ИНТРО С ИКОНКАМИ

CORONAVIRUSUL PREVENIT ȘI COMBĂTUT PRIN COSMOENERGETICĂ 

CORONAVIRUSUL PREVENIT ȘI COMBĂTUT PRIN COSMOENERGETICĂ

04.02.2020

Autor: Slava Gurschi


Epidemiile de gripă apar în fiecare an, de obicei în sezonul rece. În ceea ce privește numărul de cazuri din lume, gripa și SARS ocupă primul loc, proporția în numărul bolilor infecțioase ajunge la 95%.

Gripa și SARS, subminând treptat sănătatea, reduc durata de viață cu câțiva ani. În cazul gripei severe, apar adesea afectări ireversibile ale sistemului cardiovascular, ale organelor respiratorii, sistemului nervos central, provocând boli ale inimii și vaselor sangvine, pneumonie, traheobronchită și meningoencefalită.

Moartea de gripă poate apărea din intoxicație, hemoragie cerebrală, complicații pulmonare, insuficiență cardiacă sau cardiopulmonară.

Denumirea 'coronavirus' este derivată din latinescul corona, care înseamnă coroană sau halo, care se referă la aspectul caracteristic al particulelor de virus (virioni): au o aură care amintește de o coroană regală sau de coroana solară.

Coronavirusurile sunt un grup de virusuri care provoacă boli la mamifere și păsări. La om, virusurile provoacă infecții respiratorii - inclusiv răceala comună.

Forme mai rare, precum SARS, MERS și noul coronavirus care provoacă focarul de coronavirus Wuhan 2019-2020 pot fi letale. La vaci și porci coronavirusurile provoacă diaree. La pui, ele provoacă o boală respiratorie superioară. Nu există vaccinuri sau medicamente antivirale care să fie aprobate pentru prevenire sau tratament.

Din fericire, există metode și mijloace eficiente de prevenire și tratare a infecțiilor gripale oferite de Cosmoenergetică. De-a lungul timpului, cosmoenergetica, s-a dovedit a fi un aliat puternic și de încredere în lupta contra afecțiunilor respiratorii. Mai mult decât atât, eficiența tehnologiilor cosmoenergetice în tratarea bolilor a fost dovedită științific prin experimente de laborator.

Lucrând cu această maladie, cosmoenergetul trebuie să-și înțeleagă sarcina:
- de a spori imunitatea persoanei;
- de a elimina dacă este posibil agentul cauzal al bolii;
- de a recupera organismul în urma daunelor suferite.

Pentru a fortifica imunitatea, este necesară normalizarea completă a sistemului energetic.

Cu frecvența Farun-Buddha restabilim integritatea și forma coconului energetic, cu frecvența Firast curățăm aura și meridianele energetice, cu frecvențele Firast și Zevs restabilim funcționarea normală a chakrelor, de la 1 la 5. Mai mult, lucrând cu corpul fizic, continuăm să lucrăm constant cu frecvența Farun-Buddha. De mai multe ori, pompăm în aură, prin rezonator, frecvențele specificate pentru întărirea imunității.

Pentru a elimina agentul cauzal al bolii, folosim întotdeauna frecvența Firast, direcționând-o spre locul infecției, precum și asupra sângelui și limfei. Anume prin sânge se răspândește agentul patogen. Din acest considerent curățăm cu Firast, apoi normalizăm cu frecvențele Kraon / Djilius, Risur, Sv. Moisei organele de formare și filtrare a sângelui: ficatul, splina, rinichii. Lucrăm în regim de contact.

Pentru infecțiile căilor respiratorii, curățăm cu Firast, de asemenea, plămânii, bronhiile și căile respiratorii, și apoi lucrăm în contact cu una din frecvențele Sv. Iisus, Sv. Moisei sau Ural pe aceleași organe. Sau, cu gâtul putem lucra utilizând Sv. Iisus, iar pe plămâni aplicăm Sv. Moisei sau Ural. Pe plămâni și bronhii la fel putem aplica frecvența Perun, care vindecă toate bolile respiratorii, în afară de tuberculoză.

Având în vedere că complicațiile de la infecții se pot răspândi la organe care nu sunt locul infectării, trebuie cu atenție să diagnosticați organele, cum ar fi rinichii, ficatul și inima. Și atunci când depistați un proces de slăbire sau inflamare în ele, luați măsurile corespunzătoare (cu excepția INIMII și CREIERULUI, pe care nu le influențăm în mod direct!).

