ИНТРО С ИКОНКАМИ

TREZIREA SPIRITUALĂ PRIN COSMOENERGETICĂ

Trezirea spirituală prin cosmoenergetică


08.04.2020

Autori: Dana Boșcor, Simona Negură


Am urcat pe cea mai înaltă culme din Sintra pentru a ajunge la palatul Pena, una din cele 7 minuni ale Portugaliei. Am rătăcit ore întregi în parcul care cuprinde peste 2000 de specii de arbori și am ajuns într-un loc numit “ Tronul lui Dumnezeu “, acesta fiind un scaun săpat în stâncă de unde ai o priveliște fabuloasă asupra întregii regiuni. Aici ai senzația că stăpânești lumea, că ai o putere nemărginită. Dar totul este o iluzie, deoarece adevărata putere se află în cunoașterea sinelui autentic, în înțelegerea naturii și a scopului existenței.

În procesul evoluției spirituale, omul se cunoaște pe sine, se eliberează de suferință și găsește fericirea, ajunge să aibă o inimă deschisă prin care manifestă iubirea, compasiunea și o minte liniștită prin care se eliberează de atașamente.

Împlinirea dorințelor înseamnă renunțarea la atașamentul față de rezultat și încrederea absolută că totul în Univers va conlucra pentru materializarea dorinței. Detașarea este cheia pentru împlinirea dorințelor.

Lumea exterioară este doar o reflexie a lumii interioare și dacă trecem dincolo de dimensiunea gândului, a emoțiilor, a ego-ului și a personalității, rămâne doar câmpul conștienței pure.

Prin meditația cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice se poate ajunge la o stare superioară de conștiință, o stare în care cosmoenergetul se eliberează de atașamente, frici și obține libertate. Folosirea frecvențelor cosmoenergetice permite conectarea cu sufletul și cu câmpul de inteligență al Universului.

Prin activarea frecvenței Piramida de Aur, cosmoenergetul comunică cu Universul prin intermediul imaginilor pe care le proiectează și prin intermediul emoțiilor și sentimentelor. Dorințele se realizează mai rapid când ne concentrăm atenția asupra inimii și se creează un câmp electromagnetic coerent. Aura este radianța inimii, iar când câmpul de energie transmis către univers este coerent, cosmoenergetul se aliniază cu forțele Universului și simte iubire, compasiune, pace și armonie.

Folosirea frecvențelor Farun Buddha, Firast, Zevs, Șaon, Sviatoi Iisus și Hum te ajută să elimini stresul și să te aliniezi la ritmurile Universului.

Frecvențele Zevs, Djilius, Bonn și Șiva aduc foarte multă energie și începi să trăiești acea stare de conștiență când totul curge cu ușurință prin viață.

Rezultate remarcabile se obțin în cosmoenergetică în urma exersării zilnice a frecventelor. Eu am reușit să obțin o stare de liniște și pace interioară iar cei pe care încerc să-i vindec simt mult mai puternic energia și procesul de vindecare decurge mai repede și mult mai ușor.

M-am confruntat și eu cu obstacole și situații dificile dar le-am privit doar ca un simplu observator și în acest fel am reușit să urc noi trepte ale cunoașterii. Mi-am dat seama cu ajutorul cosmoenergeticii că eu creez tot ceea ce experimentez și că pot să-mi construiesc pas cu pas experiențele deoarece totul pleacă din interior.

Fiecare cosmoenerget are experiențe diferite. Eu simt că m-am schimbat profund în relația cu mine dar și cu cei din jurul meu. Reușesc să nu mai judec pe nimeni, să nu am sentimente și emoții negative și experimentez permanent bucuria de a oferi iubire și compasiune.

Practicarea cosmoenergeticii mi-a permis să nu-mi mai fac griji, să nu fiu jignită de comportamentul celorlalți, să nu mai fiu obsedată să iasă lucrurile așa cum vreau și să nu mă mai opun realității. Mă simt fericită, cu inima ușoară, iar toate acțiunile mele sunt spontane. Simt că am foarte multă energie și o stare de bunăstare fizică și emoțională care îmi permite să depășesc orice obstacol.

Am început să conștientizez ce înseamnă să te armonizezi cu natura, cu Universul, ce înseamnă să petreci momente de tăcere și de solitudine după ce deschid frecvențele cosmoenergetice cel puțin 30 de minute zilnic. Aceste meditații te echilibrează, îți conferă o stare de sănătate vibrantă și o stare de liniște și pace lăuntrică. Întotdeuna mi-a plăcut să interacționez cu oamenii, să comunic foarte mult, chiar să obțin validări de la prietenii mei, de la profesorul meu, de la cei pe care i-am tratat dar în ultimul timp mi-am dat seama că nu trebuie să caut să obțin din exterior ceea ce am în interior și că libertatea adevărată se obține prin renunțarea la atașamente.

