ИНТРО С ИКОНКАМИ

PARAZIȚII ENERGETICI. EXORCISMUL ÎN COSMOENERGETICĂ 

Paraziții energetici

22.04.2021

Autor: Slava Gurschi


Notă:
Persoanelor materialiste și sceptice le recomand să citească această lucrare ca pe o poveste de science-fiction.


Creatorul a înzestrat Pământul cu o multitudine de ființe. Biodiversitatea planetei noastre este foarte bogată. Avem lumea plantelor, insectelor, păsărilor, animalelor, oamenilor.

Biodiversitatea - este denumirea varietății de ecosisteme (capitalul natural), de specii și de gene din lume sau dintr-un anumit habitat. Ciclul vital și coabitarea speciilor din lumea noastră se bazează pe exploatarea unor specii de alte specii. Animalele pentru a viețui au nevoie de a consuma plante, insecte sau alte animale. Specia umană pentru a exista, benefeciază de fructele ecosistemelor care se situează mai jos în scara de evoluție. Ciclul vital este organizat în așa fel încât fiecare specie se mănâncă una pe alta. Inclusiv toți oamenii, în mod indirect sunt canibali. În mai multe moduri ”se mănâncă” și se exploatează unii pe alții.

Însă există o lume a ființelor care nu au corp fizic, dar care pot influența asupra lumii materiale și asupra oamenilor. În lucrarea în cauză nu atingem domeniul ființelor lumilor astrale de jos și de sus, ființele stihiilor naturii și pădurilor, precum și viața extracorporală a sufletului uman. Există științe care examinează aceste fenomene cum ar fi demonologia, spiritismul, și metafizica.

Ființele pe care le examinăm în articol fac parte dintr-o categorie de ființe răpitoare, de vânătoare, care au primit de la Creator anumite drepturi de exploatare energetică a oamenilor. Oamenii la fel au primit drepturi de a exploata lumile materiale ale pământului: resurse naturale, plante, animale etc. Resursele energetice ale corpului uman constituie baza și sursa principală de menținere a vieții și de existență a lumii lor. Materia primă, energia umană colectată, este utilizată pentru scopuri determinate. Nu putem cunoaște complexitatea proceselor tehnologice care au loc în CIVILIZAȚIA PARAZIȚILOR ENERGETICI.

Deci există o civilizație parazitară, pe alocuri superioară, care datorită imperfecțiunilor, neajunsurilor și slăbiciunilor umane profită din resursele lor energetice personale. Ei sunt organizați, înseamnă că există o ierarhie și o ordine. Deci au și ei un aparat administrativ, șefi, conducători, generali, care au un nivel mai ridicat de conștiință în comparație cu cele 90% de paraziți energetici din categoria muncitorilor. Majoritatea paraziților energetici (muncitorii) au funcția de a culege energia care are o vibrație joasă, și anume, emoțiile negative și gândurile omenești care consolidează aceste emoții. Specializarea paraziților energetici este diversă. Sunt paraziți energetici, muncitori calificați de rang superior, care ”culeg o roadă” de o calitate mai înaltă, emoții de orice fel, inclusiv pozitive. Mai există o categorie de paraziți energetici cu o organizație de conștiință primitivă, animalică, asemenea insectelor parazitare sau paraziților intestinali.

Paraziții energetici privesc oamenii ca pe niște fabrici de energie sau generatoare de emoții și stări sufletești cu care se alimentează. Uitântu-ne la infrastructura și arhitecura orașelor moderne, îți dai seama cât de organizat, eficient și productiv au conceput paraziții energetici sistemul său de producere. Oamenilor li s-a indus în rațiune un model de viață perfect pentru asigurarea civilizației parazitare cu materie primă. Pentru paraziți în ultimii 100 de ani lucrurile au evoluat considerabil în sensul dezvoltării eficienței energetice. Sunt megapolisuri în care viețuiesc zeci de milioane de oameni. Modul de trai al orășenilor, este compact, în blocuri cu zeci de etaje, fiind toți adunați într-un loc. Foarte comod pentru civilizația parazitară. Bunelul meu care trăia la țară numea blocurile locative și orașele – furnicare. Într-adevăr, arată ca niște furnicare sau stupuri de albine imense. Doar că în cazul albinelor omul le cultivă pentru a extrage mierea (apropo, pentru albine oamenii tot sunt un fel de paraziți), iar în cazul paraziților energetici, oamenii sunt ”cultivați” în complexe omenești pentru a culege energia lor vitală.

