau mai târziu, intră în acțiune ”legea bumerangului” și programul distructiv se va întoarce la autor.

- «Vraja» – constituie un program energetic, cu efect negativ, format de un specialist ocult în materii distructive, şi implantat (întrodus) în aura persoanei, forţat, fără ştirea ei.
Scopul oricărei vrăji constă în dereglarea funcţionării chakrelor şi deformarea integrităţii aurei. Vraja dezacordă câmpul energetic şi dezechilibrează procesele de schimb energetic dintre om şi mediul înconjurător, îl constrânge pe om să procedeze într-un anumit mod, schimbându-i atitudinea şi auto-identificarea obişnuită (necesităţile interne şi sentimentele).

Există mai multe feluri de vrăji:

«VRAJA MORTALĂ». Este un program distructiv care dereglează funcţionarea 1 şi 2 chakre, şi care distruge legătura între corpul fizic şi chakrele “victimei”. Scopul – moartea rapidă a corpului fizic (depinde de posibilităţile specialistului ocult în materii distructive şi de parametrii corpului energetic al victimei).

«REPULSIA». Reprezintă un program negativ care perturbă funcţionarea chakrelor 1, 2, 4, făcând anevoios sau imposibil schimbul de energii (rezonarea) cu chakrele similare a unei anumite persoane de sex opus. În plan fizic aceasta se exteriorizează prin boli ale inimii şi ale sistemului de reproducere. În plan social duce la întreruperea relaţiilor cu o persoană concretă.

«CUNUNIA LEGATĂ». Acest program dereglează funcţionarea chakrelor 1, 2, 4, făcând anevoios sau imposibil schimbul de energii (rezonarea) cu chakrele similare a oricărei persoane de sex opus. „Lovitura” acestei afectări energetice este îndreptată, în principal, asupra chakrei a 2-a, responsabilă în planul sănătăţii de sistemul renal şi reproductiv, iar în domeniul social – de procreare şi sex. De aici vin şi consecinţele: diverse complexe, stima de sine scăzută, teama. Chakrele afectate şi slăbite (în special 1 şi a 2-a) într-o serie de cazuri provoacă o astfel de conştientizare în care viaţa personală normală este imposibilă. Urmările psiho-emoționale ale acestui tip de vrajă sunt: promiscuitatea sau frigiditatea, bolile venerice, incapacitatea de a rămâne gravidă, avorturile, naşterea de copii morţi sau handicapaţi, cazurile când o persoană frumoasă şi deşteaptă nu poate să se căsătorească, etc. În dependenţă de vechimea afectării, un cosmoenerget experimentat, înlătură acest tip de vrajă în 1-2 şedinţe, iar un cosmoenerget începător are nevoie de 3-4 şedinţe. Să înlături – este numai o jumătate din lucru, ulterior se cere remedierea consecinţelor. Oricum, cel puţin, vor trebui normalizate chakrele, altfel efectul va fi minim.

«FARMECE DE ATRAGERE A SEXULUI OPUS». Programul care perturbă funcţionarea chakrelor 1, 2, 4, pentru amplificarea schimbului de energii (rezonării) cu chakrele corespunzătoare a unei anumite persoane de sex opus, şi suprimarea voinţei ei (chakra 3), până la pierderea de către ultima, a controlului de conştientizare asupra acestor procese. Rezultatul vrăjii - persoana de sex opus devine „atrasă” artificial, contra voinţei sale, de către altă persoană, care are scopul de a forma un cuplu, o familie, de a „parazita” financiar, de a înreţine relaţii sexuale cu „victima” etc. Victima devine ulterior dependentă energetic de acea persoană. Vrăjitorul a blocat chakrele 1, 2, ale victimei şi le-a unit cu chakrele similare ale persoanei de sex opus care a făcut comanda, care o alimentează pe victimă la nivelul acestor chakre.

«PECETEA SĂRĂCIEI». Program distructiv care dereglează funcţionarea chakrelor 1, 3, 5. Vrăji de acest gen îl fac pe om să fie pasiv, nesigur pe sine, inadecvat, îl forţează să aprecieze şi să judece greşit oamenii, situaţiile, lumea înconjurătoare, şi să comită fapte greşite, întemeiate pe informaţii eronate.