Frecvețele de curățare intensă ca Firast, Primul Magic, Perun și Agni-Hum îmi îndepărtează orice sentiment de teamă, furie sau supărare și mă îndeamnă să pășesc cu încredere în marele necunoscut. Frecvența Agni-Hum, prin cele 2 fluxuri care se unesc cu o forță incredibilă în zona inimii și formează o sferă de energie, poate fi asemănată cu o cascadă care purifică totul. Activarea frecvenței creează inițial pentru cosmoenerget o stare de agitație, urmată apoi de o stare de calm, fericire și recunoștință. Apare senzația că după o furtună puternică, Soarele răsare și totul se întoarce la viață. Frecvența este foarte puternică atât pentru autovindecare cât și pentru tratamentul la distanță.

O stare de optimism și bună dispoziție o obțin cu ajutorul frecvenței Sviatoi Iisus, care este și frecvența favorită și a tuturor celor pe care încerc să-i vindec.
În momentul în care deschid acestă frecvență și stau cu ochii închiși văd un spectacol uluitor de culori și simt o stare de calm și armonie. Fiecare frecvență are culori diferite, care pot fi percepute imediat de unii cosmoenergeți sau după o exersare riguroasă de către alții.

Cea mai profundă dorință a inimii mele este de a-i ajuta și de a-i vindeca pe ceilalți. Vindecătorii au o credință extraordinară în forța pozitivă a Universului iar în vindecarea la distanță prin cosmoenergetică gândurile călătoresc mai repede în jurul lumii decât cuvintele rostite. Întotdeauna mă gândesc că cel cu care lucrez devine perfect sănătos și sunt întotdeauna sigură de succesul terapiei.

În terapiile la distanță vizualizez în gând persoana cu care lucrez și deschid frecvențele sau proiectez imaginile mentale necesare. Persoana cu care lucrez stă cu ochii închiși și intră într-o stare de meditație. În ultimul timp, datorită problemelor existente la nivel global am lucrat mult cu cei care aveau răceli, probleme cu plămânii, frici și stres. Încep terapiile cu frecvențele de curățare intensă ca Perun/Primul Magic și apoi continui cu frecvențele Sviatoi Moisei, Ural, Sviatoi Iisus. La sfârșitul ședinței deschid frecvența Piramida de Aur pentru vindecare și protecție. Pentru frici și problemele legate de stres folosesc frecvențele Primul Magic, Kurf, Sviatoi Isus, echilibrarea chakrelor prin tehnica Floarea de foc și frecvența Hum.

Cosmoenergetica mi-a arătat că pot să-mi exprim afecțiunea fără limite și fără a aștepta nimic în schimb, că pot să ofer celorlalți respect, sinceritate și dragoste. Un mare dar pe care l-am primit sunt oamenii din viața mea cu care împărtășesc aceleași idealuri și valori și de la care învăț în permanență ce înseamnă iubirea, compasiunea, iertarea și recunoștința.

Relațiile cu prietenii mei dar și cu toți cu care lucrez prin terapiile cosmoenergetice mi-au dat posibilitatea să evoluez împreună cu ei, să înțeleg mai bine sensul existenței și să conștientizez cine sunt cu adevărat.

Prezint în continuare mărturiile unor prieteni cu care am făcut terapie și a unor colegi cosmoenergeți care au avut experiențe foarte interesante în lucrul cu frecvențele.

“ Mulțumesc Danei pentru terapia acordată de la distanță.

După ce am intrat în carantină și nivelul de stres și anxietate a crescut până la cer, sora mea mi-a recomandat această terapie cosmoenergetică cu Dana. Aflându-mă în afara țării, nu am înțeles imediat cum această formă de terapie m-ar putea ajuta. Dar, după o discuție telefonică cu Dana, am simțit imediat că ea îmi poate oferi o șansă spre a mă vindeca sau a-mi grăbi vindecarea de o tuse continuă ce am avut-o de la final de ianuarie, acum situându-ne la final de martie. Zona plămânilor îmi era încă sensibilă și nevindecată. Acest aspect îngrijorător în timpuri de pandemie a fost și principalul motiv pentru care am luat legătura cu Dana. Experiența primei ședințe a fost deosebit de puternică. Am simțit instantaneu cum căile respiratorii s-au eliberat și am simțit o ușurare în zona pieptului. Puteam respira pe nas fără nici o restricție. Totodată, în timpul terapiei am avut o senzație de furnicături în zonele picioarelor, tălpilor și mâinilor dar și o senzație de căldură. Imediat ce am terminat ședința, pentru tot restul zilei am simțit o stare de calm, fericire, tonusul și vibrația energiei mele s-au schimbat instantaneu și mă simțeam echilibrată. A doua zi m-am trezit cu o energie de nedescris. O senzație ce mi-am dorit-o mai mult decât orice, considerând timpurile de stres intens datorită situației mondiale. Aceeași eliberare am simțit-o și la ședința următoare. Căile respiratorii erau complet libere, tusea a început să fie din ce în ce mai puțin deranjantă, iar starea generală era una de împăcare cu mine și cu ceea ce se întâmpla în jurul meu. A treia ședință a fost puțin mai diferită. Am vizualizat culori, mov în particular, o căldură imensă în palme, iar mâinile s-au depărtat de corp și simțeam cum plutesc. Starea a fost una de siguranță și securitate iar Dana a reușit să creeze, chiar și de la distanță, acel spațiu necesar vindecării pentru care îi mulțumesc. După trei ședințe, tusea mea este vindecată și sunt foarte entuziasmată să descopăr mai multe despre acest tip de terapie.”