Energia pe care ei o ”vânează” este mai mult din sfera astrală sau emoțională a corpului uman. ”Meniul de bucate” sau sortimentul de energii umane colectate de paraziți este variat. Începând cu cele mai consistente și dense, cu ”un nivel ridicat de calorii”, EMOȚIILE ȘI STĂRILE SUFLETEȘTI NEGATIVE – frica, ura, anxietatea, lăcomia, durerea, trufia, tristețea, disperarea, stresul, vinovăția, invidia etc. și surpriză!, EMOȚIILE POZITIVE ȘI STĂRILE PROVOCATE DE ACESTEA - bucurie, entusiasm, pasiune, fericire, starea de râs, libidoul etc. , și terminând cu ”specialități alese” cum ar fi – produse psiho-emoționale rezultate din interconexiunea oamenilor cu egregorii religioși, spiritism, comunicarea cu sfinți, îngeri, arhangheli, demoni etc. (în contact cu omul poate să iasă doar o ființă care are un interes de a profita de pe seama lui). În cazul dat mi-am asumat rolul de constatator al fenomenului și nu de estimator. Pentru sănătatea fizică și sufletească a omului, evident că sunt binevenite emoțiile pozitive iar cele negative din contra, sunt nocive pentru organismul nostru. Dar, necătând la calitatea emoțiilor, și influența lor asupra sănătății, ele sunt utile și ”gustoase” pentru reprezentanții civilizației parazitare în orice fel - ”fierte”, ”fripte”, ”sărate”, ”dulci”, ”amare” etc. Cele mai ”copioase mese” se întâmplă în cazul morții oamenilor (animalelor, păsărilor) când se produc ”deflagrări” și ”scurgeri” imense de energie. La fel și starea de orgasm sexual este foarte ”profitabilă” pentru ”colectori”. Stările de ebrietate alcoolică, stările provocate de substanțe narcotice și toxice, în general dependențele nocive (fumatul, jocurile de noroc, jocurile de calculator, nimfomania etc.) sunt foarte atractive și ”delicioase” pentru ”vânătorii de carne energetică umană”. Paraziții energetici aurali care se hrănesc din dependențele oamenilor sunt cei mai fericiți, deoarece sursa lor de hrană este stabilă, victima este disciplinată și respectă cu sfințenie ”ritualul” de a se ”mulge” singură la termen sau la oră.

Generarea emoțiilor negative, implică un consum ridicat de resurse vitale și potențialul energetic al organismului scade brusc, apare oboseala. Când emoțiile negative se produc des, inevitabil apar disfuncții ale organismului - boli, fobii, dereglări psihice etc. De ex. emoția răzbunării și urii provoacă procesele oncologice în organism, emoția tristeții și disperării – boli ale sistemului respirator și probleme cu sângele, emoția fricii – boli ale suprarenalelor și rinichilor, deficiențe imunitare, agresivitatea – boli hepatice și cardiace. În cazul emoțiilor pozitive la fel are loc o diminuare din potențial, dar o scădere plăcută, parcă pe neobservate. Orice emoție exercită o povară asupra centrului emoțional, și anume pe chakra a 4. De aceea trebuie să fim echilibrați și cumpătați în ceea ce privește exprimarea energiei noastre emoționale. Luați aminte, inima nu este de fier!

”Culegătorii” energetici stau la pândă și așteaptă momentul potrivit să intervină și să colecteze ”roada”. Exteriorizarea emotivă în plan energetic se produce ca o izbucnire sau explozie puternică de lumină care este imediat acumulată de ”muncitorii frontului invizibil”. Datorită corpului fizic, pentru paraziții energetici, oamenii sunt ființe cu un potențial energetic foarte bogat. Civilizația parazitară se folosește și de energia astrală generată de reprezentanții faunei și florei.