!!! Cu ajutorul mijloacelor şi metodelor cosmoenergetice este posibilă înlăturarea (neutralizarea) programelor distructive de orice tip precum şi a consecinţelor negative cauzate de acestea !!!

Alte tipuri de afectări energo-informaţionale distructive:

«DEOCHIUL» - program energetic, format în mod spontan, neintenţionat, de orice persoană, întrodus în aura „victimei” în condiţii de rezonanţă (schimb de energii) reciprocă (de ex. o ceartă între persoane). Programul în cauză perturbă temporar funcţionarea chakrelor şi tonusul energetic general. Programul se activează în acele locuri unde există deja probleme, amplificându-le. «Deochiul» în rare cazuri acţionează „la ţintă”. «Deochiul» nu poate nimeri („să se fixeze”) în aura persoanei, dacă ultima nu răspunde, nu reacţionează, sau nu rezonează emotiv cu agresorul (lipseşte condiţia necesară - schimbul de energii). La copii aceasta de regulă se manifestă prin frică, sau dorinţa puternică de a plăcea cuiva, la maturi – prin orgoliu, trufie, agresiune reciprocă. În majoritatea cazurilor, însuşi „deochiul” este o reacţie de răspuns la acţiunile (gândurile, emoţiile, dorinţele, faptele) „victimei”. Cea mai simplă apărare contra „deochiului” – să fii transparent, să nu rezonezi.

Un alt tip de „deochi” are loc atunci când o persoană, fiind energetic mai puternică, neintenţionat sau intenţionat (o poate face de ex. din invidie, din răutate), o afectează energetic pe altă persoană, care în acel moment se afla într-un tonus energetic scăzut (de ex. era slăbită după o boală, obosit după o zi de lucru, în stare de ebrietate sau copil mic etc.). Astfel de „deochiuri” se fac prin „complimente” emotive de genul - „ce slab arăţi”, „văd că abea te mişti”, „eşti palid ca mortu”, „de ce eşti aşa de nefericit”, „ce ochi negri ca tăciunea are copilul acesta”.

«BLESTEMUL» - făcut fără elemente de rit poate fi atribuit categoriei „deochiurilor”. De regulă persoana care a „blestemat” se află în relaţii de lungă durată cu persoana căreia i-a fost adresat „blestemul” (relaţii de rudenie, de familie, de lucru, parteneriat etc.). Persoana care a „blestemat” din „suflet”, nu „raţional”, fiind într-o stare psihoemoţională agitată, împarte acest „blestem” cu persoana blestemată 50% la 50%.

«BLESTEMUL MATERN». Blestemul făcut de mama într-o stare psiho-emoţională corespunzătoare nu se înlătură cu nimic. El poate fi doar atenuat într-o măsură oarecare.
«Blestemul» însoţit de ritualuri de orice gen se califică ca „Vrajă”.

«CODAREA». Poate fi de două tipuri: de bună voie, cu acordul pacientului, şi prin constrângere, fără acordul „victimei”. Uneori codarea o numesc „programarea”. „Codarea” se face prin constrângere, cu ajutorul unei „programări” speciale a corpului energetic şi psihicului pacientului, uneori, cu utilizarea preparatelor stimulente, care îl forţează pe pacient să-şi schimbe atitudinea sa obişnuită faţă de o anumită problemă, deprindere, proces, viciu etc., într-un aşa mod încât el consideră că a luat o hotărâre proprie. La acest capitol se referă şi programarea neuro-lingvistică şi cel de-al 25-lea cadru, şi tehnologiile utilizate în reţelele de hipermarketuri. „Codarea” mai poate fi utilizată în tratarea bolilor.

«ZOMBAREA». Reprezintă o modalitate extrem de „violentă” de „codare” care afectează libertatea de voinţă, şi pune persoana (de regulă, temporar) sub un control total al operatorului. Se utilizează de serviciile secrete, uneori în secte şi practicile oculte. Este necesară partea rituală şi (sau) aplicarea anumitor preparate chimice puternice de stimulare.