( Florentina, Marea Britanie).

“Cosmoenergetica m-a ajutat să-mi înving fricile, să mă iubesc mai mult și să mă detașez de părerile celor din jurul meu. Pentru a mă curăța de legăturile negative cu oamenii din jur folosesc frecvența Primul Magic iar pentru a avea un sentiment de siguranță deschid frecvența Hum. Activarea frecvenței Lumina Lunii îmi aduce o stare de liniște, bucurie interioară și euforie. “

(Cosmoenerget, Loredana, Craiova).


“Mereu m-am lăsat ghidată în viață iar viața mi-a oferit cele mai frumoase daruri. Căutările omului încep cu o anumită intenție aș spune, vrei să obții ceva: relații, succes, informații ... Pentru mine setea de cunoaștere s-a dovedit a fi motorul după care funcționez. Am fost călăuzită spre acele detalii utile, care să fie în primul rând pentru mine ,apoi pentru alții îndemn.

COSMOENERGETICA a venit când transformările nu mai erau o curiozitate, ele se întâmplă. Obișnuită să lucrez în câmpul cuantic, intențiile mele erau îndreptate spre ceva, nedefinit, nenumit. Cum aveam să stiu că anume COSMOENERGETICA va deveni pentru mine atât de familiară si de accesibilă?

Unde a stat ea, aceasta cunoaștere, de nu stiam de ea?

Si cum de un așa instrument nu-l cunoaște fiecare?

Apoi am inteles, că fiecare lucru își are timpul său, că un ,,ceva" vine atunci când esti pregatit, când ești suficient de capabil sa intelegi să gestionezi cum se cuvine. Si că oricât de înfofolit esti de informații, ai nevoie de îndrumare, exersare si practică. Da. Multă practică. Nu e ca în povestea aceea ,”pară malaiață în gura lui Nătăfleață”. Și câmpul cuantic mi-a adus oameni, întâmplări și foarte multe daruri ,conștientizare și posibilități de a exersa. Pentru că dansul energiilor cosmice face și aduce atât de mult bine. In primul rând claritate. Apoi vindecare pe toate planurile. Răspunsuri. Da. Foarte multe răspunsuri . Să vezi măreția acestei Creații si instrumentele ei, dăruite nouă prin binecuvântări. Prin oameni cu dăruire și destinați. Eu consider că începutul călătoriei mele în această direcție, COSMOENERGETICA să mă șlefuiască, să pot fi bucurie și deschidere pentru câți mai mulți oameni.

Trezirea în noile energii ale acestei planete, are nevoie de susținere. In cosmoenergetică găsiți susținere, vindecare, materializare.“

(Cosmoenerget, Simona Negură, Piatra Neamț).


“Când stau sub frecvențele cosmoenergetice, intru în contact cu o parte mai profundă din mine și de multe ori am conștientizări legate de tiparele mele mentale. Ceea ce este interesant, este faptul că, și înainte de a practica cosmoenergetica aveam conștientizări, revelații referitoare la tiparele mele negative, dar nu pot să zic că reușeam să modific prea multe dintre ele.

Acum, în momentul în care am o înțelegere a unui mod greșit de gândire, se produce în același timp o vindecare. Amândouă, și conștientizarea și vindecarea, se produc într-un spațiu mai profund al ființei mele, spațiu cu care reușesc să mă conectez când activez frecvențele cosmoenergetice. Ceea ce este foarte valoros este o detașare, pe care o am de când practic cosmoenergetica, detașare care mă ajută să văd ce pot îmbunătăți la mine însămi.“

(Cosmoenerget, Alina, Brașov).


Accesarea energiei cosmice prin intermediul cosmoenergeticii mi-a permis să realizez cea mai incitantă călătorie de vindecare și transformare și să trăiesc fiecare clipă ca pe un miracol.

Am învățat de la mentorul meu, domnul Slava Gurschi, că nu trebuie să călătorești în toată lumea pentru a experimenta trezirea spirituală, adevărata călătorie este cea în care te cunoști pe tine însuți și ajungi să trăiești experiența bucuriei, a conexiunii cu Universul și cu Divinitatea, iar în momentul în care îi vindeci pe ceilalți experimentezi o stare de fericire care îți arată că frumusețea grădinilor palatului Pena se află deja în inima ta.

Master în cosmoenergetică,
Dana Boșcor


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Offline Website Software