”Lucrătorii harnici” nu doar culeg MATERIALUL ASTRAL dar și întreprind acțiuni de provocare. Ei posedă instrumente ”iritante” cu care ”gâdelă” punctele vulnerabile ale psihicului uman, cu scopul de a declanșa din nou ”explozia” scontată de emoții. Fiecare om cade în aceste capcane, cu o regularitate mai mare sau mai mică (asta depinde de nivelul de conștientizare și de disciplină a omului). Mulți dintre voi ați avut atacuri de panică sau frică inexplicabilă, apărute din senin, pe loc gol. Mai ales când sunteți singuri în întuneric. Asta este rodul muncii paraziților energetici. Ei vă inspiră frica și vă induc în această stare de panică, făcând ca aura voastră să se comprime brusc. În acest moment, datorită scurgerii rapide a energiei vitale din chakra 1 și prin picioare, din polul energetic de jos al aurei, ei ”mușcă” o bucată bunicică din energia voastră dispersată în exterior. În consecință voi vă simțiți sleiți de putere, mai ales se ”moaie” picioarele.

În ultimii ani, organizațiile internaționale, clasa politică (de toate culorile) și subiecții mass-media, în special televiziunile, au devenit un generator puternic de panică și frică pentru omenire. Căror interese ei servesc?

Paraziții energetici pot fi organizați în grupuri mici sau mai mari. Punctele lor preferate de operare sunt locurile aglomerate: transportul public, metroul, gările, piețele, magazinele, spitalele, închisorile etc. Însă există locuri de unde ”băieții șmecheri” ”extrag” energia umană în cantități enorme și anume când au loc evenimente sportive masive, pe stadioane cu zeci de mii de spectatori, sau în cazul revoluțiilor, războaielor și conflictelor militare, în cazul epidemiilor, calamităților naturale distrugătoare etc. Paraziții energetici dispun de echipamentul necesar care este utilizat în astfel de cazuri. Poți observa în timpul unui meci de fotbal sau a unei procesiuni culturale (un concert mare), religioase sau politice (un protest masiv), sau a unei catastrofe, cum deasupra stadionului sau mulțimii de zeci de mii de oameni, sus în cer, apare un obiect întunecat de formă tubulară. Pentru cantități mari, ”cu ridicata”, se cere echipamentul necesar, cu un randament energetic mai ridicat.

Există și locații unde nu calcă niciun parazit energetic, și anume pădurile, munții, câmpiile, mările și alte obiecte naturale de acest fel. De ce nu apar acolo?

1. Din cauza că nu au ce mânca acolo, sunt puțini oameni sau în genere lipsesc;

2. În locurile sălbatice locuiesc ființe energetice, stăpânii acelor locuri, care nu permit altor ființe energetice să vină (de ex. spiritele pădurii, duhurile munților, râurilor, mlaștinilor, ființele stihiilor etc.).

Frecvent observăm o oboseală după ce ne întoarcem acasă din oraș, din locurile ”murdare” cu pricina specificate mai sus, cu toate că nu am depus un efort mare. Ai impresia că ai săpat grădina toată ziua. Capul este tulbure și greu. Parcă este acoperit cu o energie densă pe chakra a 7-a. Așa este, vă întoarceți acasă plini de acești paraziți energetici care se lipesc de corp ca niște lipitori. Am făcut un experiment. Fiind în oraș, în locurile aglomerate, am activat mereu pe mine frecvența Perun (paraziții fug de această frecvență ca dracul de tămâie), cu intenția de a mă proteja și de a arde paraziții energetici care nimeresc în câmpul meu energetic. Ca să vezi, când m-am întors acasă, eram la fel de proaspăt și plin de energie, nu simțeam acea oboseală grea pe care o aveam înainte în urma călătoriilor mele în locurile toxice. Vă recomand, de fiecare dată când veniți acasă să faceți un duș, și starea voastră de spirit se va schimba brusc spre bine. De asemenea, paraziților energetici nu le place lumina solară directă, sarea, argintul, focul, fumul de plante uscate, mirosul de uleiuri esențiale, sunetul clopotelor. Vacanța la pădure sau munte la fel este benefică. Este recomandabil să vizitați astfel de locuri pentru a vă ”scutura” de ”lighioanele parazitare” ”agâțate” pe corpul vostru, să aveți un moment de respiro, pentru câteva ore sau zile. Procedurile de curățare alungă paraziții energetici. Însă sunt o categorie de paraziți energetici înrădăcinați în corpul energetic de mult timp, care pot fi dați afară doar prin căi speciale.