«ARMA PSIHOTRONICĂ». În prezent, cele mai răspândite tipuri de „armă psihotronică” sunt televiziunea şi internetul.

Prezenţa în câmpul energetic al omului a unui program negativ „străin” de orice tip, de regulă, duce la stări de depresie sau agresiune. „Lupta” aurei cu programul implantat îl slăbeşte repede pe om. Câmpul energetic de fiecare dată tinde să se debaraseze de orice program energetic străin negativ. Aura este capabilă să se autorefacă, mai ales la copii şi tineri. Sub acţiunea factorilor benefici (natura, odihna, o împrejurare socială binevoitoare şi pozitivă) aura este capabilă în mod rapid şi practic „fără dureri” de a se degaja de influențele negative ușoare de ex. „deochiuri”.

Cosmoenergetica dispune de instrumente eficiente de eliminare a programelor distructive și de blocare a contactorilor, vrăjitorilor. Frecvențele cosmoenergetice Firast, Zevs, Primul Magic, Piramida de Aur, Mama, Perun şi Şiva, metoda ”Transcrierea”, înlătură toate tipurile de programe energetice negative (vrăji, deochiuri, blesteme etc.), care în anumite condiţii pot fi returnate executorului (autorului) şi clientului (pers. care face comandă). De ex. frecvența Mama este util să o deschizi pe toată noaptea atunci când simţi că eşti atacat energetic, emoțional sau mental. De obicei, în astfel de cazuri nu poţi adormi, se accelerează bătăile inimii, se activează chakrele, se intensifică procesul de sinteză în aură (se declanşează mecanismele de protecție). Cu intenția de a te ecrana (proteja), calma şi adormi, deschizi Mama pe toată noaptea. Cosmoenergeţii avansaţi pot să mai formuleze intenţia de returnare către autor a programei negative (vrăji, blesteme). Frecvența Șiva se utilizează pentru eliminarea conexiunilor energetice la nivelul chakrelor superioare şi vrăjilor (de dragoste, codări, zombări, influenţă psihotronică, ritualuri etc.). Protejează şi blochează de influenţa distructivă a magilor, vrăjitorilor, contactorilor, care încearcă să se conecteze la persoană sau care „lucrează” cu chakrele lui superioare. Dacă impactul negativ are loc la nivelul chakrelor de jos (mai jos de a 4-a chakră), pentru blocarea vrăjitorului, arderea conexiunilor şi programelor distructive se utilizează Perun.

Mai mult decât atât, un cosmoenerget are un SISTEM DE APĂRARE PERSONAL: Scoica energetică, Piramida de aur, și Perla energetică. Atacul negativ asupra cosmoenergetului se transformă trecând prin fețele şi muchiile Piramidei, și se direcţionează spre centru, spre Perlă. În Perlă energia negativă se transformă sub influența frecvențelor, care sunt active mereu la cosmoenerget (îl acoperă în regim non-stop), în una pozitivă, și apoi se distribuie prin meridianul energetic central. Acest tip de protecție este de bază și foarte eficient! (Despre protecția cosmoenergetului click aici).

La nivelul fizic omul se poate îmbolnăvi, poate apărea o disfuncție a unui organ sau chiar sistem al organismului. Ce se poate de făcut pentru prevenirea unor astfel de situații neplăcute în viață, ce îl face pe om sănătos? Un mod de viață corespunzător, lipsit de excese, un control al gândurilor, emoțiilor, faptelor, o dietă echilibrată, o activitate plăcută inimii, interacțiunea cu persoane pozitive, mai mult optimism, mai multă mișcare, contactul cu natura etc.

Programul energo-informațional distructiv, poate fi asemănat cu o boală fizică. Dacă persoana are o imunitate energetică puternică, aura lui nu este ”mâncată” de paraziții energeticii, nu este deformată, persoana respectă normele morale, nu cauzează prejudicii celor din împrejur, nici cu gândul nici cu faptele, trăiește în echilibru și armonie cu mediul înconjurător, nicio vrajă sau blestem nu se va ”lipi” de el.

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Veaceslav Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Designed with Mobirise ‌

Free Web Site Designer Software