Este indicat ca bolnavul să bea multă apă structurată cu frecvențele specificate mai sus.

În cazul tratării gripei nu excludem preparatele farmaceutice prescrise de medic. Metodele tradiționale populare de tratare a gripei la fel sunt binevenite.

Frecvența cosmoenergetică Piramida de Aur poate fi utilizată pentru anihilarea virusului gripal, rujeolei, și altor epidemii, pe scară largă. Cosmoenergeții inițiați în această frecvență o pot activa pentru profilaxie epidemiologică. Se activează cu regularitate, în fiecare zi, pe apartament, casă, bloc locativ, sector, pe un teritoriu anumit. În cazul când sunt antrenați mai mulți cosmoenergeți, lucrul decurge mai cu spor.

FRCEVENȚELE-SPECIALISTE CARE POT FI UTILIZATE LA PREVENIREA ȘI COMBATEREA GRIPEI:

URAL

Utilizarea: Tratarea răcelii, gripei, meningitei.

Metode de tratare: Tratarea răcelilor, căilor respiratorii, gâtului. În regim de contact, prin mâini, încălzeşti locul-problemă şi fixezi arcul energetic.

Gripa. Perioada de incubaţie este de 21 de zile. Tratamentul cosmoenergetic ţine trei zile. Prima zi – restabileşti starea energetică generală a pacientului + Ural în regim fără contact. Dacă pacientul şede durata şedinţei este de 30 minute. La sfârșitul şedinţei pompezi frecvența Ural în aura pacientului. A doua zi – starea energetică generală + Ural în regim de contact, cu fixarea arcului energetic pe gât sau plămâni. A treia zi întărim rezultatul.
În cazul unor forme grave de răceli poţi adăuga frecvenţa Firast pentru înlăturarea inflamaţiei şi frecvenţa Piramida de Aur pentru eliminarea infecţiei. Pentru înlăturarea disconfortului în căile respiratorii poţi fixa arcul energetic pe ele (după curăţarea lor prealabilă cu motoraşul energetic). Se recomandă să încarci apa cu Ural.

NINALIS - Boli de inimă, gripă, alergii. Uneori este folosit la tatarea bolilor bronho-pulmonare, în special la inflamarea plămânilor, deoarece infarctul miocardic deseori este o consecinţă a pneumoniei.

SV. MOISEI – Tratează afecţiunile respiratorii (plămânii, gâtul).

Bronşita – aplici mâinile pe piept, lucrezi în fiecare zi, 3 zile consecutiv. Dacă plămânii sunt inflamaţi trebuie să-i „străbaţi” cu frecvenţa. Din partea spatelui, mâna stângă o pui pe plămân, iar cu mâna dreaptă lovim ușor pe stânga, concomitent pronunţând în gând denumirea frecvenţei. Trebuie de avut în vedere că la oamenii cu inima slabă, după inflamaţia plămânilor (pneumonie), deseori au loc atacuri de cord.

SV. IISUS - bolile gâtului (răceala), uneori plămânii, scade temperatura corpului (febra).

PIRAMIDA DE AUR - protejează împotriva epidemiilor de boli, contribuie la stingerea epidemiilor (activitatea în grup).

PERUN - tratează răcelile şi orice afecţiuni ale plămânilor (în afară de tuberculoză). Tuberculoza se tratează cu Sv. Moisei sau Ural.

Pe lângă frecvențele-specialiste pentru prevenirea și combaterea gripei, utilizăm frecvențele Farun-Buddha, Zevs, Firast, Șaon, Kraon/Djilius, Risur.

Cel mai bine este să prevenim gripa adică să ne fortificăm imunitatea, să ne dezvoltăm sistemul energetic, să ducem un mod de viață sănătos, să gândim corect, să emoționăm echilibrat, să interacționăm armonios cu mediul înconjurător.

În acest articol au fost dezvăluite doar cele mai generale și importante informații despre subiectul gripei. Persoanele care doresc să cunoască mai multe detalii despre tratarea bolilor cu ajutorul mijloacelor energo-informaționale sunt invitate la cursul de cosmoenergetică.

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Slava Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Made with Mobirise ‌

Website Maker