Paraziții energetici aurali. Exorcismul în cosmoenergetică

În cosmoenergetică exorcismul reprezintă un complex de măsuri îndreptat spre eliberarea câmpului energetic al pacientului de paraziți energetici aurali (posedare, obsesie) și înlăturarea consecințelor fizice și psihologice negative ale infectării. În prezent, posedarea "clasică" se întâlneşte rar. În popor se spune că persoana este posedată de draci. Deseori cosmoenergeţii neexperimentaţi confundă posedarea cu alte probleme sociale, psihice și de alt ordin. Pentru a rezolva problemele ce ţin de infectare și posedare este necesară o instruire specială.

Se întâmplă că la diagnosticare se relevă prezența mai multor entităţi parazitare la pacient. Cel mai dificil lucru – este eliminarea ființei parazitare care a fost intenţionat întrodusă (artificial) de către un specialist ocult, ca rezultat al magiei. Această entitate nu îndeplinește comenzile nimănui, cu excepția stăpânului. Este imposibil de a te înţelege cu ea – aceasta trebuie distrusă.

Entitățile parazitare pot să se agaţe de aura umană, dacă acolo există energii de o anumită calitate – de ex. emoţii, stări psihologice şi gânduri negative. Nu există șanse pentru paraziții aurali de a se lega de o persoană curată trupește și sufletește.

Și dacă persoana este conștientă de problemele pe care le are şi lucrează asupra sa, atunci scapă mai uşor de paraziți.

Cosmoenergeţii începători fac diagnosticul cu ansa, depistează prezența paraziților energetici aurali după următoarele semne:

1) Ansa radiestezică care este îndreptată spre pacient, se roteşte haotic şi nu o poţi opri, chiar dacă până în acest moment a lucrat perfect. În acest caz, te îndepărtezi de pacient la o distanţă de doi, trei metri – unde energia entităţii nu va mai bulversa ansa.

2) La determinarea tipului de influență energetică distructivă (program negativ) și vechimii ei, adică când a fost făcută, vei începe să duci ansa de la perete către pacient (în acest interval - un metru, un metru jumătate se incadrează, simbolic, vârsta pacientului de la naștere (perete) pânâ la momentul actual). În astfel de cazuri, nu poţi ţine ansa la perete nemişcat - începe să "bată" de perete.

3) Deschide toate cele trei frecvențe de bază – Farun-Buddha, Zevs și Firast. Dacă cineva are entităţi, atunci aceste frecvențe sunt suficiente pentru ca ele să înceapă să se manifeste, să se autoidentifice. Omul începe să se agite, se aruncă dintr-o parte în alta, cade la podea, se schimb dramatic expresiile faciale. Apare un miros neplăcut de ceapă stricată.

Paraziții aurali se ”cuibăresc” deseori în zona abdominală a organismului, zona suprarenalelor, ficatul, splina, pancreasul, acolo unde sunt concentrate ”acumulatoarele” principale ale corpului. Însă ei pot ”migra” prin toate părțile organismului.

Prezenţa entităților energetice afectează atât sănătatea fizică cât şi pe cea mentală a omului. Prin urmare, doar numai după eliberarea pacientului de paraziţii energetici, ne putem aștepta la rezultate pozitive stabile ale tratamentului unor boli sau afecţiuni ale organismului. În lucrul cu paraziții aurali, cosmoenergetul folosește frecvențele: Firast, Zevs, Şaon, Kraon, Djilius, frecvenţele sfinţilor, Primul Magic, Mama, Agni, Hum, Piramida de Aur, Perun. Zoroastrismul egregorial de asemenea poate fi folosit în acest scop. Frecvenţele enumerate mai sus anihilează entităţile aurale sau le transferă în sferele de habitat şi lumea lor, de unde au venit (depinde de intenţia operatorului).

Din punct de vedere energetic şi informaţional frecvențele cosmoenergetice pentru entităţile aurale sunt incompatibile cu viaţa. Pentru paraziții aurali corpul omului le servește ca LĂCAȘ, și totodată fiind o sursă de hrană. Dacă o persoană este stăpânită de mai mulți paraziți, aceștia se reproduc, se înmulţesc, apar pui. Puii rămân întotdeauna mici, ei nu se dezvoltă, deoarece paraziții majori consumă (mănâncă) o mare parte din energia victimei. Unul sau mai mulţi dintre pui poate ajunge în embrionul victimei, şi ulterior, după naştere, să crească şi să se dezvolte în organismul copilului nou-născut. Paraziții eliminați, de obicei, se întorc în spațiul sau lumea lor, însă, dacă persoana nu s-a corectat, există riscul ca acestea să revină.

În nici un caz să nu-ți fie frică de ceea ce poţi vedea sau simți în timpul şedinţei. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei ce văd energiile. Trebuie de menţionat, că entităţile parazitare se alimentează inclusiv cu energia fricii. Prin urmare, în cadrul şedinţei, cosmoenergeţii văzători pot vedea diferite creaturi, ce reprezintă imagini înfricoșătoare sau fac mișcări în direcția operatorului. Să nu-ți fie frică dacă simţi o uşoară atingere a corpului sau chiar o lovitură. Nu te alarma dacă pacientul începe brusc să latre, să urle, să mârâie, sau când i se crispează faţa sau acesta îndreaptă înspre tine degetele strâmbe etc. În acest mod reacţionează entitatea parazitară la frecvenţe şi încearcă să întrerupă şedinţa. Dacă pacientul se manifestă agresiv, vrea să te lovească, acesta trebuieşte sau legat (de ex. îmbrăcat în cămaşă imobilizantă) sau să fie ţinut strâns de alte persoane.

Şedinţele se desfăşoară 4-5 zile la rând, și apoi – peste o zi. Durata 30 - 40 de minute. Adesea, există o dorință de a extinde şedinţa, când vezi că procesul decurge productiv. Dar nu trebuie să uiţi: 1) pacientul oboseşte fizic; 2) el se adaptează cu energiile și devine dependent de ele. Trebuie să ştii că, dacă entitatea are deja puii săi, atunci ei vor ieşi primii, în ultimul rând adultul. Dar nici ea nu va dori să iasă în întregime, dar pe părți, încearcănd să lase cel puțin un mic cheag de energie, ca să poată să se întoarcă înapoi în corpul pacientului. Și dacă nu reuşeşti să elimini în totalitate parazitul energetic aural din pacient, apoi, după un timp, va trebui să lucrezi iaraşi cu el.

Este mai productiv dacă la astfel de şedinţe sunt antrenaţi mai mulţi cosmoenergeţi. Un pacient cu entităţi trebuie să se abțină de la consumul de alcool, droguri, consumul de carne și pește, să se abțină de la contactul sexual, să-şi controleze emoțiile, să nu înjure, să ducă un mod de viață sănătos, sau cu alte cuvinte - este necesar să ţină post.

Cu pacienţii posedaţi care au dereglări mintale, care au primit tratament psihiatric, este posibil de lucrat, însă ceea ce ţine de recuperarea psihică şi probabilitatea de a reveni la sănătatea mintală este una foarte mică. Și dacă o astfel de persoană este în vârstă, şedinţa de exorcism poate să nu fie utilă pentru ea. În orice caz, astfel de situaţii le soluţionezi împreună cu rudele pacientului.

În prezenta lucrare nu mi-am pus scopul de a face o instruire amplă în domeniul exorcismului energetic. Toate detaliile tehnice privind organizarea și desfășurarea ședințelor de exorcism sunt date cursanților la lecțiile teoretice și practice ale Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”.

Practic toate persoanele bolnave de maladii grave, boli cronice, boli psihice, persoanele cu dependențe nocive, sunt INFECTATE cu paraziți aurali.

Am realizat cu timpul că acești paraziți aurali au și latura lor pozitivă. Situația este ambiguă, echivocă, o monedă cu două părți. Să luăm un caz de cancer. Pe de o parte ființele aurale îl ”papă” și îl ”secătuiesc” pe bolnav de energie, pe de altă parte dacă nu ar faceo, bolnavul s-ar fi ”înecat” în propriile murdării, în acele emoții de ură și răzbunare și stări negative pe care la generează (cu care se alimentează ființele aurale). Poate paraziții energetici întârzie momentul morții corpului fizic dându-le bolnavilor mai mult timp și mai multe șanse de a se corecta? Deci, reiese, că în anumite condiții, sunt ființe folositoare pentru om.

Ce trebuie să întreprindem ca să nu fim prada paraziților energetici?

Hrana paraziților, în formă de energii, se găsește în subconştientul omului, în câmpul lui energetic, permanent fiind gata să rezoneze cu energii similarea din exterior.

Modificând diapazonul de energii din câmpul său energetic, eliminând vibraţiile joase, omul treptat se eliberează de rezonanţele corespunzătoare. El nu mai simte frica, se gândeşte la alte probleme şi interesele lui se schimbă.

Cum se poate de ajuns la această stare, ce trebuie de făcut pentru a schimba diapazonul energetic?

În primul rând prin EFORTURI VOLITIVE. Voinţa este cel mai desăvârşit instrument al omului. Voinţa trebuie antrenată permanent aşa cum un luptător se antrenează cu spada toată viaţa. Voinţa este necesară pentru a realiza a doua condiţie.

Într-al doilea rând, trebuie să-ţi controlezi gândurile, sentimentele, emoţiile, dorinţele şi acţiunile (faptele). Toate acestea trebuie să fie evaluate în mod constant, cele inutile urmează a fi excluse sau corectate. Cu alte cuvinte, persoana (folosind instrumentul său mental) monitorizează constant gama sau diapazonul de energii generate de componentele ființei sale - fizic, eteric, astral și mental, eliminând, corectând sau distrugând spectrele info-energetice inutile. De-a lungul timpului, acest proces va deveni automat şi constant.

Într-al treilea rând – comunicarea şi interacţiunea cu persoane care au obţinut rezultate considerabile în acest domeniu.

Într-al patrulea rând (pentru cosmoenergeți) – frecvenţele cosmoenergetice. Cei care au ales această cale trebuie să fie conștienți de faptul că frecvențele îi vor ajuta să fie exact așa cum ar dori ei să devină. Rămâne să înțeleagă ceea ce doresc să devină.

Acest articol nu este o chemare de a duce un mod de viață econom, lipsit de plăcerile trupești, o viață de sfânt sau călugăr. Din contra, bucurați-vă de viață sănătos, însă echilibrat, cu măsură, fără excese. Dacă consumați alcool, păi să fie o dată pe săptămână, în compania prietenilor dragi și fără a ajunge până la gradul animalic de ebrietate. Faptul că cineva se hrănește cu energiile noastre este ceva firesc, înseamnă că așa este zămislită realitatea de Creator. Vaca nu pricepe și nici nu o interesează unde se duce zilnic căldarea cu lapte după muls. Poate din contra e mulțumită că cineva are grijă de ea.

E treaba fiecăruia dintre voi cum veți folosi informația oferită în prezenta lucrare. Însă mai bine informat și înarmat decât să duci o viață haotică lipsită de conștientizarea acestor fenomene importante.

Conducătorul Școlii de cosmoenergetică ”Vladimir Petrov”,
Slava Gurschi 


Adresa

Republica Moldova
mun. Chișinău

Contact

veaceslav.gurschi@gmail.com
Tel: +373 690 54 797      
Skype: vyacheslav.gurski          

Links

https://www.facebook.com/
vyacheslav.gurski
http://cosmold.ucoz.ru

Landing Page Software